Warhero Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 eldar said: PC oyuncusunun konsola geçememesinin en büyük nedeni klavye-mouse'a yakın bir alet olmaması. Valve'ın çıkaracağı zımbırtı tabi ki klavye-mouse'un yerine geliyor, yoksa ne anlamı var. Gamepad pazarına girmek değil amaçları, oturma odası isteyene PC alternatifi sunmak. Oturma odası isteyene KONSOL alternatifi sunmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 PC'ye alternatif değil, PC için alternatif sunmak. Yanlış anlaşılma olmasın. Hem oturma odasına geçmek hem de PC'sinden vazgeçmek istemeyenler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Dediğini yanlış anlamışım kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Warhero said: Windows'tan memnun olmayan ama Linux'un kurulum ve kullanım zorluğu yüzünden Windows'a hapis kalan oyuncular var, o kişileri de Linux'e çekmeye çalışıyorlar. linux kuramayıp, kolayca kullanamayan birisinin neden windows'tan memnun olmayacağını açıklayabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 linuxun kurulumunda ve kullaniminda bir zorluk olamdigi gibi, oynanicak oyun da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 daha adam gibi ekran kartı driveri yok ya. ubuntu'da driver yüklemeyince çift monitor kullanabiliyorum yükleyince kullanamıyorum. native desteği bile yaparken driver nasıl bozabilir anlamıyorum. kanser ediyor beni. steam'in baskısı olur mu ati ve nvidia üzerinde bilemiyorum ama şimdilik resmen takmıyorlar =) edit: kendi cihazındakine adam gibi yaparlar ama os'u pc'ye de kurabileceksiniz diyorlar. o zaman mal olacak iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 huun said: linux kuramayıp, kolayca kullanamayan birisinin neden windows'tan memnun olmayacağını açıklayabilir misin? Stabilite, bsod, arkaplanda açık olan gereksiz programlar vs gibi klasik Windows problemleri. SteamOS, ıvır zıvırlardan arınmış oyunlara yönelik işletim sistemi vaadediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 o klasik windows problemleri dedigin seyler 10 sene oncesinin problemleri, 2013te hala BSOD goruyorsan bilgisayarda bi sorun var demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 öyleydi hakikaten, sağolsunlar windows8'le geri getirdiler bsod olayını. 6 ayda iki kere format attım hayatımda ilk defa win8 sayesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 keske bu kadar erken gecmeseydiniz 8e, onu pc isletim sistemi olarak bile gormuyorum ben. mobil cihazlar icin gelistirilmis hilkat garibesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 iki aydir hic problemsiz kaymak gibi kullaniyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 windows 7 kullaniyorum. BSOD herhalde en son windowsME de gormusumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 7'den sonra 8'in çöp olacağını hepimiz biliyorduk. Niye geçtiniz ki? Artık gelenek yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 8 bence güzel. çöplük bir şey göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=eeAjkbNq4xI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 iyi düşünmüşler ve yapmışlar şu olayı, bayağı net görülüyor kullanım. alet bayağı hassasiyete izin veriyor yalnız, fare olmasa bile klasik analog stick'lerden çok daha hassas olduğu belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Redeagle said: 7'den sonra 8'in çöp olacağını hepimiz biliyorduk. Niye geçtiniz ki? Artık gelenek yani. 95 kötü değildi ki orda hata var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 win95 konusunda hatalı evet, bilgisayarda devrim yaratan os. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 fare kadar olmadıktan sonra gamepad'den daha iyi olmasının bir anlamı yok, cs:go'yu koymuşlar da resmen sabit hedeflere nişan alması zaman alıyor. Çerez oyunlar oynanabilir bu aletle, ancak halihazırda gamepad'le oynanmayan hiçbir ciddi oyun oynanmaz. Portal playstation'da da gümbür gümbür oynanıyordu, nedir yani. Allahtan Dota 2 var da komple buna geçme gibi bir çılgınlık yapamazlar. En kötüsü de Hl3'ü bu zımbırtıya uygun tasarlamak olur, single bir oyunda sırıtmaz ama HL3 üstüne yapılacak multi modlar için büyük bir eksi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 dota 2ye umarım steampad uyumluluğu gelmez lütfen lütfen şişman lütfen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Redeagle said: 7'den sonra 8'in çöp olacağını hepimiz biliyorduk. Niye geçtiniz ki? Artık gelenek yani. Windows 8 en az windows 7 kadar problemsiz ve performansli bir isletim sistemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 eldar said: fare kadar olmadıktan sonra gamepad'den daha iyi olmasının bir anlamı yok, cs:go'yu koymuşlar da resmen sabit hedeflere nişan alması zaman alıyor. Çerez oyunlar oynanabilir bu aletle, ancak halihazırda gamepad'le oynanmayan hiçbir ciddi oyun oynanmaz. Portal playstation'da da gümbür gümbür oynanıyordu, nedir yani. Allahtan Dota 2 var da komple buna geçme gibi bir çılgınlık yapamazlar. En kötüsü de Hl3'ü bu zımbırtıya uygun tasarlamak olur, single bir oyunda sırıtmaz ama HL3 üstüne yapılacak multi modlar için büyük bir eksi olur. fps'de mouse gibi olmasını beklediysen zaten sorun sende :D ama biraz dikkatli bakarsan hepsinde headshot alıyor adam. hani var sonuçta hassasiyet. güzel yapmışlar gerçekten. ha benim gibi gamepad ile hayatta fps-strateji oynamam diyen adama oynatabilir mi bunları? hayır. o açıdan beni kazanamazlar. ama elimdeki xbox 360 controller bozulunca, bundan alabilirim yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Hakkaten mevcut gamepadlerle duran hedefe hs atmak imkansız, bu aletle yapmış adamlar, müthiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Sabonis'e katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 HellHound said: http://www.youtube.com/watch?v=eeAjkbNq4xIBu kadar iyi olmasını beklemiyodum valla. Adam Civ5'i bile sorunsuz oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar