Kalten Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Aktif oldumu bunlar_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Çektim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 adeta dev hizmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 bi Gaben bi CA, son kale mübarekler asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 o release'den sonra az bile, biraz güven tazelesinler böyle xD sıradaki dlc'ler (steam) "Blood and Gore DLC" "Veteran Units DLC" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 ooo iyi iyi. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 eve geldim kartaca yine culture vik. yatacak bari selucit oyanayayım diyordum, selevkoslar yine yattı :) bildirim resimlerinde sorun mu var? iskitler ile oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 sabahtan beri oynuorum dlcden haberim yok. nasıl üzüldüm anlatamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 hmm şu veteran units ve blood pack gelene kadar pause edeyim bakim, zaten ele geçircek yer pek kalmadı asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 iskitlerle oynadım, öncelikle medeniyet binaları ve tech ağaçlarını çok beğendiğimi söylemek istiyorum, baştan sağma değil uğraşılmış işler ama bu ırklara özelmidir yoksa genel bir düzenlememi bilmiyorum, ilk turnden itibaren bir seferde 5 birim üretebiliyorsunuz ve ilk seviye şehirler bile 8 birime kadar garnizon asker olabiliyor. ve tabi atlı okçuları akıyor, 20 birim ilk atlı okçu ile 2300 kişilik karışık kimer hoplit ve sapancı ordusunu yene biliyorsun... customda gözlemlediğim kadarı ile part ilk seviye atlı okçusu dahil menzilleri 125 çıkmış, ve ağır atış özelliği gelmiş, ama bozkrılılar da atlı okçular cantabrian circle yapabiliyor iskitler ile başladım, ama aklım saka katapraklarında kaldı, zira part asil kataprakından 20 birim daha az zırhı olmasına rağmen 20 birim daha fazla yakın dövüş özelliği ile çok cazip bir ünite kendileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jowu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 aynen ben de mezgetlerle başladım teknooji ağaçları binaları falan güzel olmuş bence. hem food hem research rate veren bina var abi hayal gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 keltlerde de var güzel intro olmuş http://www.youtube.com/watch?v=Zl-csVA7bM0#t=45 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 8 birim çöpçüdür o garnizon lol. 20 kişi ölünce kaçan tiplerdir kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 öyleler ama, düzgün dizince 16+ birimi durdu dün, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 bozkırlılar la bozkırlı kovalamak sıkıntılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Arka sayfaya düşmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 saka katapraktı en kuvvetli birim diye iddia edebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 blood & gore pack 31'inde geliyor, bazılarının istediği gibi kafa-kol kopacak. :p 3$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 3 dolarin bisi oldugundan degil ama bedava olmaliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Sam said: blood & gore pack 31'inde geliyor, bazılarının istediği gibi kafa-kol kopacak. :p 3$. Bakalım nasıl olacak birde böyle deneyelim :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 parali olmasının sebebi ülkelerin sansürü. ama 3 çokmuş ben .99 bekliyordum. bir de umarım blood gore yapcaz diye 300'e çevirmemişlerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 abartıyı sevmem ama bu Blood şeysi cidden iyi olmuş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 day1 dlc'e laf edipte buna laf etmemek abzürd. daha kötüsü selukia'yı bedeva veriyoruz!!! sacmalığı, aynı sekidle bütün üniteleri hazır iskitleri falanda dlc diye kakalıcaklar. day1 değilde bekletin verince sorun yokmdru nedir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebelpfade Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 oyun çöp direk valla 1 aydır oynamıyorum uzun sürede oynamayı düşünmüyorum. sega , CA dan da daha asla pre order birşey almam . hayal kırıklığı oldu rome benim için , oyunun adam olması için daha bir 3 ay var bence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 He cop he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar