Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Bu hastalık kötü bir yerde ama. Al al bitmez ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 technicler iyiymiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Youtube da ne videoları var bu lego ile yapılan elektrikli taşıma bantlarının fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 kendin yapcan azizim hazır legomu olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Hazır derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 legodan prim yapmaya calisanlar turedi saka maka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 ilk defa insan gibi bir konu açtı, ürkütmeyin hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Niye konuyu kimin açtığından ziyade konuya odaklanmıyorsunuz demek istiyorum da gelecek cevap belli lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Son zamanlardaki takıntım: Lego Minifigures Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Geçenlerde lotr serisinden başlayım dedim baktım internetten önce en ufak set 350 lira. İyi güzel hoş da 70 dolarlık sete 350 vermek koyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 O minifigures süper ama card game gibi yapmışlar booster pack fln o kötü. İstediğini seçtirtmio adiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 nyks said: Son zamanlardaki takıntım: Lego Minifigures 7 TL çok bi fiyatıda yok baya toplanabilir aslında. Ben şimdi çalışma odamdaki bilgisayar masamı atıp yerine custom olarak display case şeklinde bir bilgisayar masası yaptırmayı düşünüyorum böylelikle tüm logları orada sergileyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Toplanır da rare olanları bulana kadar bin tane aynı common figure gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 ben dnr da manyak gibi el yordamıyla paketi mıncıklayarak seçen koca koca adamlar görmüştüm. nedeni oymuş demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 o yüzden sert kutu ıcınde sık gecırmıyen paketlerle paketliyoalr o tür naneleri. boxlardan cıkan collectableların rareları kutnunun 100 katı paraya gider cünkü genelde. legoda dahada ucuktur. benımde legoları bı döküp sacıp bi kurmam etmem lazım, yazıktır duruyoalr öle bohcada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 gaza gelip evimin rıskını legoya yatırıcam az kaldı asdljkdk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 lego mindstorms al 2-3 tane onlarla takıl technic legolarla takılmak her zaman daha iyi daha tatmin edici oluyor seçeneklerin artıyor baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 zengin olmak vardı ya http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20090930055622/lego/images/d/dd/8145.jpg lego ferrarisi de vardır şimdi seqonun fak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Dworgian said: gaza gelip evimin rıskını legoya yatırıcam az kaldı asdljkdk abi hanı sey yapıyolarya, container alıyosun bi container icine dolduruduğun kadar mal dolduruyosun shipment ücreti contair kira ücreyi oluyo. abi öle yapalım toplanıp bi konteynır lego alalım nolcakki, gidip bi kamyonetle gemlikten alır getiririz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 oooo olur mu öyle. kaç kişi gerekir ki. ne kadar tutar acaba kişi başı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Dworgian said: Hazır derken? epic bir şekilde bi tarafımdan anlamışım, hazır o halde alındı falan sandım öyle satan bi kaç yerde görmüştümde sory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 20-30 ton legoyu alın, komyon/kamyneti ben göderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 hahahah legoyu hazır alıp sergileyen olsa zaten direk facepalm lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Feamer said: 20-30 ton legoyu alın, komyon/kamyneti ben göderim... hayal suya düşer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar