blackhavvk Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 "Y.Demirören: Fatih Terim benim elemanım değil, kader birliği yaptığım hocamdır."" said: zuzuzuzu,aysala laflar boy boy
unK Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 demirören gerizekalısı fatih terim benim elemanım değil, kader arkadaşım diye bir açıklama yaptı. türk futbolunu maksimum ilkokul 3'ü kaldırabilecek zekadaki beyin özürlüler yönetiyor. gerçekten bu laf sokma nedir şimdi ya? BENİM ELEMANIM DEĞİL! of küfür kıyamet giriyodum.
Zach Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 "futbolun ve içkinin baş tacı edildiği bir ülkede başbakan olmaktansa köpek olmayı tercih ederim."
Fin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 unK said: demirören gerizekalısı fatih terim benim elemanım değil, kader arkadaşım diye bir açıklama yaptı. türk futbolunu maksimum ilkokul 3'ü kaldırabilecek zekadaki beyin özürlüler yönetiyor. gerçekten bu laf sokma nedir şimdi ya? BENİM ELEMANIM DEĞİL! of küfür kıyamet giriyodum. sanki takip edenler tübitakta prof amk ahahahha
Konn Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Zach said: "futbolun ve içkinin baş tacı edildiği bir ülkede başbakan olmaktansa köpek olmayı tercih ederim." - Bernard Shaw, Buyuk Britanya icin soyledikleri. Turkiye'de alkol bastaci edilmiyor heryerde. Not cool.
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Demirören şerefsizinin laflarına bak hele. Eminim hocadan güdümlüdür. Kendi söyleyemediği şeyleri söyletiyor yanındaki pislik herife.
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Text'i Terim vermiş Demirören'e belli, direkt itibarı yerlere yolladılar GS yönetiminin... Şu Terim'in GS'ye verdiği zararlar kariyeri boyunca görmezden geliniyor ve gelinecek ya... Yazık lan
Red Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 hayır demirören'in ne dediğini takmıyoruz da. bazı taraftarlar umarım anlarlar az çok ne döndüğünü. ünal aysal bize lazım bi başkan. futbolcular teknik direktörler gidip gelir. aysal'da sonsuza kadar kalamyacak. ama kalabildiği kadar kalmalı. herifi küstürmemek lazım bu olay yüzünden. açıkcası gelecek td şampiyon yapamasa bile ben yönetime güveniyorum. polatgillere sürengillere ali dürüstlere güvenmedim hiç. ünal aysal'ın hataları vardır yoktur o ayrı. ama türk futbolunda profesyonel başkan olarak önemli bir adım attı. bütün klupler işleri onun gibi yürütse keşke. da işte bu kodumun oldboyları huzuru kaçıracak.
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Çare drogba lafı gerçek olmuş,haftasonu rize maçına takımı drogba hazırlayacakmış,oyuncu teknik direktör olmuş:)
arcane Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 http://www.ntvspor.net/haber/futbol/94529/iste-terimin-imzaladigi-kagit AHAHAHAHA well played Terim. o kadar süre neyi imzaladı, klübe göstermiyor diye tartışıldı, ağlandı ya tam komedi. tüpçü hemen nasıl tırışka imzaları göstermiş, para pul anlaşma falan yoktu demiş.
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Umarım herkes Demirören'in konuşmalarının metnini Terim'in hazırladığını anlar. Zaten bu tip şeyler eski yöneticilerde filan da var. Her giden Galatasaraylıyım diyor ama kendisi gittiğinden zarar vermek için elinden geleni yapıyor.
uk Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Burada yazılanları okumadım ama twitter'da falan terim de haberlerden öğrenmiş deniyor, terim i sevmesemde böyle bişi varsa ayıp edilmiş be
guernica Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 başkan aradığında telefonu açsaymış o zaman asdfsd
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 lan onu geçtik, sözleşmesiz halı saha antrenörü gibi milli takım başına geçme var mı lan? şu yayınlanan kağıt parçası bile çok kolpa duruyor.
Red Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 uk said: Burada yazılanları okumadım ama twitter'da falan terim de haberlerden öğrenmiş deniyor, terim i sevmesemde böyle bişi varsa ayıp edilmiş be gönderileceğini biliyormuş zaten. ama ilk olarak ordan duymuş sadece.
