Sequoya Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Adama patinaj kategorisinde 'arabadan anlamayan bir adamın araba ile alakalı bir kategoriye moderatör olması çok üzücü' dediğim için kategori ban koymuş bana. Ahaha. Doğrular acıtabilir ama benim fikirlerim bunlar ve böyle düşünüyorum diye patinajda bana ban koymak, schumacher'i F1 pistine sokmamak gibi bişey. Adam hem arabadan anlamıyor hemde yetkisini kötüye kullanıyor. Arkadaşın bu davranışı rahatsız edici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 First Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 adam herhalde paticikteki en düzgün modlardan biridir benim gördüğüm kadarıyla yine gereksiz drama çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 bingildak said: adam herhalde paticikteki en düzgün modlardan biridir benim gördüğüm kadarıyla yine gereksiz drama çıkacak. Olabilir bu arabadan anladığını göstermez. Bence anlamıyor ve yetersiz bilgisi. Bunu dile getiren adama da kategori ban koymak kişisel bir yetki budalalığından başka bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 selamlar... hak etmişindir ki banlamıştır saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Biz arabadan iyi anlarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 benim bildiğim para buraya gelip cevap bile yazmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Sequoya said: patinajda bana ban koymak, schumacher'i F1 pistine sokmamak gibi bişey. asdhasudasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 arabadan anlayıp anlamadığına karar veren merci olarak seni kim atadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 sakin ol schumacher, bırak o silahı yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 bingildak said: arabadan anlayıp anlamadığına karar veren merci olarak seni kim atadı? Bu benim kişisel fikrim 13 senedir arabalarla uğraşan bir insan olarak fikrimi belirtmeyi hak görürüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 motor sporlari diye baslayip modifiye ile bitirince hak etmistin zaten.o cumlede simayir olmak degil fest end furiyis daha cok seninki . kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 benimde moba bölümünde saçımı çektiler örtmenim nereye şiqayet etc€z? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 mesela vizyon bölümünde şimdiye kadar oscar kazanmamış kimseyi mod yapmadılar diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 applev0dka said: motor sporlari diye baslayip modifiye ile bitirince hak etmistin zaten.o cumlede simayir olmak degil fest end furiyis daha cok seninki . kusura bakma Ya olm siz modifiyeyi şu çok gördüğünüz tamponlu ve egzozlu arabalar sandığınız için yanılıyorsunuz. Rally arabalarını baz alalım, hangi rally yada drag aracı stok arabayla yapilir? Herkes kendi projesini yapar ve yarışır. Ben 10 senedir bu iş içerisindeyim. Kendi projemi üretirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 jacabo said: mesela vizyon bölümünde şimdiye kadar oscar kazanmamış kimseyi mod yapmadılar diye biliyorum oscar çok reröre yanlız, sempati ödülü meh tahmin etmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 yeni hesap aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 hele su yolda yarisanlardan isen daha da hak etmissindir.. makas atma videosu da konulduysa gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 bende 13 yıldır forum kullanan biriyim, moderasyonu eleştireceksek bende banlanan kişilerin yeni hesaplar alarak geri dönmesi ve kaldıkları yerden (banlandıkları şeyleri tekrar ederek) devam etmelerini eleştiriyorum. banın amacı cezalandırma uzaklaştırmadır. ertesi gün yeni hesapla kaldığı yerden devam edince ne anlamı kalıyor atılan banın. bu kadar zamandır forum kullanıyorum, haliyle haklı olmam gerek. ayrıca sana önceden o bölümdede yazdım amacın gerçekten eskisi gibi tavırlara bürünmeden sadece patinaj olsa gidip "sequoya" almazdın. başka bir şey alır yazdığın herşeylerle drama yaratmadan takılırdın, millet 1-2 hafta "bu sequo yaaaa" yaparlardı kemik atmazsan 2 haftaya kimse gelip seni patinajda taciz etmezdi. ama sen bunu yapmadın, sequo banlandı sequoya alındı bu da bana o ilgiyi aradığını söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 "caddede yanlarken xd xd" videolarıda vardır youtube'da bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 bingildak said: bende 13 yıldır forum kullanan biriyim, moderasyonu eleştireceksek bende banlanan kişilerin yeni hesaplar alarak geri dönmesi ve kaldıkları yerden (banlandıkları şeyleri tekrar ederek) devam etmelerini eleştiriyorum. banın amacı cezalandırma uzaklaştırmadır. ertesi gün yeni hesapla kaldığı yerden devam edince ne anlamı kalıyor atılan banın. bu kadar zamandır forum kullanıyorum, haliyle haklı olmam gerek. ayrıca sana önceden o bölümdede yazdım amacın gerçekten eskisi gibi tavırlara bürünmeden sadece patinaj olsa gidip "sequoya" almazdın. başka bir şey alır yazdığın herşeylerle drama yaratmadan takılırdın, millet 1-2 hafta "bu sequo yaaaa" yaparlardı kemik atmazsan 2 haftaya kimse gelip seni patinajda taciz etmezdi. ama sen bunu yapmadın, sequo banlandı sequoya alındı bu da bana o ilgiyi aradığını söylüyor. Sequoya benim ilk hesabım üyelik tarihini görebiliyorsan incele. Daha sonra beğenmedim Sequo ya döndüm. Sequoya - 2012 Sequo - 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Sequoya said: Adama patinaj kategorisinde 'arabadan anlamayan bir adamın araba ile alakalı bir kategoriye moderatör olması çok üzücü' dediğim için kategori ban koymuş bana. Ahaha. Doğrular acıtabilir ama benim fikirlerim bunlar ve böyle düşünüyorum diye patinajda bana ban koymak, schumacher'i F1 pistine sokmamak gibi bişey. Adam hem arabadan anlamıyor hemde yetkisini kötüye kullanıyor. Arkadaşın bu davranışı rahatsız edici. Mod olmakla anlamanın alakası ney? kendi kendine kural uydurup sonra böyle olmaması lazım falan diyorsun. O orada genel yönetici ve patinin belkide en saygın adamı. Banlamışsa, haklıdır. ayrıca, patinaj-ban-schumacher-f1 benzetmesi tamamen yanlış. Senin araba bilgin tecrübe ettiğin arabalardan öte değil ki, sadece paran var yani. schumacher-f1 benzetmesine aday senden fersah fersah önde adamlar var orda. Buda kibir ayarıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 neyini inceliycem abi, problem hangisi önce hangisi sonra değil çıkarttığın anlam buysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 bingildak said: neyini inceliycem abi, problem hangisi önce hangisi sonra değil çıkarttığın anlam buysa. Banlanıpta alınan bir hesap olduğunu söylemişsin. Olmadığını söyledim incelersen kendinde görebileceğini. Neyini inceleyecem diyorsun şimdide? Mantıklı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar