reampage Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Hadi ya, lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Allah rahmet eylesin :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 lannn :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 dayı yapma beaa. normalde sevmiyorum böyle topiklere girip bakmayı yazmayı falan ama bildiğin çok üzüldüm. allah rahmet eylesin toprağı bol olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 huzur içinde yatsın. çok üzüldüm ya. yolda giderken konuşuyordu insanlar anlamadım herhalde dedim yeni bir filmi, dizisi var. Haberlere bakınca öğrendim daha bi kötü oldum hiç beklemediğim bir anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Allah rahmet eylesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Allah rahmet eylesin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 allah rahmet etsin. "Tatar Ramazan" said: Son olarak Muhteşem Yüzyılda oynuyordu, bu hafta baktığımda bir orman sahnesi vardı Sülümanlan yürüyorlardı ormanda ve 77 yaşın etkisiyle nefes nefese zor konuşuyordu yürürken. Bilmem başka dikkat eden oldu mu ama dizinin ağır çalışma koşulları da bu ölüme ön ayak olmuş olabilir, gençler bile tükenirken bu yaşta adam ne yapsın. yerli dizilerdeki saçma çalışma şartları konusu doğru da "hoca çelebi"'nin sorun olacak kadar ağır bir rolü yoktu dizide. haftada birkaç sahne en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 huzur içinde yatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 ya adam 77 yaşında ve konuşamıyordu nerdeyse koşmuş gibi yorgundu, valla izleseniz hak verirsiniz o sahneyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 rol gereğidir belki. zira oynadığı karakter de yaşlıydı. spor yaparken fenalaşmış. Tabi yaşın getirdiği çeşitli sağlık sorunları vardı dışarıdan bizim görebildiğimiz kadarıyla ama onun dışında öyle çok sağlıksız gözükmüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Allah rahmet eylesin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 1 haftadır boktan boktan işlerle uğraşmaktan, milletle kavga etmekten, boğuşmaktan yorulmuştum ki öğlene doğru öğrendim. Çok üzüldüm çünkü bu ülkede sanatçı ünvanını kullanan insan çok ama gerçekten sanatçı ünvanını hak eden insan sayısı o kadar az ki. Bu nedenle öldüklerinde burun direklerimiz sızlar. Tuncel Kurtiz'i ben taa 20 sene önce Aydınlık o zaman haftalık olarak yayınlanırken kendisiyle yapılan söyleşi ile tanımıştım. O günden beri izlediğim kadarıyla çizgisinde sapma olmadan dosdoğru bir aydın portresi çizdi. Eğilmedi, bükülmedi. Klasik oldu ama unutulmayacaklar listesine eklendi. Ve ne yazık ki karanlığa karşı savaşta 1 komutan daha eksildi. Işık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Dayılar ölmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 cCc belgeseller oksuz kaldi cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Kiminin Dayısı bizim Reisimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=6XWp1fQju9I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar