Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Ha etik kısmını kendine sakla ya gelince, burada sana hakaret etmeden, seni aşağılamadan (bu da kişisel fikrim tabii. misal sen bile hakaret etmekten geri kalmıyorsun. tercih meselesi işte) istedi istediği yorumu yapar insanlar. Zira sen burada ortaya bir şey yazıyorsun. Bu konuda etik olup olmaması ile de ilgili fikri olabilir insanların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 bilerek mi çarptırıyosun. bi değeri yok bunun gibi bir aşamaya gelmedi konu 6. mesajdan sonra koptu zaten. tabiki senin için değeri olmayabilir. ben buna itiraz etmedimki hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 abi işte bak çarpıtmıyorum anlatmaya çalışıyorum. tamam sen gezi olaylarında yer aldın, orada mücadele verdin. o an sana bu ayran kapağı dediğin gibi öyle bir firmanın da seni desteklediğini gösterdiği için özel geldi. ama satmaya çalıştığında sana insanlar "saçmalama" dediğinde bunun salaklıkları sonucu değil, cidden önemsiz buldukları için diyebileceklerini hesaba katmak zorundasın. elindeki kapak hoş bir jest örneği bir firmadan (ve aynı zamanda reklam da. buna da hayır deme bari). ama o kadar işte. o ayranı içmeyip saklasaydın da belki bir değeri olurdu. hani özel üretim coca cola şişeleri, vs gibi. neyse, aslında kaçarak gitmiyorum da şu gif uygun geldi; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Dworgian said: abi işte bak çarpıtmıyorum anlatmaya çalışıyorum. tamam sen gezi olaylarında yer aldın, orada mücadele verdin. o an sana bu ayran kapağı dediğin gibi öyle bir firmanın da seni desteklediğini gösterdiği için özel geldi. ama satmaya çalıştığında sana insanlar "saçmalama" dediğinde bunun salaklıkları sonucu değil, cidden önemsiz buldukları için diyebileceklerini hesaba katmak zorundasın. elindeki kapak hoş bir jest örneği bir firmadan (ve aynı zamanda reklam da. buna da hayır deme bari). ama o kadar işte. o ayranı içmeyip saklasaydın da belki bir değeri olurdu. hani özel üretim coca cola şişeleri, vs gibi. neyse, aslında kaçarak gitmiyorum da şu gif uygun geldi; işte adam hem fakir ayranı içmiş kapagını öyle satıyor, hem de neden almıyorsunuz fakirler diyor :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 alıntıya geldim, o fakirler lafını geyiğine ettiğini düşünüyorum. tıpkı gezide kızlarla yakınlaştım lafını geyiğine ettiğini düşündüğüm gibi. hani troll olduğunu düşünüp trolle cevap verme gibi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 @Dworgian baya rüya görmüşsünüz abi. hani şunu biliyo olmanız lazım bulunduğumuz ortam çok kısıtlı bir iletişim imkanına sahip. yüzyüzeyken bile iletişim sorunları yaşanıyoken şurda çok normal herkesin topiği okuyunca görnek istediği şeyi yaşaması. ayrıca senin önemsiz bulmanda benim saçmaladığım anlamına gelmez. ki tekrar ediyorum benim önemsiz diyen birine bi tepkim olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 ben de gifi cok sevdiğim için alıntılıyorum, tüm sayfa bu giften olsun hatta sdsf o kızlarla ilgili kısmı kaçırdım da, pek cok o kafada gelen vardi, hani anarşik olalım kızlara sarkalım ehi ehi ehi diye.. ben daha cok bütün topic'in kocaman bir şakadan ibaret olduguna inanmak istiyorum, insanlık adına hala umudum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 ya abi sen sus allah aşkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 esas meseleyi yazın abi böyle ordan burdan alakasız geçmiş argumanlar ortaya sürülüyosa birine karşı başka bi mesele vardır ortada. bi kaç kişiyi muhattap alıyorum dikkat ediyosanız onlar yazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 mesele sadece ayran kapağı değil hala anlamadınız mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 başka bişey gelmiyo abi aklıma şu durumda olanla ilgili hani bi insan bu kadar basit ve eğlenceli başlamış bi topikte neden kafa atıp göz morartmaya taşır işi başından sonuna okunduğunda benim gayet eğlenceli ve 3-5 kişininde salak olduğu açık ve net görülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 yendim demi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 kapak olsun buda bağzılarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 ezbere yaşamayın abi. yakından bakın bazı şeylere. şurda ne desem boş. ne kadar tutarlı bi tavrım olduğu açık ve net görülüyor şu konuda. kimsede müdahale edemez buna. ama ezberleriniz sizi ele geçirmiş. ezberletilmiş yargılarınız damarınıza enjekte edilmiş bir virüs gibi zombiye çevirmiş sizi. sağa sola o virüsü yaymaktan başka yaptığınız bişey de yok. birileri göt kılı olurken senin ense kılı olman ondan üstün olduğun anlamına gelmiyor. üzerine alınmaması gerekenler alınmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 ikna oldum ben 50lira veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Quel-Thul said: ikna oldum ben 50lira veriyorum HAHAHHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Quel-Thul said: ikna oldum ben 50lira veriyorum 100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Diğer tarafından çekilmiş bir fotoğrafı var mı kapağın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Mal said: birileri göt kılı olurken senin ense kılı olman ondan üstün olduğun anlamına gelmiyor. Bunu yazacağım kitabımda kullanabilir miyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 applev0dka said: Quel-Thul said: ikna oldum ben 50lira veriyorum 100 200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 28 şubat döneminde necmettin erbakan'ın mitingde dağıttığı yarım döner ayranın döner ekmeğini satıyorum. üzerinde allah yazmaktadır. 30 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 yildirimokur said: Mal said: birileri göt kılı olurken senin ense kılı olman ondan üstün olduğun anlamına gelmiyor. Bunu yazacağım kitabımda kullanabilir miyim ? tyler durden imzasıyla kullanırsan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 https://pbs.twimg.com/media/BL1YMghCcAECSKC.jpg ben de pankartımı satıyorum hadi bakalım hala duruyor orjinali elimde, 300 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 applev0dka said: applev0dka said: Quel-Thul said: ikna oldum ben 50lira veriyorum 100 200 295 lira abi gitar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar