Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 elop'un ceo olacağı kesinleşti mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 gencler steam online ama hic bir sey idirmiyor nasil asabilirim bu sorunu daha once karsilasan oldumu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 mullahy daha yüksek ihtimal diyorlardı en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Valve engineer creates controller for your tongue and butt koltukta twerkle sprint atmak (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 dil olayi felcliler filan icin sahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 ajmet said: gencler steam online ama hic bir sey idirmiyor nasil asabilirim bu sorunu daha once karsilasan oldumu acaba download server'larinin lokasyonunu degismeyi dene ayarlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Yarin cikiyor Steam OS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Download http://www.donanimhaber.com/isletim-sistemleri/haberleri/SteamOS-isletim-sistemi-kullanima-sunuldu-indirebilirsiniz.htm Denemek isteyenler icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=3ZYzkTTOSMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 http://i.imgur.com/wNsQl1H.jpg - http://i.imgur.com/yOkOw5s.jpg - http://i.imgur.com/LMac1Z9.jpg - http://i.imgur.com/BShYSKD.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 her gun startup ile acilan steam gunluk ortalama 200mb lik hiç yere yaptigi manasiz updateleri ile hala gereksizken birde bu aleti verip yine yapacagi updateler ile gabe kalibinda bir müşteri kitlesini hedefliyor sanirim. stearim gabein kalafatini dagilin. edik birde su var cok tuş kombinasyonu yani klavyeyi ve sundugu imkani hic bir zaman yakalayamayacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Gamepadi bekliyorum bir tek. Steambox daha bi konsolcular için, alayım hazır sistem uğraşmayayım falan diye. Reditte yazıyordu specler, baya sağlam kasmışlar. 450 watt psu varmış sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Gerçek romalıların oyunları için windows pc mi steambox mı, var mı şöyle fiyatları spekleri yan yana koyup karşılaştırma yapabileceğimiz bi site? 1 sene içinde bi desktop almayı düşünüyorum, steambox mass production yüzünden aynı performansa daha düşük fiyata ulaşıyorsa neden düşünülmesin. Yeni oyunlarda belki linux desteği olmayacak ama olay f/p de bitiyor, alıp win7 kurarsın en kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 şimdi linuxta ne varsa onu oynayabileceksin. yakın tarihte pek bir faydasını görmezsin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 böyle bir makineye de 450w psu koymaları herhalde burada da çok bulunan makineme 600w'lik psu koyayım anca yeter diye düşünen noob'ların akıllarını başına getirir. makine fp iyiyse direkt silersin w7 kurarsın ayrıca. ama sanmıyorum sonuçta üzerinde marka var vs bir konsol gibi uzun süre zarar ederek daha sonrasında kompanse edelim düşüncesi olmayacaktır yani pahalı olacak. adam özel kasa yapmış minimum boyutlara getirmiş bir de ucuza satması manasız olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Specler farklıymış ama aşağı yukarı aynı diyorlar. 3+ ghz i7 ve GTX 780 varmış kimisinde. Hepsinde ortak olan 16 gb rammiş. 1000 dolardan aşağı olmaz herhalde. O boyutta bi cihaza bu parçaları soktularsa zaten eder de rahat 1000. Sırf ekran kartı 500 zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Bence konsol uzun vadede elinde patlıycak Gabe'in.Ama OS dan umutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 valla o kasanın içinde harbiden o hardware varsa ben onu alırım, düz PC niyetine kullanırım sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konsolu kendi üretip satmayacak valve , niye patlasınki? Gabe bir nevi standartları belirleyecek üretime bulaşmayacak ,planı bu. Dark_Soul said: Bence konsol uzun vadede elinde patlıycak Gabe'in.Ama OS dan umutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 hazreti gaben birşey yapacak ve elinde patlayacak, söylerken inandınız mı buna sdfsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 bu mini pc değil mi? alınır ki bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Çok araştırmadım ama bildiğin bilgisayarı bir kenara bırakıp steam oyunlarını oynamak için kullanacağın alet bu . Böyle ps4,xbox falan gibi konsollara bakıp , ya aslında bilgisayar oyunum var çok seviyorum ben onu ama bu oyun ps4te de xboxta da yok , keşke olsa , diyosan , bunu alıyosun bilgisayar oyununu steam oyunlarını falan konsolmuşcasına oynuyorsun. Doğru mu anlamışım? Çok mu saçmalamışım yine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Evet mini PC , içinde steamOS ile geliyor , valvenin linux tabanlı özelleştirilmiş işletim sistemi .Hedef microsotun suratına suratına çakıp PC oyun piyasasını bitirmesini önlemek bir yerde .Mini PC olduğu için istersen windows da kurabilirsin kendin . Microsoftun xbox satmak için PC oyunculuğunun altını oymak gibi bir pozisyonu var şu anda .Birde directX 11.2update geliyor vista/win7 ye yok , directX 10 çıkıyor win XP ye yok bu saçmalıklardan çok çekti PC SteamOS'nin tutması hepimizin microsoftun salaklıklarından kurtulmamız için ilk adım olabilir. BabacumMostors said: bu mini pc değil mi? alınır ki bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar