Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paramecium ve kişisel kararları

Sequoya

Öne çıkan mesajlar

jacabo said:

senin böyle bir konu açman mantıklı mı?

Ben kimseyi kimseye şikayet etmiyorum. Edecek olsam inana yazarım Whatsapp dan.

Ben kişisel kategorisine konu açtım içimdekileri döktürdüm azcık anlayışlı olmaya calışın. Ön yargılı olmayın. Yıkın şu önyargıları.
Sosyal ağlarda paylaş

sequo, söylenilmek istenilen şey banlandıktan sonra alternatif bir hesapla geri dönmen ve bunun yanlışlığı. bunun üzerinden moderasyona gönderme, madem sen 13 yıldır araba işindesin ve kimin bilip kimin bilmediğine hüküm kılabiliyorsun, bende 13 yıllık forum kullanıcısı olarak moderasyona hüküm kıldım.

zurnanın zort dediği yer, eğer başka bir hesapla döneceksen bu hesap senin sequo olduğunu ima eden bir hesap olmamalıydı. amacın önceden takındığın tavırları bir yana bırakıp patinajda eski haline dönmek olsaydı.

başlık açtığında shit-storm dönmezdi, modlar müdahale etmek zorunda kalmazdı, sende insanlarla ters düşmezdin.
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

Sequoya said:

Adama patinaj kategorisinde 'arabadan anlamayan bir adamın araba ile alakalı bir kategoriye moderatör olması çok üzücü' dediğim için kategori ban koymuş bana.

Ahaha. Doğrular acıtabilir ama benim fikirlerim bunlar ve böyle düşünüyorum diye patinajda bana ban koymak, schumacher'i F1 pistine sokmamak gibi bişey.

Adam hem arabadan anlamıyor hemde yetkisini kötüye kullanıyor. Arkadaşın bu davranışı rahatsız edici.

Mod olmakla anlamanın alakası ney?
kendi kendine kural uydurup sonra böyle olmaması lazım falan diyorsun. O orada genel yönetici ve patinin belkide en saygın adamı.

Banlamışsa, haklıdır.
ayrıca, patinaj-ban-schumacher-f1 benzetmesi tamamen yanlış. Senin araba bilgin tecrübe ettiğin arabalardan öte değil ki, sadece paran var yani.
schumacher-f1 benzetmesine aday senden fersah fersah önde adamlar var orda.
Buda kibir ayarıydı.

Araba işi tecrübedir zaten doğuştan kimse pilot olarak dünyaya gelmez :)

Bir pistte tecrüben ne kadar fazlaysa sürende o kadar iyidir:) Ne kadar çok araç kullanırsan şöförlüğün o kadar çok gelişir.

Ne yazni hayatında Unoya binmiş bir adamın pistte ve motor sporlarında benden daha iyi olabileceği olasılığını düşünebiliyor musun?
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

sequo, söylenilmek istenilen şey banlandıktan sonra alternatif bir hesapla geri dönmen ve bunun yanlışlığı. bunun üzerinden moderasyona gönderme, madem sen 13 yıldır araba işindesin ve kimin bilip kimin bilmediğine hüküm kılabiliyorsun, bende 13 yıllık forum kullanıcısı olarak moderasyona hüküm kıldım.

zurnanın zort dediği yer, eğer başka bir hesapla döneceksen bu hesap senin sequo olduğunu ima eden bir hesap olmamalıydı. amacın önceden takındığın tavırları bir yana bırakıp patinajda eski haline dönmek olsaydı.

başlık açtığında shit-storm dönmezdi, modlar müdahale etmek zorunda kalmazdı, sende insanlarla ters düşmezdin.

O shitstormun tek sebebi para başka bişey değil. Hepimiz aynı bokuz.

Aynı oyunları oynuyoruz aynı esprilere gülüyoruz bende ekstra olan şey sadece para.

Buda shitstorm döndürüyor evet.

Bir insanın parasının olduğunu göstermesi, diablo da world sıralamasına girmiş karakterini göstermesiyle bence eşdeğer.

Sadece onda varda bizde niye yok sallayın shitleri modu var paticikte.
Sosyal ağlarda paylaş

Söylenecek her şey söylenmiş zaten de, şurda da şuna dikkat çekecem:

Bu adam alternatif bir nickle bile gelse alacağı arabalardan ve malzeme listesinden zaten belli olurdo Sequo olduğu. O yüzden farklı nick denemek ve bir süre sessiz kalmak bir alternatif değil.

Bak şimdi nası efendi efendi yazıyor. sdf
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Sequoya said:

Adama patinaj kategorisinde 'arabadan anlamayan bir adamın araba ile alakalı bir kategoriye moderatör olması çok üzücü' dediğim için kategori ban koymuş bana.

Bu yüzden banlandığına emin misin? Daha çok patinajda kavga çıkardığın için banlanmış gibi duruyorsun.

