Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SteamOs & Steam Machines & Gabepad

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

klavye mouse'tan memnun olmayan milyonlar var. İleri ki nesiller daha da memnun olmayacak.

belli yaş altı çocukların %99'u tablet ve gamepad ile oynuyor. PS4 aldığımdan beridir konsol başında oynamaktan daha çok keyif alıyorum klavye mouse ile iki büklüm takılmaktan.

Gabepad'de haptics var bir kere, normal titreşim motorundan on kat daha iyi feedback veriyor. Denilene göre hissediyorsun aksiyonu direkt.

Çıksada alsam la. Hatta PS4 support falan yapsınlar.
Sosyal ağlarda paylaş

LathspeLL said:

klavye mouse'tan memnun olmayan milyonlar var. İleri ki nesiller daha da memnun olmayacak.

belli yaş altı çocukların %99'u tablet ve gamepad ile oynuyor. PS4 aldığımdan beridir konsol başında oynamaktan daha çok keyif alıyorum klavye mouse ile iki büklüm takılmaktan.

Gabepad'de haptics var bir kere, normal titreşim motorundan on kat daha iyi feedback veriyor. Denilene göre hissediyorsun aksiyonu direkt.

Çıksada alsam la. Hatta PS4 support falan yapsınlar.

alala
ben de gamepad'lere alışamadım mouse ile aim almak gibisi yok bence.
benim nesil de aynı sorundan muzdariptir diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

var tabii
direk wireless projektörler.

ben hep sunum ıvır zıvırda kullandım ama video oynatırken sıkıntı olmuyordu
oyunlar için okuyup araştırmak lazım ama.

Projektör var ya, wirelessı yok ama. Bana başka bi şey lazım, chromecast falan alcam Amerika'dan. Ucuz nasılsa. Onun galiba direk tüm görüntüyü fırlatma şeyi üzerinde çalışıyolarmış, betaymış ama daha.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

Odamdaki PC'den salondaki projektöre görüntüyü kalite kaybı yaşamadan wireless şekilde verecek teknoloji yok mu hala ya?

Wireless görüntü aktarım zamazingolarını denedin mi? http://thewirecutter.com/reviews/the-best-wireless-hdmi-video-transmitter/

SteamOS çıktığında eski bi laptop vs. bağlayıp bunu yapabileceksiniz demişlerdi, sırf oyun için düşünüyorsan steamin içinden şu anda bile yapıyorsun. Steamlink keza bu iş için ucuz bi çözüm olacak, ama steam ekosisteminin dışına çıkamıyor sanırım
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

Aynı şeyleri steam dışı da yapan şeylere razer kasıyo bu ara.

razer once Project Christine i bitirsin :o

gabende bu gereksiz "valla konsol degil bizimkisi" parcalarini konsolculara satar iste asd

zaten en zenginler listesinde 1415th' mis gaben.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...