Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spotify Türkiye'de

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
başlığı görmüşken yazayım. geçenlerde hacklendim, ve sadece spotify hesabım hacklendi anlamadım da nolduğunu. birsini niye hackler bunu onu da anlamadım zaten. mailim falan herşey tamam, yerli yerinde duruyor. fakat spotify gitti lol

ama adamların supportu çok iyi, türk bir eleman ile mailleştik. gayet güzel yardımcı oldu. hallettik 15 dakika içerisinde. ama niye ve nasıl oldu bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
Vendy said:

Masticore said:

Eski uyelere ozel 3 aylik 10tl kacirmayin...

2013 eylulden beri araliksiz uyeyim fakat o paketi alamiyorum.

nisan başından beri üye olmamak lazım... Tam tarih hatirlamiyorum satın alırken altta yazıyor. Mevcut üyeler alamıyor malesef
Mesaj tarihi:
Jeeztro said:

başlığı görmüşken yazayım. geçenlerde hacklendim, ve sadece spotify hesabım hacklendi anlamadım da nolduğunu. birsini niye hackler bunu onu da anlamadım zaten. mailim falan herşey tamam, yerli yerinde duruyor. fakat spotify gitti lol

ama adamların supportu çok iyi, türk bir eleman ile mailleştik. gayet güzel yardımcı oldu. hallettik 15 dakika içerisinde. ama niye ve nasıl oldu bilmiyorum.

Hacklenmişti zaten. Şirket kabul etmiyordu ama. Yine de şifrelerinizi değiştirin demişlerdi bir ay önce felan.

İlgili link:
http://techcrunch.com/2016/04/25/hundreds-of-spotify-credentials-appear-online-users-report-accounts-hacked-emails-changed/
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
android üzerinde app'ı sürekli inanılmaz yavaşlayan var mı? app'ın kendi değil ama networkunde gibi sorun. bir şeye basıyorsun, tepki vermesi (requestin gidip gelmesi) 40-60 sn falan sürüyor. playlist i açıyorsun, yüklenmiyor falan. basıyorsun çalmaya 40 sn sonra falan başlıyor.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
aile paketi alicam ayni adreste yasamalari gerekiyor diyo o nasi bisey ankaradayim ben istanbulda oturan biriyle kullanamiyom mu diger hesapları bes kisi de ayni adreste mi yasicak illa
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Yok oyle bir sey, ben aile uyeligi aldim. Anam babam bi adreste, kardesim bi adreste, eski kiz arkadasim baska adreste, son uyeligi verdigim hatun bambaska adreste. Hepsi takir takir dinliyor, adres falan da sormadi hic.
Mesaj tarihi:
deadwoll said:

Yok oyle bir sey, ben aile uyeligi aldim. Anam babam bi adreste, kardesim bi adreste, eski kiz arkadasim baska adreste, son uyeligi verdigim hatun bambaska adreste. Hepsi takir takir dinliyor, adres falan da sormadi hic.

şair türk aile yapısına uygunum ama seviştiğim insanlar var demiş burda dfhdsfhdsfh
Mesaj tarihi:
bendeki spotify sorunu devam ediyor ya. ne denediysem olmadı. her platformda (pc dışında) daimi bir lag-yavaşlık var requestlerde. smart tv de bile aynı yani. demek ki profille alakalı ama hepsinde cache farkı, kaç defa temizledim ettim fark etmiyor anlamadım.
Mesaj tarihi:
deadwoll said:

evet kullanılıyor ama adres soruyor bendekinde. adres yerine benim yazdıgım adresi yazarsa verdiğim kişi kullanıyor rahatça.

bu arada 3 tane boşluk var şu an aile paketinde aylık 2.5 tl'den veriyorum sdfsd
Mesaj tarihi:
Bizdede isyerinden 5 kisi farkli adresyiz ama firmanin adresini yazdk gayet guzel kullaniyoz.

3 lirayi simdi nasil alacam ben bu adamlardan :p

Bireysel uye olsam daha karliydi
  • Yeni Oluştur...