axedice Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 İyi de bizim istediğimiz şey o değil ki? Ben masaüstüne direk erişip gerekirse spotify açmak, torrentlediğim dizileri filmleri VLC ile izlemek, tercih ettiğim browserla internete girmek gibi şeyler de istiyorum salondaki büyük ekrandan. Steamlinkin kendi sitesindeki açıklamaları okuyunca sadece steam platformu içinde çalışacakmış gibi anlıyorum ben, atıyorum steam media playerdan film izlemek, steam librarye eklediğin müzikleri dinlemek steam browsesrdadn internete girmek gibi. Gerçekten böyleyse benim için yetersiz, pc ortamımı hiç bi şekilde steamle sınırlamak istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 evet bu sadece steam uzerinden ama bana yeter bu.. ayrica bunu yaptiktan sonra sanirim steamlinki birileri kopyalayip senin isteklerini yerine getiren bir seyleri yapar diye tahmin ediyorum. ya da yapmistir ama bir aralar bakinmistim hep lag vs den sikayetciydi millet. steam o lag i cozmus gorunuyor benim anladigim. 60fps 1080p diyor kesintisiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Sonra kanuni neden kötü tüketici. Sana gadget olsun da ne olursa olsun hacı, 50 doların sende kıymeti yok ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 axedice said: İyi de bizim istediğimiz şey o değil ki? Ben masaüstüne direk erişip gerekirse spotify açmak, torrentlediğim dizileri filmleri VLC ile izlemek, tercih ettiğim browserla internete girmek gibi şeyler de istiyorum salondaki büyük ekrandan. Steamlinkin kendi sitesindeki açıklamaları okuyunca sadece steam platformu içinde çalışacakmış gibi anlıyorum ben, atıyorum steam media playerdan film izlemek, steam librarye eklediğin müzikleri dinlemek steam browsesrdadn internete girmek gibi. Gerçekten böyleyse benim için yetersiz, pc ortamımı hiç bi şekilde steamle sınırlamak istemem. o dediklerini ben normalde televizyondan yapabiliyorum zaten? Samsung Smart TV var, pc'ye samsung link kurdum, küçük bir program, webbrowser üzerinden çalışıyor zaten. televizyonla pc arasında bağlantı kuruyor, tv'den paylaşımdaki klasörleri görebiliyorsun, pc'deki filmi televizyonda izliyorum. lakin oyun oynamak için pc başına geçmek gerekiyordu. steam link de bu sorunu çözecek işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 axedice said: Sonra kanuni neden kötü tüketici. Sana gadget olsun da ne olursa olsun hacı, 50 doların sende kıymeti yok ki. Benim istegim o ve yeterli digerleri icin baska cozum ve aletlerim mevcut zaten .. Herseyde sana mi daniscam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 bu steam link inputu neresinden algilayacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Kendi üstündeki usbye takacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Axedice, şikayet ettim umarım banlanırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Bizim fizboşla böyle bir samimiyetimiz var, istediği zaman gelip üstümdeki usbye takabilir ;) ya sen ne pis bi herifmişsin git ders çalış zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 steam'e o programları eklerseniz gene stream ediyor programın gösterdiğini ama en son denediğimde mpc'nin menüleri filan düzgün görüntülenemiyordu, içeriden gidip açmak gerekiyordu dosyayı filan. ama bir kere videoyu oynatmaya başlayınca düzgün görünüyordu video altyazı vs herşeyiyle ki ps3, apple tv, samsung smart filan diğer çözümlerin hiçbirinde o performansı alamadım kendileri altyazı çözmeye çalıştıkları ve başarısız oldukları için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Yakinda kendi muzik/video stream seyleri de eklerler zaten steame. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 hayir eklemezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Eklerler eklerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 sabonis said: Red said: skyrimi hala 60 dolardan satıyor. gelmiş os mos ADAM OL GABE oha red haklı ilk kez forumda dhsufhauh değil skyrim bir senedir 20 dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 aquila said: Yakinda kendi muzik/video stream seyleri de eklerler zaten steame. 1 senedir falan icinde sakli: Steam database code suggests that additions have been made with the following keywords: video, film, music, TV series, and plugin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=8fs2Yh1PFwM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 koltukta cities skylines oynamak acayip cezbetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 hiç fena gözükmüyor thumb joystick'e kıyasla. denemek lazım tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 turkiyeye gelmeyecek sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 gittigidiyor vs birileri getirir her türlü. ama kaç para koyarlar üzerine o önemli =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=QTTeFM3MMn8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 witcher icin 2 tus fazla olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 doritos yağmaya başlayınca koptum lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 https://www.reddit.com/r/Games/comments/3olfiw/two_weeks_playing_with_the_steam_controller/ said: Most games work out of the box. In Big Picture Mode you can select default layouts and if the game supports an Xbox 360 controller, odds are you can play it easily on the Steam Controller. It takes a while to get used to pure-controller games. The buttons are smaller and are shifted to the center than on other controllers. This means your thumb might feel awkward at first. This gets heavily outweighed by being able to play games like SimCity and other "pure desktop" games. Initially I had trouble scribbling down roads, but about an hour in I got the hang of it. Nothing beats laying down on the couch and playing your favorite games. It has two AA batteries that fit into the handles much like the old OUYA controller The central Steam button works like the system interface button on consoles - pulling up the dashboard The UI of Big Picture has been heavily revamped and streamlined, it's a great experience to pull it up, reconfigure your controls, and jump back in The rumble feature on the trackpad is now configurable. You can make the tactile feedback heavier or lighter which is a nice addition. I found myself using the lightest setting possible just to get a feeling for how fast it should be going Having difficulties mimicing "controllers" in FPS games. It's best to play FPS games in mouse+keyboard settings, not enable their native controller support. You can replicate the regular controller on the touchpad, and it just doesn't feel natural. I sucked badly at CS:GO with the Steam Controller. Even worse than with the mouse. With practice it can be worthwhile though. In Team Fortress 2 I had fun playing as the Engineer -- not engaging directly in combat, rather working on my defenses and killing spies. This felt pretty natural. Found myself using the controller as the default "remote" for the living room PC. Instead of picking up the touchpad I normally use, I'd just get the controller to launch videos. It mimics the mouse accurately. The hardware itself is well built. It's too early to say if it will be durable or not, but it's definitely better than most 3rd party Xbox 360 controllers I have. The left stick feels great. The right rumble pad is fantastic. The buttons take time to get used to. Triggers and shoulder buttons feel natural. tl;dr the Steam Controller is a good piece of hardware that'll take your favorite desktop games to the couch and replace your living room PC input method Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Hayin steam atamın ölüm yıldönümünde çıkarıyor oyun kolunu. Siyonist oyun! Trye gelecek mi bilgi var mı? Bu aralar döğüşlü strit faytırlı oyunlar için birer tane almayı düşünüyordum, bu çıkacaksa başka bişi bakmayalım hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar