Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Mal said: şikayet etmiştim topik satış topiği temizlensin diye kalsın böyle vazgeçtim temizlensin sıkıntı yok doldururuz yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 her yer pazar alanı her yer direniş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 2ye1 takas ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 ahahahaha çok iyi topic taso topiği gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 applev0dka said: Mal said: abi patide şöyle bi topik oluştuğunda dışardan bakanların gözünde nasıl göründüğünün ve göründüğünüzün farkında mısınız. salak olmayın. ben de onu diyorum açmayın söyle topicler abi birsürü bu tip satış ilanı örnek verebilirim. ne biliyim beatlesın atkısı bill gatesin bilmemnesi. saçma bişey yok burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 lan git sahibindene falan koy paticikten kim napsın senin ayran kapağını sffgsdf sahibindende alacak MAL bulma şansın 0.0001 daha yuksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 sanamı sorcam ne ilanı açacağımı düdük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 deadwoll said: Su yaptigin igrenc bir sey. kanım dondu nasıl bu kadar unutkan olabiliyor insanlar malın düşünceleri bundan sonra benim için değersiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 tamam kavga etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Bence Iskocyadan arsa alip Lord unvani daha tarihi birsey olacaktir. http://urun.gittigidiyor.com/diger-her-sey/iskocya-dan-yasal-lord-lady-unvani-61238622 Ya da uzaydan yildizda satin alabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Somon said: deadwoll said: Su yaptigin igrenc bir sey. kanım dondu nasıl bu kadar unutkan olabiliyor insanlar malın düşünceleri bundan sonra benim için değersiz abi vicdan etik gibi kavramlar toplumsal değil kişiseldir, içseldir. toplumun vicdan ve etik hakkındaki oluşturduğu yargıları içsellikten uzaklaştığında bozulmaya uğrar saçmalaşır. ben doğduğumdan beri bu içsel etik ve vicdandan hiç ayrılmayıp toplumsallaştırılmış vicdan ve etiğe kanmamış bir adam olarak kendimle gurur duyuyorum. etik ve vicdani olarak anlattım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 topluma koyayım sana bir şey olmasın hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 bu ciddi mi ? ciddiyse vicdan etik falan geç ,alan olacağını düşünmek saçma olan lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 iyi güzel onlar tamamda, kim o kapağa 200+ para versin? kurnazlığa yatmadan bununda bir çözümlemesini yap,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Mal'ın birinin içtiği ayranın kapağına cıkıp 250 lira verecek aynı nickte birini bulursan tanıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 etikmtoplumsal değerlere göre şekil alan birşeydir http://tr.wikipedia.org/wiki/Etik yaptığın etik değil ben kazandım mal ilanı kaldır ve ağlayarak evine dön Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Lancelion said: topluma koyayım sana bir şey olmasın hacı evet bu işte. hiçbirimize bişe olmasın yarattığımız bu canavarla ancak biz bir tekme koyarak üstesinden gelebiliriz. birey olarak tek başına olanların birlikteliğiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Ayran da ironik olmuş. Adam milli içkisinin kapağından kopamamış lan, saklamış asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Somon said: etikmtoplumsal değerlere göre şekil alan birşeydir http://tr.wikipedia.org/wiki/Etik yaptığın etik değil ben kazandım mal ilanı kaldır ve ağlayarak evine dön doğru haklısın vicdanla eş anlamlı gibi kullanmıştım sadece vicdan diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 daha doğrusu senin için etik olmayabilir ama kapağı satmaya çalıştığın hedef kitle için etik arz ettiğinden, bu girişimci hamlen, tamamen içeri doğru patlamış vaziyette... şimdi en fazla laf yersin, ama insanlar benzer durumlarda milyarlarca para batırıyor gerçekten, üni. bu dersleri mühendislere falanda göstermeleri lazım ayrıca, kim niye o kapağa o kadar para versin? real olarak bir cevap bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Mal said: çok anlamlı tarihi bir belge bu. 10 sene sonra değeri çok daha fazla olur. ama gözüm yok benim parada. gitarımı alıyım o gezi parkı hatırası olur benim için gerisi önemli değil. normal parayla aldığım gitardan da çok daha değerli olur benim için. zaten alacak çıkarsa önce kimdir nedir değerini bilir mi araştırırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 nişabürek diyor ve gidiyorum topikten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Mal said: Mal said: çok anlamlı tarihi bir belge bu. 10 sene sonra değeri çok daha fazla olur. ama gözüm yok benim parada. gitarımı alıyım o gezi parkı hatırası olur benim için gerisi önemli değil. normal parayla aldığım gitardan da çok daha değerli olur benim için. zaten alacak çıkarsa önce kimdir nedir değerini bilir mi araştırırım. işte bunlar senin çıkarımın ve kurguların ama hedef kitlenin beklentilerini gördüğün gibi karşılamıyor, gerçi bunlar dedim ama gerekçesi sadece "çok anlamlı tarihi bir belge" gibi yuvarlak bir slogan gerisi de ajitasyon, geziciler yer mi bunu be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 buraya gelip troll besleyenler en az adam kadar mal. yazmayın kendi kendine uplar gider işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Fin'i boşverin, yazın. Yazın ki ne kadar saçma insan var görelim. Mimleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar