Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık - Gezi Parkı Ayran Kapağı

Mal

Öne çıkan mesajlar

Ha etik kısmını kendine sakla ya gelince, burada sana hakaret etmeden, seni aşağılamadan (bu da kişisel fikrim tabii. misal sen bile hakaret etmekten geri kalmıyorsun. tercih meselesi işte) istedi istediği yorumu yapar insanlar. Zira sen burada ortaya bir şey yazıyorsun. Bu konuda etik olup olmaması ile de ilgili fikri olabilir insanların.
Sosyal ağlarda paylaş

abi işte bak çarpıtmıyorum anlatmaya çalışıyorum. tamam sen gezi olaylarında yer aldın, orada mücadele verdin. o an sana bu ayran kapağı dediğin gibi öyle bir firmanın da seni desteklediğini gösterdiği için özel geldi. ama satmaya çalıştığında sana insanlar "saçmalama" dediğinde bunun salaklıkları sonucu değil, cidden önemsiz buldukları için diyebileceklerini hesaba katmak zorundasın.

elindeki kapak hoş bir jest örneği bir firmadan (ve aynı zamanda reklam da. buna da hayır deme bari). ama o kadar işte. o ayranı içmeyip saklasaydın da belki bir değeri olurdu. hani özel üretim coca cola şişeleri, vs gibi.

neyse, aslında kaçarak gitmiyorum da şu gif uygun geldi;

Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

abi işte bak çarpıtmıyorum anlatmaya çalışıyorum. tamam sen gezi olaylarında yer aldın, orada mücadele verdin. o an sana bu ayran kapağı dediğin gibi öyle bir firmanın da seni desteklediğini gösterdiği için özel geldi. ama satmaya çalıştığında sana insanlar "saçmalama" dediğinde bunun salaklıkları sonucu değil, cidden önemsiz buldukları için diyebileceklerini hesaba katmak zorundasın.

elindeki kapak hoş bir jest örneği bir firmadan (ve aynı zamanda reklam da. buna da hayır deme bari). ama o kadar işte. o ayranı içmeyip saklasaydın da belki bir değeri olurdu. hani özel üretim coca cola şişeleri, vs gibi.

neyse, aslında kaçarak gitmiyorum da şu gif uygun geldi;

işte adam hem fakir ayranı içmiş kapagını öyle satıyor, hem de neden almıyorsunuz fakirler diyor :( :(
Sosyal ağlarda paylaş

@Dworgian

baya rüya görmüşsünüz abi. hani şunu biliyo olmanız lazım bulunduğumuz ortam çok kısıtlı bir iletişim imkanına sahip. yüzyüzeyken bile iletişim sorunları yaşanıyoken şurda çok normal herkesin topiği okuyunca görnek istediği şeyi yaşaması.

ayrıca senin önemsiz bulmanda benim saçmaladığım anlamına gelmez. ki tekrar ediyorum benim önemsiz diyen birine bi tepkim olmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de gifi cok sevdiğim için alıntılıyorum, tüm sayfa bu giften olsun hatta sdsf

o kızlarla ilgili kısmı kaçırdım da, pek cok o kafada gelen vardi, hani anarşik olalım kızlara sarkalım ehi ehi ehi diye..

ben daha cok bütün topic'in kocaman bir şakadan ibaret olduguna inanmak istiyorum, insanlık adına hala umudum var
Sosyal ağlarda paylaş

başka bişey gelmiyo abi aklıma şu durumda olanla ilgili

hani bi insan bu kadar basit ve eğlenceli başlamış bi topikte neden kafa atıp göz morartmaya taşır işi

başından sonuna okunduğunda benim gayet eğlenceli ve 3-5 kişininde salak olduğu açık ve net görülüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ezbere yaşamayın abi.

yakından bakın bazı şeylere.

şurda ne desem boş. ne kadar tutarlı bi tavrım olduğu açık ve net görülüyor şu konuda. kimsede müdahale edemez buna. ama ezberleriniz sizi ele geçirmiş. ezberletilmiş yargılarınız damarınıza enjekte edilmiş bir virüs gibi zombiye çevirmiş sizi. sağa sola o virüsü yaymaktan başka yaptığınız bişey de yok.

birileri göt kılı olurken senin ense kılı olman ondan üstün olduğun anlamına gelmiyor.

üzerine alınmaması gerekenler alınmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...