aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 snn be slq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 ülke olarak daha bi 100 senemiz var bu tarz durumların aşılmasının, kadın hakları, cinsel devrim, kisisel hak ve özgürlükler, kitap okuma oranı, birey olmak, farkındalık vs. çok üzülüyorum bu ülke için, çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 sayfa 2, henüz bi embesil gelip de "SÖYÖNMÖK MÖDÖRNLÜKMÖ MÖDÖNÖYOT BUMO" dememiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zach Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 sen varsın embesile gerek mi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zach Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 şirin görünme kaygılı embesil hem de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 bye bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 benim bildiğim sakarya o kızların kaçmasına izin vermezdi, ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 BEYLER KAVGA VAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 oyle deme cemcir oyle deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 bizim bu tür olayları hazmedebilmemiz için 100-500 yıl arası daha gerekli diyen arkadaşlar olmuş. yok abi. milyon yıl geçse de, oradaki adamların torunlarının torunları aynı olacakmış gibi hissediyorum. darwin'in evrim teorisini çürütebilecek noktadayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 adam/kadın çocuğunu kendisi gibi yetiştiriyor.Sonsuza kadar gider bu silsile, hala afrikada ilkel kabileler yaşıyor.Medeniyet çizgisel ilerlemez , çok umutlanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 downwhereiam said: adam/kadın çocuğunu kendisi gibi yetiştiriyor.Sonsuza kadar gider bu silsile, hala afrikada ilkel kabileler yaşıyor.Medeniyet çizgisel ilerlemez , çok umutlanmayın abi bu mantik ile turkiye 2 ye ayrilsa olmazmi? en azindan yariyi kurtarmis oluruz aklimdan geciyo bazen edit: yavastan geri aliriz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 PUBLIC_BDSM_SLAVE_HUMILIATED yanlış anlaşılma olmasın, böyle zannetmişlerdir demek istedim. gızlara laf yok. çok prondan hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 bdsm ne oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 bana değdi senin memen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Rotweiler said: Hem de Sakarya caddesinde? AHAHHAHAHAHAHAHAHHA Bari tunalıda felan yapaydınız gerzekler. serjuhan said: Abi ahaha Sakarya'da bi de. Orayı yıkarlar valla iyi de kızlar kaçabilmiş. Daha toplum buna hazır değil. Laorx said: benim bildiğim sakarya o kızların kaçmasına izin vermezdi, ilginç. şunlar dffsfssdf ankara ankara güzel ankara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Hiç kimse sormamış ve düşünmemiş. Bir gece yemek yemek ne kadar diye! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Lan istiklalde free hug yazisi ile bekleyen turistlere boyle ilgi gosterilmiyor. Barzolarin baskenti ankara lol tiplere bak.Valla bende ankara kendimi kral gibi hissediyorum bunlari gordukce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 yanlis yapmislar park caddesine gidip sarilmak 10 TL diyeceklerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Red said: bu insanları görünce kendimi lord zannediyorum. lordum pls bi hug Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 kızların hatası. türkiye'desin yani, hayrola ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 islerin boka saracagi belli. hele ki sakarya'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 kızların kafa kıt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 iyi tek parca halinde kacabilmisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 giderek yobazlasıyoruz ama internet kullanımı da artıyor sonunda böyle boktan bir harman cıkıyor işte ülke resmen mutasyona ugruyor yamuk yumuk sacma sapan bişe oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar