Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SteamOs & Steam Machines & Gabepad

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

eldar said:

PC oyuncusunun konsola geçememesinin en büyük nedeni klavye-mouse'a yakın bir alet olmaması. Valve'ın çıkaracağı zımbırtı tabi ki klavye-mouse'un yerine geliyor, yoksa ne anlamı var. Gamepad pazarına girmek değil amaçları, oturma odası isteyene PC alternatifi sunmak.

Oturma odası isteyene KONSOL alternatifi sunmak.
Sosyal ağlarda paylaş

Warhero said:

Windows'tan memnun olmayan ama Linux'un kurulum ve kullanım zorluğu yüzünden Windows'a hapis kalan oyuncular var, o kişileri de Linux'e çekmeye çalışıyorlar.

linux kuramayıp, kolayca kullanamayan birisinin neden windows'tan memnun olmayacağını açıklayabilir misin?
Sosyal ağlarda paylaş

daha adam gibi ekran kartı driveri yok ya. ubuntu'da driver yüklemeyince çift monitor kullanabiliyorum yükleyince kullanamıyorum. native desteği bile yaparken driver nasıl bozabilir anlamıyorum. kanser ediyor beni. steam'in baskısı olur mu ati ve nvidia üzerinde bilemiyorum ama şimdilik resmen takmıyorlar =)

edit: kendi cihazındakine adam gibi yaparlar ama os'u pc'ye de kurabileceksiniz diyorlar. o zaman mal olacak iş.
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

linux kuramayıp, kolayca kullanamayan birisinin neden windows'tan memnun olmayacağını açıklayabilir misin?

Stabilite, bsod, arkaplanda açık olan gereksiz programlar vs gibi klasik Windows problemleri. SteamOS, ıvır zıvırlardan arınmış oyunlara yönelik işletim sistemi vaadediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

fare kadar olmadıktan sonra gamepad'den daha iyi olmasının bir anlamı yok, cs:go'yu koymuşlar da resmen sabit hedeflere nişan alması zaman alıyor.

Çerez oyunlar oynanabilir bu aletle, ancak halihazırda gamepad'le oynanmayan hiçbir ciddi oyun oynanmaz. Portal playstation'da da gümbür gümbür oynanıyordu, nedir yani.

Allahtan Dota 2 var da komple buna geçme gibi bir çılgınlık yapamazlar. En kötüsü de Hl3'ü bu zımbırtıya uygun tasarlamak olur, single bir oyunda sırıtmaz ama HL3 üstüne yapılacak multi modlar için büyük bir eksi olur.
Sosyal ağlarda paylaş

eldar said:

fare kadar olmadıktan sonra gamepad'den daha iyi olmasının bir anlamı yok, cs:go'yu koymuşlar da resmen sabit hedeflere nişan alması zaman alıyor.

Çerez oyunlar oynanabilir bu aletle, ancak halihazırda gamepad'le oynanmayan hiçbir ciddi oyun oynanmaz. Portal playstation'da da gümbür gümbür oynanıyordu, nedir yani.

Allahtan Dota 2 var da komple buna geçme gibi bir çılgınlık yapamazlar. En kötüsü de Hl3'ü bu zımbırtıya uygun tasarlamak olur, single bir oyunda sırıtmaz ama HL3 üstüne yapılacak multi modlar için büyük bir eksi olur.

fps'de mouse gibi olmasını beklediysen zaten sorun sende :D

ama biraz dikkatli bakarsan hepsinde headshot alıyor adam. hani var sonuçta hassasiyet. güzel yapmışlar gerçekten.

ha benim gibi gamepad ile hayatta fps-strateji oynamam diyen adama oynatabilir mi bunları? hayır. o açıdan beni kazanamazlar. ama elimdeki xbox 360 controller bozulunca, bundan alabilirim yine de.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...