Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Total War: Rome 2 #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eve geldim kartaca yine culture vik. yatacak bari selucit oyanayayım diyordum, selevkoslar yine yattı :)

bildirim resimlerinde sorun mu var? iskitler ile oynuyorum
Mesaj tarihi:
iskitlerle oynadım, öncelikle medeniyet binaları ve tech ağaçlarını çok beğendiğimi söylemek istiyorum, baştan sağma değil uğraşılmış işler

ama bu ırklara özelmidir yoksa genel bir düzenlememi bilmiyorum, ilk turnden itibaren bir seferde 5 birim üretebiliyorsunuz ve ilk seviye şehirler bile 8 birime kadar garnizon asker olabiliyor.

ve tabi atlı okçuları akıyor, 20 birim ilk atlı okçu ile 2300 kişilik karışık kimer hoplit ve sapancı ordusunu yene biliyorsun...

customda gözlemlediğim kadarı ile part ilk seviye atlı okçusu dahil menzilleri 125 çıkmış, ve ağır atış özelliği gelmiş, ama bozkrılılar da atlı okçular cantabrian circle yapabiliyor

iskitler ile başladım, ama aklım saka katapraklarında kaldı, zira part asil kataprakından 20 birim daha az zırhı olmasına rağmen 20 birim daha fazla yakın dövüş özelliği ile çok cazip bir ünite kendileri
Mesaj tarihi:
aynen ben de mezgetlerle başladım teknooji ağaçları binaları falan güzel olmuş bence.

hem food hem research rate veren bina var abi hayal gibi
Mesaj tarihi:
Sam said:

blood & gore pack 31'inde geliyor, bazılarının istediği gibi kafa-kol kopacak. :p 3$.

Bakalım nasıl olacak birde böyle deneyelim :).
Mesaj tarihi:
day1 dlc'e laf edipte buna laf etmemek abzürd. daha kötüsü selukia'yı bedeva veriyoruz!!! sacmalığı, aynı sekidle bütün üniteleri hazır iskitleri falanda dlc diye kakalıcaklar.

day1 değilde bekletin verince sorun yokmdru nedir yani.
Mesaj tarihi:
oyun çöp direk valla 1 aydır oynamıyorum uzun sürede oynamayı düşünmüyorum. sega , CA dan da daha asla pre order birşey almam . hayal kırıklığı oldu rome benim için , oyunun adam olması için daha bir 3 ay var bence .
  • Yeni Oluştur...