Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 şöyle güzel 1-2 saatlik çerez oyunlar lazım gamepadle oynanacak, var mı tavsiyesi olan? [PC] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 sleeping dogs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 deadlight, mark of the ninja, ne bilim bir dolu var steam big picture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Çoğu FPSyi oynayamıyorum ya baş ağrısı ve mide bulantısı yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Spelunky, FEZ olabilir. Konuda yazılanlar dahil herhangi biri çerezlik sayılmaz bana göre ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 mark of the ninja +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 mark of the ninja oynuyom ben internet falan kopunca zevkli oluyor sfsd ama bundan sonra fifa 14! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 geçen hafta king of fighters çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 hawk2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Ben de yeni başlık açmadan sorayım, pad içim logitec f710 almak istiyorum, farklı önerisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 fußball oynuyosan xbox360. gittigidiyordan 100 tl ye aldım şahane ötesi f310dan sonra cillop gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 dreagloth said: Ben de yeni başlık açmadan sorayım, pad içim logitec f710 almak istiyorum, farklı önerisi olan var mı? ben çok memnunum ama bu padde bağlantı kopması sorunu yaşayan çok insan var. arkadaşıma da olmuştu, düzelebiliyor gerçi bir ihtimal ama. alacaksan da bir gün falan iyice dene hemen belli ediyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 http://www.vatanbilgisayar.com/oyun-konsollari/microsoft-xbox-360-kumanda-xbox-360-kablosuz-kumanda-konsol-aksesuar/productdetails.aspx?I_ID=66404#allImages bunun pc için alıcılı olanı . Electroworld de falan var Malesef yine bir microsoft kazığı diğer üreticilere ,nerede ise her oyun xbox gamepad için uyumlu geliyor ve diğer gamepadlerde ayar vb gerekebiliyor .İstersen biraz daha araştır bu konuyu öyle karar ver. dreagloth said: Ben de yeni başlık açmadan sorayım, pad içim logitec f710 almak istiyorum, farklı önerisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 PrudenT said: dreagloth said: Ben de yeni başlık açmadan sorayım, pad içim logitec f710 almak istiyorum, farklı önerisi olan var mı? ben çok memnunum ama bu padde bağlantı kopması sorunu yaşayan çok insan var. arkadaşıma da olmuştu, düzelebiliyor gerçi bir ihtimal ama. alacaksan da bir gün falan iyice dene hemen belli ediyor zaten. yis, ben de çok okudum o yüzden 360 aldım f710 yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 tomb raider bayağı eğlenceliydi gamepadle. hitman absolution da fena olmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 360 it is Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 bu heriften 99a almıştım ben. http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/xbox-360-pc-uyumlu-orjinal-wireless-joystick-93550090 bir mesaj at sıkıştır geçen 99a aldık niye böyle oldu diye sfsd çok aradım nette en uygun bura gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 super meat boy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 dreagloth said: Ben de yeni başlık açmadan sorayım, pad içim logitec f710 almak istiyorum, farklı önerisi olan var mı? neden ds3 kolunu pc'de kullanmiyorsun ki? konusu vardi hatta burda bi yerlerde nasil kullanilir diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Dark Souls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 sine mora, skydrift falan görmüyor aleti ? steam big picture da çalışıyor oyunu açıyorum yok çalışmıyor, bi trik falan mı vardır, ninjada denicem yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Logitechlerde xinput /directinput seçimivar gamepadin üstünde . Biri olmazsa diğerini dene . Gaboo said: sine mora, skydrift falan görmüyor aleti ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 logitech değil ya 30tl lik teknosadan bi şey jıw ıwj mi garip bi şey, ps çıkışı + usb çıkışı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 360 alayım ben de en iyisi :S çalışmayacak heralde bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Çlışır çoğu oyundada biraz uğraştıracak ,hep microsoftun adiliği. Xbox360ce programını indirip ayarlarsan çalışması lazım sine mora 'nın steamappsfolder a ekleyince http://steamcommunity.com/app/207040/discussions/0/882965239887988444/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar