Sequoya Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Acayip derecede Lego hastası olan bir insanım bir ton lego serim var. Genelde arkadaşlarım çocuk gibisin Lego ne ya diyorlar. Ama beni hiç anlamıyorlar. Benim için özel seri lego almak yapmak ve hiç dokunmadan sergilemek muhteşem bir duygu. Acaba benim gibi lego hastası olan var mı aramızda tamamen merak ettiğim için açıyorum konuyu. Birkaç örnek; http://i.imgur.com/4xWSBn9.jpg http://i.imgur.com/nUR3Cml.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 ferrarim var ama küçük şeylerle de mutlu oluyorum temalı topik. fake role playing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Abi senin kadar param olsa evimin bahçesine legodan ev yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 özel seriyi de sıkıştırmış gene araya dayanamamış. inc legodan ferrari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Geçmiş olsun kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Ciddi konu beyler trolleyin ama bana saldırmadan. Legolarda iyi para bu arada ufacık falan ama 200 tl den başlıyor ibişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 benimde vardı hep annemin evinden ayrılırken orada bıraktım hepsini, ondan sonra nesilden nesile başkalarına geçti hep onlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Warcraft serisinin yanında daniella steel kitabını kaldırır mısın rica etsem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 her yeni lego gördüğümde alasım gelio. mesela sw ve lotr serilerini almak sergilemek isterdim evde yer olsa edit; tabii bir de "o parayı ona verene kadar..." diye giden bir cümlem oluyor hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 ya şu lego robot varya programlayabildiğin, acayip alıp yapmak istiyorum da 1k TL mi neydi. veresim yok o kadar. link de vereyim : http://shop.lego.com/en-US/LEGO-MINDSTORMS-NXT-2-0-8547 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/46613/k-039nex-yaratici-oyuncak-90-039lar daha çok severdim kinetix'i ama yalan söylemiycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 şu ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Dworgian said: her yeni lego gördüğümde alasım gelio. mesela sw ve lotr serilerini almak sergilemek isterdim evde yer olsa edit; tabii bir de "o parayı ona verene kadar..." diye giden bir cümlem oluyor hep Aynen özellikle istinye parka gidince adore oyuncakta buluyorum kendimi. Şuanda Galaxy Squad serisini tamamladım. Hepsini yapmadım 3 günde bir stres atmak için yapiyorum. Acayip bir duygu çok zevkli. Plastik lego sergilemek amaçlı şeffaf küpler yaptırcam arka planlarını lego ile alakalı Galaxy Squad ise uzay resmi vs gibi yapiştircam o şekilde oyun ve çalışma odamda sergilemeyi düşünüyorum. http://i.imgur.com/zwTwQnR.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Ben lego hastası değilim ama amerikadayken çok sayıda lego mağazası ve hastası gördüm özellikle gitmediysen new york daki legoya kesin git adamlar bütün mağazanın duvarlarından geçen lego bir ejderha yapmışlar ve hertürlü lego çeşidi vardı bide pahalı şeyler 250$ falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Valvyn said: Ben lego hastası değilim ama amerikadayken çok sayıda lego mağazası ve hastası gördüm özellikle gitmediysen new york daki legoya kesin git adamlar bütün mağazanın duvarlarından geçen lego bir ejderha yapmışlar ve hertürlü lego çeşidi vardı bide pahalı şeyler 250$ falan http://3.bp.blogspot.com/_57PZgnyRQYE/TPeniDO5w8I/AAAAAAAAA5I/L9LDWepykpg/s400/2010-11-07%2B13.07.47%255B7%255D.jpg burayı diyorsun dimi hayır gidemedim nasip olursa bir dahakine:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 abi arkadaşın dediği gibi eğer hastasıysan new yorkta inanılmaz mağazaları var, akıllara zarar ürünler var. ben aklımı yitiriyordum ama eli cebe atmak gerek. ucuz değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 tam bir upper middle class kitaplıkçığı leel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 peki ya o olasılıksız ın yanındaki ye dua et sev nedir? küfür gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 bingildak said: abi arkadaşın dediği gibi eğer hastasıysan new yorkta inanılmaz mağazaları var, akıllara zarar ürünler var. ben aklımı yitiriyordum ama eli cebe atmak gerek. ucuz değildi. Lego telif hakkı muhabbetinden hiç ucuz olamıyor zaten normaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 sequo starwars, marvel heroes, lotr hobbit gibi seriler var mı sende? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 bingildak said: abi arkadaşın dediği gibi eğer hastasıysan new yorkta inanılmaz mağazaları var, akıllara zarar ürünler var. ben aklımı yitiriyordum ama eli cebe atmak gerek. ucuz değildi. TR'deki fiyatları gördün mü? "Ahaha şeker şey seni" diye tepki veriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 imamizer said: sequo starwars, marvel heroes, lotr hobbit gibi seriler var mı sende? Starwars var. Lotr ye henüz başlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Sequoya said: Dworgian said: her yeni lego gördüğümde alasım gelio. mesela sw ve lotr serilerini almak sergilemek isterdim evde yer olsa edit; tabii bir de "o parayı ona verene kadar..." diye giden bir cümlem oluyor hep Aynen özellikle istinye parka gidince adore oyuncakta buluyorum kendimi. Şuanda Galaxy Squad serisini tamamladım. Hepsini yapmadım 3 günde bir stres atmak için yapiyorum. Acayip bir duygu çok zevkli. Plastik lego sergilemek amaçlı şeffaf küpler yaptırcam arka planlarını lego ile alakalı Galaxy Squad ise uzay resmi vs gibi yapiştircam o şekilde oyun ve çalışma odamda sergilemeyi düşünüyorum. http://i.imgur.com/zwTwQnR.jpg yurt dışından toptan getirtsen ya niye uğraşıyorsun? bir serinin tüm birimleri gelmiyordur buraya eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 http://powerfunctions.lego.com/en-us/default.aspx şunlar rekor güzelmiş ya. video kısmına bi bakın herifler neler yapmış ake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 abi bir küfürlük hakkım olsun banlanmayayım. içimde kalacak lan çok fena kfür etmezsem bu herife Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar