Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fatih Terim 'in gene kovulmasi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu ultralar cidden belli kişilerin kuklası zaten. O yüzden fazla umursamamak lazım.

Başarının tamamını Terim'e bağlamak saçma. İkinci dönemini de biliyoruz Terim'in. Önüne ciddi imkanlar sunuldu, önemli transferler yapıldı, hoca Florya'nın tek hakimi yapıldı. Para pul olmasa transferler yapılamasa nasıl başarı yakalanacaktı? Terim hadi oğlumlarla Aydın'la Emre ile mi şampiyon olacaktı?

Aysal gibi bir başkan kolay kolay çıkmaz, sadece GS'de değil TR sınırları dahilinde çok zor. O yüzden ihtiyacımız var başkana.

Bu arada hoca başkana saygısızlık etmiştir, hem de defalarca kez. Daha önceki dönemler olsun, başka takımlar olsun hiç duymadığımız şeyler yaşandı. Başkan alttan aldı ama bir yere kadar yani. O pozisyonun bir ağırlığı var. Kimse Galatasaray başkanından üstün değildir.

Bakalım önümüzdeki günler ne getirecek. Denizli'yi pek sevmem ama Türkiye ligini tanıması açısından iyi. Çünkü yabancı bir hoca gelecek yüzde 99 ve TR ligi konusunda da birilerinin bir şeyler anlatması gerek.
Mesaj tarihi:
Ben doğru bir karar olduğunu düşünüyorum. TFF ile sözleşme imzalamadan önce düşünmesi gerekiyordu Terimin. Birde kulub sözleşme önerdiği zaman ben imzalamam demek nedir yahu. Yok onlar dediler diye sözleşme imzalamam felan.
Mesaj tarihi:
AMK'nın komplo haberi. Gerçi Bilgin Gökberk her zaman diyordu , GS'nin en büyük düşmanı kendisi diye. Başkanı oyacaklarını 1.5 senedir söylüyor adam.

AMK

Galatasaray 13 yıl aradan sonra yine aynı senaryo ile çalkalanıyor. Ünal Aysal’a anlatılan ve başkanın inandığı bu komplo camiayı hayretlere düşündürecek türden.
2000 yılında 4 kupayı arka arkaya kazanan, UEFA Kupası’nı kaldıran Galatasaray’da Fatih Terim, camiadan uzaklaştırılmak istenmiş ve Fiorentina’ya imza atması yönünde telkinler yapılmıştı. Taraftarların “Kal bu sene” tezahüratlarına rağmen Selahattin Beyazıt ve Özhan Canaydın’ın başını çektiği operasyon sonrası Fatih Terim, Haziran 2000’de İtalya’ya gitmişti. Dönemin başkanı Faruk Süren ise Temmuz 2001’de başkanlık koltuğundan ayrılmıştı. Koltuğa Mehmet Cansun sonrası oturan ise az önce ismi geçen Özhan Canaydın olmuştu.

DÜRÜST VE SÜREN İCRAATI

Galatasaray, sezona hızlı bir giriş yaparken düğmeye Gaziantepspor maçının haftasında basıldı. Aysal’ın inandırıldığı komplo teorisine göre Faruk Süren ve Ali Dürüst; Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a yakınlığı ile bilinen Abdürrahim Albayrak’ı aracı olarak kullandı. Gidiş yolu doğruydu zira Erdoğan, Aysal’a randevu dahi vermiyordu.

ERDOĞAN DOĞRULAMIŞTI

Albayrak, Ünal Aysal’a randevu dahi vermeyen Erdoğan’la görüşerek Terim’in Milli Takım hocası olması yönünde tavsiyede bulundu. Başbakan da görüşe ‘olur’ yanıtı verdi. Zaten Erdoğan’ın, “İstemedim, teklife olumlu yanıt verdim” sözleri teorinin bu kısmını doğruluyor.

İLK RAUNDU KAZANDILAR

Komploya göre Dürüst ve Süren ikilisinin Milli Takım hamlesi başarıyla sonuçlandı. 2000’de kendisine yapılanlardan rövanşı almaya hazırlanan Süren’in Dürüst ile yaptığı bu hamlede Terim, görevi kabul etti. Sözleşme kriziyle de ipler gerildi. İlk raundu kazanan ikilinin çalışmaları bunlarla sınırlı kalmayacak.

AYSAL GİDİYOR!

Fatih Terim, bu komplo teorisine göre önce Galatasaray’ı bırakacak ki dün bu gerçekleşti, ardından çöküş dönemi devam edecek. Terim’siz süreci idare edemeyeceği planlanan Ünal Aysal da 2014’teki genel kurulda, koltuğu devredecek. Devredeceği isimler ise Faruk Süren ve Ali Dürüst ikilisinden biri olacak.

TERİM’İ GÖNDER BAŞKAN!

Real Madrid karşılaşması, Şampiyonlar Ligi ve Türkiye’nin Avrupa Kupaları tarihinin en ağır yenilgilerinden birine sahne oldu. Ancak Aysal’ın locasında konuşulanlar en az maçın sonucu kadar ilginç. Real Madrid yenilgisi sonrası başkan Ünal Aysal’ın yanına gelen Ali Dürüst, “Bu yenilgi kabul edilemez. Terim’i ne zaman göndereceksin başkan?” diyerek komplo teorisini destekler nitelikte bir konuşma gerçekleştirmiş oldu.

Raşit ALTUN / AMK

Mesaj tarihi:
Ünal Aysal en başından beri Terimi çok istemedi ama o göreve gelmeliydi zaten, önceki sözleşmelerde sürekli kısa vadeli planlar yapılıyor. Ünal Aysal her açıklamasında gerekirse hoca gider diyordu zaten.

O yüzden ben garipsemedim ve doğru karar verildiğini düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
Aysal zaten eminim en başında FT'yi getirdiğine öyle bir pişman olmuştur ki...

Şike olayları sonrası ilk sezonda başka iyi bir TD bulunsa yine şampiyon olurdu takım. En azından istikrarlı bir şekilde büyüme adına o hamle yapılırdı.

Millet şimdi şey diyor, 8. olan takımı 2 sene üst üste şampyion yaptı.

Ulan Samet'te 3. yaptı BJK'yi, Samet ...

bu ligde zaten her sene en kötü ilk 3'tesin, bir sene arada felaket bir sezon olmuş ( 8.lik bu takımlar için felaket evet) sanki hep öyle olacak.

Adnan Polat yönetimini liseli değil, halkın çocukalrı kulübü yönetecek diye getirttiler. Elitist isteriz, bunlarla olmuyor kulübü batırdılar dediler. Kulüp o zaman duygusal yönetiliyordu, tam şuan taraftarın istediği gibi.

Profesyonel getirdiler, halkın çocuklarını eziyorlar. Kahrolsun GS Lisesi şerefsizler deniyor.

Bu taraftar hiç bir şeyi hak etmiyor. Çoğunluğu diyelim, herkes gibi genelleme yaparak konuşmayalım.

O sezon FB ve BJK'nin bu kadar düşeceğini tahmin etseydi Aysal yönetimini ki belliydi böyle olacağı ama tecrübesizlikten göremediler galiba, FT'yi eminim getirmezlerdi.

Gelmesi gerekli falan değildi, öyle sanıldı.

Gerçi bir yandan bakınca onun gelmesi de net şampiyonluğa en büyük aday olmak demekti ve o sezon karavanaya atma şansı da bulunmuyordu GS'nin. Risk tabii, ama hata o zaman yapıldı...

edit: Gerçi geçen yıl ki şampyionluğu cidden başarı. Kendileri de çok kötüydü yine ama en azından diğer kötülerde onlara denkti. O aradan şampiyon çıkarması başarıdır ligin geçen yıl ki saçmalıklarını kenara koyarsan. FT'den başka çok az adam da o karman çorman GS kadrosunu şampiyon zor yapardı.
Mesaj tarihi:
akirafes said:

Bence Gs şampiyon bu sene . Terim gimesi iyi oldu .
Eğer lucescu gelirse %1500 şampiyon oluruz . Keşke o gelse.
hacı onuda sampiyon yapınca kovdunuz FT gelcek die lol
Mesaj tarihi:
gs risk aldı, biz garanti oynadık.

gs'nin risk alma sebebi şike olayları falan filandı.

eger şike olayları patlamasa, gs o riske girip de biz ya da fb sampiyon olsaydı. suan yine yardım fonları kurulmuştu. doğru zamanda alınan riskle biraz olsun nefes aldılar, gerci yine cok büyük borçları var da bişey olmaz
Mesaj tarihi:
terim'in başkan olarak dönerim demesi bile aslında olayın özeti sdfs

en yüksekte olmak istiyor işte. o zaman niye teknik direktör oldun lan. yapardın lobini milletvekili falan olurdun. büyük adam olurdunç
  • Yeni Oluştur...