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal’dan Açıklama Bugün yapılan basın toplantısında TFF Başkanı Sayın Yıldırım Demirören’in yanlış bilgilere ve anımsamalara dayanan açıklamalarını dinledik. Kendisini brif eden arkadaşlarının özensizliğine ve dikkatsizliğine bağladığımız bu açıklamalar kamuoyu ve camiamız açısından yanıltıcı olabileceği için aşağıdaki gerçekleri bir kez daha tekrarlamakta ve hatırlatmakta yarar görüyoruz. 1. Sayın Fatih Terim’le profesyonel ilişkimizi sonlandırma kararımızı TFF ile yapmış olduğu anlaşmaya dayandırmadığımız, dün Yönetim Kurulu Üyemiz ve Basın Sözcümüz Sayın Şükrü Ergün’ün sözlü ve yazılı açıklaması dikkatle okunduğu takdirde açıkça anlaşılacaktır. 2. Kendisi ile yapmış olduğum yegane telefon görüşmesinde Sayın Yıldırım Demirören’e Teknik Direktörümüzle Ocak ayında yollarımızı ayırabileceğimiz şeklinde bir ifade kesinlikle kullanılmamıştır. Öncesinde mutabakata varmış olduğumuz koşulları paylaştığımız ve bunun üzerine düşünmek için bir süre istedikleri bu telefon konuşması sırasında Sayın Fatih Terim’in de yanımda olduğu düşünülürse, böyle bir ifade kullanılmış olsa idim herhalde Terim’in dünkü Yönetim Kurulları kararını beklemesi değil konuşma bitiminde istifası gerekirdi. 3. Teknik Direktörümüze yapılmış ya da yapılacak teklif konusunda bilgimiz olduğu andan itibaren kararımız ve açıklamamız net olmuştur: 4 maç için Milli Takımımıza teknik direktörlük ve Mayıs ayı sonuna kadar danışmanlık yapma izni verilmiştir. Bunun dışında bir duruma izin vermeyeceğimizi hem telefonda kendisine bizzat ifade etmiş hem de resmi yayın organlarımızdan yayınlamış ve tüm kamuoyuna duyurmuş idik. Hemen ertesi gün tüm basında yer alan bu deklarasyonumuz da herhalde Sayın Demirören’in gözünden kaçmış olsa gerek. 4. Sayın Yıldırım Demirören’in henüz biz alınan kararı Sermaye Piyasası Kurulu’na ve basına bildirmediğimiz bir aşamada “biz Terim ile anlaştık şimdi 1+3 yıllık anlaşma imzalamak için bir araya geleceğiz” açıklamasını bizler de herkes gibi Doğan Haber Ajansı’nın yayınından öğrenmiş bulunuyoruz ve bunu zamanlama açısından TFF ve Sayın Fatih Terim için bir talihsizlik olarak değerlendiriyoruz. Haberin kaynağında bir sorun varsa bunun muhatabının Galatasaray olmadığı açıktır. Ünal Aysal Galatasaray Spor Kulübü Başkanı
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Demirören'in dediğine inanılmaz ya. Ufuk Özerten'in açıklamalarını hatırlayalım sözleşme ile ilgili. said: Mukaveleler kişisel olaylardır kişilerin arasındadır. Galatasaray kulübüyle mukavele konusunda hiçbir problemimiz yok. Galatasaray kulübü ve Fatih Hoca ile konuşuldu ve rızası alınarak bu iş yapıldı. Onlar mukaveleyi istedi biz vermedik. Her isteyenin istediği verilmez ki. Herşeyin gizliliği vardır. Galatasaray kulübüyle problemimiz yok.
eldar Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 sırf iktidar yalakası diye tıynetsiz bir adam federasyon başkanlığı yapıyor. Yazık, Fatih Terim duygusallığına yenildi.
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 olum eski olabilir de http://inciswf.com/gelmedi.swf BU NE LAN ALLAHBELANI VERSİN ASKDJAKGZÖASDZV
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 hadi ilk sefer inanmadık da, inanmış gibi yaptık, fatih terimi çekemediler kovdular, ikinci sefer, istediklerini yaptırdılar, sonuç ortada yine bıraktı gitti, şimdi yine çekemişler ondan gitmiş, yersen artık
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Meyve veren ağacı taşlama çalışmaları meyvesini verdi sonunda. TFF'nin başına bu adam geldiğinden beri ülke futbolu kötüye gidiyor. Tek istisna her şeye rağmen Galatasaray idi. Sanırım onu da kendi seviyelerine çekmeyi başaracaklar. Herhalde önümüzdeki haftalarda da bu olayı konu alan bir sahaya girme eylemi kurgularlar TT Arena'da ve TF tarihinde görülmemiş cezalar alırız takımca.
Öne çıkan mesajlar