BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Mobilide ücretsiz olmuş ama şöyle bir saçmalık var karışık çalıyor. Direk istediğin şarkıyı çalmıyor :D
Litminov Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Birde offline dinlemek için premium istiyor, ücretsizde yok.
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 ben de aldım premium bugün. niye yaptım bilmyiorum ama yaptım. telefona şarkıları yükleemsi ve çevrimdışı çalması güzel olmuş ama.
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 az bilinen efsane şarkılar tarzı bi playlistti yok mu bunun baktım da göremedim. Çok bilinidklerin arasına 2-3 tane sıkıştırıyorlar.
senko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 kime göre az bilinen kime göre efsane
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 abi Spotify'da popülerlik yazıyor orası maximum 5 çubuk olacak kadar popüler. efsane kısmı olmasa da olur arasından seçeriz sdf.
Ren Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 http://news.spotify.com/us/2013/12/20/spotiamp-long-live-the-llama/ çalıştırabilen var mı ben indirdim ama çalıştıramadım :/ çalıştı. spotfy hastayım sana. (tu) said: Thank you Winamp - you really whipped the llama's ass :) noluyor lan diyenler için. winampı uğurlamak için 300kblık birşey yapmışlar. bazı tuşlar çalışmıyor ama müzik dinleyebiliyorsunuz.
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Fakirle yaşadı. Spotify 21 ocaktan itibaren reklamları kaldırıyor. Beats Music 0 reklamla geliyor ona rakip olabilmek için yaptı sanırım.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Reklamlari kaldirmiyor: http://news.spotify.com/us/2014/01/15/no-more-time-limits-on-spotify-freeyourmusic/ Sadece beles, dusuk kaliteli ve reklamli muzik tamamen sinirsiz oluyor. Eskiden 6 aydi sinirsizlik. Suradan istedigin kadar dinleyebilceksin: https://play.spotify.com/browse Ayda 10 TL verip sync etme ve yuksek kalite ile dinleme daha iyi tabii.
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 beatsmusic TR'de de çıkıyor mu? Spotify'dan başkasına da şans vermek istiyorum. Mesela önümüzdeki ay ya deezer ya da çıkarsa Beats'e bakayım diyorum.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Hayir. Ama ciksa da sirf Beats branding'i oldugu icin antipati ve onyargi duyarim. Deezer'i dene ama, en begendigim tavsiye sistemi orada.
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Sevinmiştim bende. üzgünsurat.jpg
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Deezer'in Android App'i baya kötüydü en son. sanki web sayfasından dinliyor gibi bi şeydi hatırladığım. Bir bakayım tekrar.
arcane Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Yeni hesap almadan Facebook'dan bağımsız hale getirmenin bir yolu var mı? Ayarlara baktım, google'a sordum, bulamadım. Yeni hesap aldım diyelim, eski hesaptaki playlistleri, kayıtlı albümleri falan aktarmanın kolay bir yolu var mı?
Grego Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Eski hesabındaki playlist i public yapıp, yenisinden ulaşmak gibi garip bir yolu var. Daha teknik ve havalı bir yolu da olabilir ama.
Ren Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 grego'nun dediği gibi yapman daha mantıklı. facebook login ile uğraşırken yeni açtığım hesaba linleyiverdim. playlistler gg olmuştu. şimdi ne olur bilmem tabii.
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 kollobratif liste yaparsan, hem gizli kalır hem de playlist'e sarkı ekleyebilirsin ama playlist url'i gizli tut.
nienna Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 witcher 3 ost de spotifiye düşmüş iyi olmuş.
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 iOS9 ile spotify'ın bi sesi mi azaldı? Eskiden en yüksek ses hiç almazdım, şimdi en yüksek ses bile yetmiyor. Ya iOS9 tırtladı yada son güncellemede birşeyler oldu.
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Ren said: grego'nun dediği gibi yapman daha mantıklı. facebook login ile uğraşırken yeni açtığım hesaba linleyiverdim. playlistler gg olmuştu. şimdi ne olur bilmem tabii.[/quoe] Facebooka uye oldugun mail ile sifremi unuttum deyip sifirla istersen. Teknik olarak silinmiyor uyeligin, ID olarak kaliyor. Ren Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 o hedeyi güncelleyeyim madem, [email protected]'a türkçe mail atarak eski 123456789011 hesabında kalan(facebook acc ile açılmış bugda kalan hesap) playlistlerinizi isteyip o hesabı sildirebiliyorsunuz. https://support.spotify.com/us/contact-spotify-support/ şöyle başlanıp mailleşerek süper insanlara ulaşabilirsiniz. en azından ben becerdim diyeyim, sadece hesap silinsin yeter diye ticket attım adamlar eski followladığın playlistleri bile attık dediler sdf. Madcat Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 arcane said: Yeni hesap almadan Facebook'dan bağımsız hale getirmenin bir yolu var mı? Ayarlara baktım, google'a sordum, bulamadım. Yeni hesap aldım diyelim, eski hesaptaki playlistleri, kayıtlı albümleri falan aktarmanın kolay bir yolu var mı? ben direk mail attım spotify'a yeni account aç dedi açtım, bana account name'imi sordu söyledim. bütün playlistimi bütün şarkılarımı yeni account'a aktardı. öteki account'u sileyim mi dedi sil dedim kurtuldum feys entegreli spotify'dan. 5 dakkada hallediyor mail yoluyla. kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 abi ben deezer'a geçicem ama çalışmıyo bende anlamadım neden. indirdim telefona(android) 15 gün premium üyeliğiniz var diyo hala. internete bağlı değilim gösteriyo ama program, dinleyemiyorum hiçbir şey. yükleniyor yazıyo sürekli şarkılarda. spotify'da edge hızında bile dinleyebiliyordum online olarak şarkıları. edit: oldu tamam (tu) Önceki 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Sonraki 8.sayfa (Toplam 16 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/7197699-spotify-turkiyede/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Ren Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 o hedeyi güncelleyeyim madem, [email protected]'a türkçe mail atarak eski 123456789011 hesabında kalan(facebook acc ile açılmış bugda kalan hesap) playlistlerinizi isteyip o hesabı sildirebiliyorsunuz. https://support.spotify.com/us/contact-spotify-support/ şöyle başlanıp mailleşerek süper insanlara ulaşabilirsiniz. en azından ben becerdim diyeyim, sadece hesap silinsin yeter diye ticket attım adamlar eski followladığın playlistleri bile attık dediler sdf.
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 arcane said: Yeni hesap almadan Facebook'dan bağımsız hale getirmenin bir yolu var mı? Ayarlara baktım, google'a sordum, bulamadım. Yeni hesap aldım diyelim, eski hesaptaki playlistleri, kayıtlı albümleri falan aktarmanın kolay bir yolu var mı? ben direk mail attım spotify'a yeni account aç dedi açtım, bana account name'imi sordu söyledim. bütün playlistimi bütün şarkılarımı yeni account'a aktardı. öteki account'u sileyim mi dedi sil dedim kurtuldum feys entegreli spotify'dan. 5 dakkada hallediyor mail yoluyla.
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 abi ben deezer'a geçicem ama çalışmıyo bende anlamadım neden. indirdim telefona(android) 15 gün premium üyeliğiniz var diyo hala. internete bağlı değilim gösteriyo ama program, dinleyemiyorum hiçbir şey. yükleniyor yazıyo sürekli şarkılarda. spotify'da edge hızında bile dinleyebiliyordum online olarak şarkıları. edit: oldu tamam (tu)
Öne çıkan mesajlar