Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SteamOs & Steam Machines & Gabepad

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
her gun startup ile acilan steam gunluk ortalama 200mb lik hiç yere yaptigi manasiz updateleri ile hala gereksizken birde bu aleti verip yine yapacagi updateler ile gabe kalibinda bir müşteri kitlesini hedefliyor sanirim.

stearim gabein kalafatini dagilin.

edik birde su var cok tuş kombinasyonu yani klavyeyi ve sundugu imkani hic bir zaman yakalayamayacaklar
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçek romalıların oyunları için windows pc mi steambox mı, var mı şöyle fiyatları spekleri yan yana koyup karşılaştırma yapabileceğimiz bi site? 1 sene içinde bi desktop almayı düşünüyorum, steambox mass production yüzünden aynı performansa daha düşük fiyata ulaşıyorsa neden düşünülmesin.

Yeni oyunlarda belki linux desteği olmayacak ama olay f/p de bitiyor, alıp win7 kurarsın en kötü.
Sosyal ağlarda paylaş

böyle bir makineye de 450w psu koymaları herhalde burada da çok bulunan makineme 600w'lik psu koyayım anca yeter diye düşünen noob'ların akıllarını başına getirir.

makine fp iyiyse direkt silersin w7 kurarsın ayrıca. ama sanmıyorum sonuçta üzerinde marka var vs bir konsol gibi uzun süre zarar ederek daha sonrasında kompanse edelim düşüncesi olmayacaktır yani pahalı olacak. adam özel kasa yapmış minimum boyutlara getirmiş bir de ucuza satması manasız olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok araştırmadım ama bildiğin bilgisayarı bir kenara bırakıp steam oyunlarını oynamak için kullanacağın alet bu . Böyle ps4,xbox falan gibi konsollara bakıp , ya aslında bilgisayar oyunum var çok seviyorum ben onu ama bu oyun ps4te de xboxta da yok , keşke olsa , diyosan , bunu alıyosun bilgisayar oyununu steam oyunlarını falan konsolmuşcasına oynuyorsun.

Doğru mu anlamışım? Çok mu saçmalamışım yine?
Sosyal ağlarda paylaş

Evet mini PC , içinde steamOS ile geliyor , valvenin linux tabanlı özelleştirilmiş işletim sistemi .Hedef microsotun suratına suratına çakıp PC oyun piyasasını bitirmesini önlemek bir yerde .Mini PC olduğu için istersen windows da kurabilirsin kendin .

Microsoftun xbox satmak için PC oyunculuğunun altını oymak gibi bir pozisyonu var şu anda .Birde directX 11.2update geliyor vista/win7 ye yok , directX 10 çıkıyor win XP ye yok bu saçmalıklardan çok çekti PC

SteamOS'nin tutması hepimizin microsoftun salaklıklarından kurtulmamız için ilk adım olabilir.

BabacumMostors said:

bu mini pc değil mi?

alınır ki bu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...