Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paramecium ve kişisel kararları

Sequoya

Öne çıkan mesajlar

Adama patinaj kategorisinde 'arabadan anlamayan bir adamın araba ile alakalı bir kategoriye moderatör olması çok üzücü' dediğim için kategori ban koymuş bana.

Ahaha. Doğrular acıtabilir ama benim fikirlerim bunlar ve böyle düşünüyorum diye patinajda bana ban koymak, schumacher'i F1 pistine sokmamak gibi bişey.

Adam hem arabadan anlamıyor hemde yetkisini kötüye kullanıyor. Arkadaşın bu davranışı rahatsız edici.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

adam herhalde paticikteki en düzgün modlardan biridir benim gördüğüm kadarıyla yine gereksiz drama çıkacak.

Olabilir bu arabadan anladığını göstermez. Bence anlamıyor ve yetersiz bilgisi.

Bunu dile getiren adama da kategori ban koymak kişisel bir yetki budalalığından başka bişey değil.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

motor sporlari diye baslayip modifiye ile bitirince hak etmistin zaten.o cumlede

simayir olmak degil fest end furiyis daha cok seninki . kusura bakma

Ya olm siz modifiyeyi şu çok gördüğünüz tamponlu ve egzozlu arabalar sandığınız için yanılıyorsunuz.

Rally arabalarını baz alalım, hangi rally yada drag aracı stok arabayla yapilir?

Herkes kendi projesini yapar ve yarışır. Ben 10 senedir bu iş içerisindeyim. Kendi projemi üretirim.
Sosyal ağlarda paylaş

bende 13 yıldır forum kullanan biriyim, moderasyonu eleştireceksek bende banlanan kişilerin yeni hesaplar alarak geri dönmesi ve kaldıkları yerden (banlandıkları şeyleri tekrar ederek) devam etmelerini eleştiriyorum. banın amacı cezalandırma uzaklaştırmadır. ertesi gün yeni hesapla kaldığı yerden devam edince ne anlamı kalıyor atılan banın.

bu kadar zamandır forum kullanıyorum, haliyle haklı olmam gerek.

ayrıca sana önceden o bölümdede yazdım amacın gerçekten eskisi gibi tavırlara bürünmeden sadece patinaj olsa gidip "sequoya" almazdın. başka bir şey alır yazdığın herşeylerle drama yaratmadan takılırdın, millet 1-2 hafta "bu sequo yaaaa" yaparlardı kemik atmazsan 2 haftaya kimse gelip seni patinajda taciz etmezdi. ama sen bunu yapmadın, sequo banlandı sequoya alındı bu da bana o ilgiyi aradığını söylüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

bende 13 yıldır forum kullanan biriyim, moderasyonu eleştireceksek bende banlanan kişilerin yeni hesaplar alarak geri dönmesi ve kaldıkları yerden (banlandıkları şeyleri tekrar ederek) devam etmelerini eleştiriyorum. banın amacı cezalandırma uzaklaştırmadır. ertesi gün yeni hesapla kaldığı yerden devam edince ne anlamı kalıyor atılan banın.

bu kadar zamandır forum kullanıyorum, haliyle haklı olmam gerek.

ayrıca sana önceden o bölümdede yazdım amacın gerçekten eskisi gibi tavırlara bürünmeden sadece patinaj olsa gidip "sequoya" almazdın. başka bir şey alır yazdığın herşeylerle drama yaratmadan takılırdın, millet 1-2 hafta "bu sequo yaaaa" yaparlardı kemik atmazsan 2 haftaya kimse gelip seni patinajda taciz etmezdi. ama sen bunu yapmadın, sequo banlandı sequoya alındı bu da bana o ilgiyi aradığını söylüyor.

Sequoya benim ilk hesabım üyelik tarihini görebiliyorsan incele. Daha sonra beğenmedim Sequo ya döndüm.

Sequoya - 2012
Sequo - 2013
Sosyal ağlarda paylaş

Sequoya said:

Adama patinaj kategorisinde 'arabadan anlamayan bir adamın araba ile alakalı bir kategoriye moderatör olması çok üzücü' dediğim için kategori ban koymuş bana.

Ahaha. Doğrular acıtabilir ama benim fikirlerim bunlar ve böyle düşünüyorum diye patinajda bana ban koymak, schumacher'i F1 pistine sokmamak gibi bişey.

Adam hem arabadan anlamıyor hemde yetkisini kötüye kullanıyor. Arkadaşın bu davranışı rahatsız edici.

Mod olmakla anlamanın alakası ney?
kendi kendine kural uydurup sonra böyle olmaması lazım falan diyorsun. O orada genel yönetici ve patinin belkide en saygın adamı.

Banlamışsa, haklıdır.
ayrıca, patinaj-ban-schumacher-f1 benzetmesi tamamen yanlış. Senin araba bilgin tecrübe ettiğin arabalardan öte değil ki, sadece paran var yani.
schumacher-f1 benzetmesine aday senden fersah fersah önde adamlar var orda.
Buda kibir ayarıydı.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

neyini inceliycem abi, problem hangisi önce hangisi sonra değil çıkarttığın anlam buysa.

Banlanıpta alınan bir hesap olduğunu söylemişsin. Olmadığını söyledim incelersen kendinde görebileceğini.

Neyini inceleyecem diyorsun şimdide? Mantıklı mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...