Hayır en son bu olay yaşandı üstüne ban geldi. Kavga çıkarmam ben patinajda.
Sosyal ağlarda paylaş

mevzu para değil.

sen bu forumda kimin ne kadar parası olup olmadığını bilmiyorsun çünkü insanlar bunu sergilemiyor veya bunu ima eden şeyler yapmıyor/söylemiyor. olması gerekende bu, diğer kişilere var olan para ile üstünlük veya kibir yapmak doğru bir davranış değil, hatta açık bir şekilde görgüsüzlüktür.

sen görgüsüzlük yaptığın için bu shit-storm seni kovalıyor ve haklı bir şekilde oluştu, sen sebep oldun oluşmasına. şimdi gelip de işte hep param var diye oluyor bunlar demek çok yanlış.

bunu da kasıtlı olarak sen oluşturdun. eğer bundan müzdaripsen ve eski şekilde ben patinajda işime bakarım arkadaş diyorsan, geri döndüğün alternatif hesap "sequoya" olmamalıydı - hangi yılda alınmış olursa olsun yılı değil çektiği kalabalıktan dolayı.
Sosyal ağlarda paylaş

Sequoya said:

bingildak said:

Aynı oyunları oynuyoruz aynı esprilere gülüyoruz bende ekstra olan şey sadece para.

Bir insanın parasının olduğunu göstermesi, diablo da world sıralamasına girmiş karakterini göstermesiyle bence eşdeğer.

Verdiğin örnek yanlış. Diabloda adaların hepsi eşit şartlar ve dünyalar, drop düzeni, mob statları vs v vsvs ile savaşıyor da öyle gösteri yapıyor. Şİmdi bunun parası olmayla ne alakası var? Ve ayrıca pek ala UNO kullanmış adam seni pistte alt edebilir. Şöförlük sonradan öğrenilen bişey değildir bana göre. İÇindeki adrenalin, motor sesine duyarlılık, arabayı sevme, refleksler, görüş mükemmeliği, vs vs diye sıralayacağımız bir çok etken sürerken etkili oluyor. Ha burda tabii senin de maddi durumun piyasada yapılmış BİR ÇOK POPÜLER ARABAYI kullanmana imkan sunuyor. İyi araba demiyorum bak, dikkatini çekerim. Safi TORK+BEYGİR GÜCÜ sadece Fast And Furiousdaki havaalanı sahnaesi kadar etkileyici olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Sequoya said:

Suark said:

Sequoya said:

Ahaha. Doğrular acıtabilir ama benim fikirlerim bunlar ve böyle düşünüyorum diye patinajda bana ban koymak, schumacher'i F1 pistine sokmamak gibi bişey.

Adam hem arabadan anlamıyor hemde yetkisini kötüye kullanıyor. Arkadaşın bu davranışı rahatsız edici.

Mod olmakla anlamanın alakası ney?
kendi kendine kural uydurup sonra böyle olmaması lazım falan diyorsun. O orada genel yönetici ve patinin belkide en saygın adamı.

Banlamışsa, haklıdır.
ayrıca, patinaj-ban-schumacher-f1 benzetmesi tamamen yanlış. Senin araba bilgin tecrübe ettiğin arabalardan öte değil ki, sadece paran var yani.
schumacher-f1 benzetmesine aday senden fersah fersah önde adamlar var orda.
Buda kibir ayarıydı.

Araba işi tecrübedir zaten doğuştan kimse pilot olarak dünyaya gelmez :)

Bir pistte tecrüben ne kadar fazlaysa sürende o kadar iyidir:) Ne kadar çok araç kullanırsan şöförlüğün o kadar çok gelişir.

Ne yazni hayatında Unoya binmiş bir adamın pistte ve motor sporlarında benden daha iyi olabileceği olasılığını düşünebiliyor musun?

hayatında unoya binmiş, ama arabanın iç mekanikleri hakkında daha çok şey bilen adamın forumda senden daha iyi olabileceğini düşünüyorum.

motor sporudur pisttir bunlar alakasız konular.
Sosyal ağlarda paylaş

Rotweiler said:

Sequoya said:

bingildak said:

Verdiğin örnek yanlış. Diabloda adaların hepsi eşit şartlar ve dünyalar, drop düzeni, mob statları vs v vsvs ile savaşıyor da öyle gösteri yapıyor. Şİmdi bunun parası olmayla ne alakası var? Ve ayrıca pek ala UNO kullanmış adam seni pistte alt edebilir. Şöförlük sonradan öğrenilen bişey değildir bana göre. İÇindeki adrenalin, motor sesine duyarlılık, arabayı sevme, refleksler, görüş mükemmeliği, vs vs diye sıralayacağımız bir çok etken sürerken etkili oluyor. Ha burda tabii senin de maddi durumun piyasada yapılmış BİR ÇOK POPÜLER ARABAYI kullanmana imkan sunuyor. İyi araba demiyorum bak, dikkatini çekerim. Safi TORK+BEYGİR GÜCÜ sadece Fast And Furiousdaki havaalanı sahnaesi kadar etkileyici olabilir.

Bilgisizce yorumlar yapmayın vallaha cevap vermem. İyi araba demiyormuş popüler diyormuş.

F458, F12 pistte ve dünyada kendisini kanıtlamış 2 ferrari modeli. Daha ötesi yok. Bu araçları gösterişleri için değil pistteki verileri için aldım ben.

Kalkmış bu araçlara popüler ama iyi değil fast and furious arabası diyorsan.

Ben o filmde ferrari görmedim bugüne kadar hiç.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi mod olmanın, mod olduğun bölümün içeriğiyle pek alakası yok.

Ha adamın ilgisi vardır, hem de iyi yöneticidir öyle mod olmuştur, ki paramecium böyle bir adam.

Bölümüne zaman zaman misafir olan kerizleri ne derece kontrol altında tutabildiğin ile alakalı mod olmak çoğunlukla.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...