Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spotify Türkiye'de

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Last.fm kapali degil bu arada. Para verince dinleniyor. Ya da proxy, Hola ile filan. Guzelce kullaniyorum ben.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bir-iki yil kadar onceye parasini vererek kullaniyordum ben. Sonra Rdio'ya, Turkiye'ye gelmesiyle de Deezer'a gectim. Rdio en iyisi aslinda acik ara ama hala gelmedi bize.

Hatta konusu bile vardi: http://forum.paticik.com/read.php?12,5932642,page=1

Artik calismiyorsa son bir yilda filan olus birseydir o. Gerci VPN 24 saat acik bende, sadece Turk ip'si gerektiginde kapatiyorum, hala dinlemeye devam ediyorum ben.
Mesaj tarihi:
ben de iptal edicem galiba. powerampden sonra equalizer bok gibi geldi hq falan farketmedi valla.

şu an offline moddayım. benim olmayan playlistlerden bir şarkıyı dahi silemiyorum. bütün list undowload oluyor. ne desem bilemedim. gece gece rage.
Mesaj tarihi:
Ren said:

şu an offline moddayım. benim olmayan playlistlerden bir şarkıyı dahi silemiyorum. bütün list undowload oluyor. ne desem bilemedim. gece gece rage.

Takip ettigin playlistten sarkiyi tabiki silemezsin. Dinlemek istedigin playlistlere sag tiklayip available in offline mode demen lazim offline modda dinleyebilmek icin.

Buarada ben hala kullanisli buluyorum, aradigim bi cok seye ulasabiliyorum, radyo dinlemiyorum netekim. Abartilaak kadar kötu degil bence. Fikir verecekseniz özet olarak vermeyin, gerge, kharon gibi iyi ve kötü yanlarini aciklayarak verin, ki insanlar ihtiyaclarina göre karar versinler.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bu gece vakit bulabilirsem uzun bir Deezer vs. Spotify yazayım konu açıp. Karar vermelerine yardımcı olur insanların. Sağda solda, ekşisözlükte filan paylaşırsınız sizde Pati linkini de verip.

Bunların ana amacı radyo değil ama, ben de çok ender radyo açıyorum, genelde çalışırken, kitap okurken filan. Radyo olarak ama garip bir şekilde Spotify Türkiye epey gerisinde alıştığım USA Spotify'ın. Neden bilmiyorum ama düzeleceğini düşünüyorum.

Bu arada vs. şeyini yazarken arşivlerini dikkate almayacağım. Bu streaming işini iyi takip ettiğimi, her ülkedeki gelişmeleri ve haberleri okuduğumu biliyorsunuz. Tamamen emin olarak söyletebilirim ki birkaç ay içinde Deezer ve Spotify'ın bize açık arşivi birebir aynı olacak analşma yaptıkları exlusive'ler dışında ve radyo da data toplandıkça düzelecek.

Kısaca Deezer'a geri dönme nedenimi şu ekran görüntüsü ile açıklayayım ama. Spotify'da albüm sync yok, playlist var sadece.

http://blog.deezer.com/assets/favourite_albums.png
Mesaj tarihi:
@korax ben birkaç gündür evimde değilim, internetim de sınırsız değil telefonda. o yüzden gözüme hoş gelen bir iki playlisti indirmiştim önceden.

hani dün gece olan olay zaten offline modda indirdiğim playlistte oldu. açıkçası bu playlist editleyememe olayını da çok saçma buldum. adam yüz şarkılık güzel bir liste yapmış içinde beğenmediğim iki şarkı var, ve ben bu şarkılardan 98 şarkıyı tek tek kendi yarattığım playliste eklemeden kurtulamıyorum.

hani diyeceksiniz e sen adamın listesini editlersen ne anlamı kaldı o listenin onun olmasının? e tamam güzel de şarkıları benim yarattığım listeye taşıyınca da anlamı kalmıyor ki.

bi de bu rom olayı var. internal hafızası düşük telefonlar almasın bence, sd karta app kurma şeyini yapın öyle alın. hq indirince bir 10 mb falan oluyor bir şarkı yamulmuyorsam. yamulmuyor da olabilirim tabi.

benim için tek iyi yanı basıyorsun geliyor. ve hızlı geliyor. zart streamın ortasına da çeksen seek barı, şarkı takılmıyor. zaten böyle olacağını bildiğimden düşünmeden 30 gün olayını yaptım.

eğer anlatıldığı gibi album stock olayları ve radyo tırtsa. o paraya vpn kasıp başka şeylere yelken açmak daha mantıklı geldi.
Mesaj tarihi:
Tek tek kendi yarattigin listeye eklemene gerek yok. Yeni bi playlist yapip adamin listesindeki Follow ettigin plasylistteki parcalari select all yapip kendi listene surukleyip birakiyosun, sonra sevmedigin 2 parcayi siliyosun. Twitterda follow ettigin adamin begenmedigin 2 tweetini silmek istemek gibi bisey dedigin sey. Playlisti kopyalayabilme secenegin varken, niye karsidaki adamin playlistine mudahale edebilmek gibi bi secenek bekliyosun onu anlayabilmis degilim.

Onun disinda tercih meselesi tabiki, dedigim gibi kisi beklentisine göre hizmetini secer. Ama rezalet derecede kötumu spotify? Degil. Enazindan bence degil. Daha turkiyeye yeni giris yapti, isvec kökenli bi sirket ve burda baya yillardir varolan bi mevzu, enazindan ben ve burada tanidigim kullanan herkes aradigi herseyi bulabiliyo. Ha su da varki arama sonuclari kullanicinin bulundugu ulkeye göre yapiliyo da olabilir, emin degilim tabiki. Ama ilerleyen zamanlarda daha iyi olacagindan eminim.
Mesaj tarihi:
bir dakika yanlış anlaşılma var o zaman. ben subscribe diyince direk o listeyi my lists altına kopyalıyor sanıyordum, adam listede bir şarkıyı değiştirirse bende de mi değişiyor?

zaten subscribeı kelime olarak algılayamamam da ilginçmiş. butonun adına yeni baktım.

yalnız sürükle bırak android arayüzünde yok, tümünü kopyala da yok. sadece pcde var galiba onlar.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Takip edince adamin degisiklerini goruyorsun, benim dedim duz playlist c/p etmen kendi profiline.

Yarina kaldi bu arada o yazi da, simdi geldim eve, yorgunum cok.
Mesaj tarihi:
grooveshark'tan guzel olarak ui daha derli toplu ayricana sanatcilari album album gorebiliyorsun o guzel bisi.

grooveshark'tan kotu yani ise broadcast radyolar yok. ayrica kendi radyolari da cok sinirli, jazz diye bi tane radyosu var e belki ben sadece bepop istiyorum sadece swing istiyorum vs
Mesaj tarihi:
abi premium alamıyorum bi yardım edin ya.

kartınızla profilinizdeki ülke aynı olmayabilir falan diyo.

daha önce vpn ile girdiğim hesabımı kullanıyorum ama ülkeyi türkiye olarak değiştirdim yani profilde türkiye gözüküyo.

nasıl alıcam bu premiumu ben.
Mesaj tarihi:
kzpmaza said:

abi premium alamıyorum bi yardım edin ya.

kartınızla profilinizdeki ülke aynı olmayabilir falan diyo.

daha önce vpn ile girdiğim hesabımı kullanıyorum ama ülkeyi türkiye olarak değiştirdim yani profilde türkiye gözüküyo.

nasıl alıcam bu premiumu ben.

TR premium'u alacaksan, TR kredi karti kullanman lazim. Atiyorum US premium alacaksan TR kredi karti ile satin alamazsin.
  • Yeni Oluştur...