Liebe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 haketmek falan toschak mı geçiyosunuz olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 çok garip kafalar asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Sparkcaster said: kız onları söyledikten sonra keşke sus kız soğan doğra deseydin. Sen hala Spank yerine Spark cast et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Abi cok afedersin ama bi bitch slap gidermis, tiksindiriyor ne lan ustune kussaydin bari kalitesiz kezban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Kadın tavında dövülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Çoğu kadın kötü davranılmayı(fiziksel olarak değil, psikolojik baskı) hak ediyorlar. Çatır çatır söyliceksin yeri geldi mi öküze bağlıcaksın mal gibi kalıcak.... Söylemesi kolay yapması zor, yılların abazalığı varsa iyice zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 kaçır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 heh ben onu destekliyorum işte. öyle bir laf koycaksın ki keşke ağzmın ortasında vursaydı da demeseydi öyle demeli kız auehau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 dediklerinle doveceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Laf koysan ne olacak yaw he he deyip geçecek. Dışarıda başkalarına anlatırken de kendi açısından anlatacak sen sadece söylediğinle kalacaksın etkisi olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 ben de zamanında arkadaş görünmüştüm. bastım gittim. ara ara aklıma geliyor ama kötü durum. yeni birini bulmayınca kurtulmak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Siz pek arkadaş da değilmişsiniz sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 FromTheHell said: Siz pek arkadaş da değilmişsiniz sanki o da ayrı bi sıkıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Kadına vurmanın kabul edilebilir oldugu tek context aldatma falan. Aldatırsa vurun, bütün enerji vücuttan aksın gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 ee kızdan yediğin ayar üzerine ne zaman içmeye götürüyorsun bizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Şöyle olamamışsın. Böyle olmuşsun: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 sen tam konuya girecegin esnada "aklindan bile gecirme" diyerek o anda tokati yapistirsaydi ve masadan kalkip gitseydi negzel hatira olurdu aklimda hep kiz acilacak erkek vuracak diye kuruyorum ama daha yapan cikmadi su dedigimi biri yapsin lan lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Abi benim hayatta sevdiğim kızlar ve tanıdığım kızlar genelde dünya tatlısı lan kıyılmaz yani, ben mi safım lan yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 yapayim jacabo seni mi kiricaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 reampage said: Abi benim hayatta sevdiğim kızlar ve tanıdığım kızlar genelde dünya tatlısı lan kıyılmaz yani, ben mi safım lan yoksa hayır abi arkadaşların bazıları sıkıntılı, ortamlar leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 keşke hatuna niyetini belli edip arkadaş olarak kalma kafasına devam etseydin, kör kütük bile olsan 1 haftaya geçer içindeki hevesin. çünkü ok yaydan çıkıyor, tükürük ağızdan fırlıyor, sperm penisten uçuyor artık sen seç örneğini. ondan hoşlanmana rağmen arkadaş kalabilmen hatunu etkileyebilir, tabi bu zarfta sorisin dediği mevzuları da dinlemen gerekiyor yani kul köpek olmanın manası yok. münasebetsizlik yapmasın ağzını kırarım, gitsin kendi işini kendi görsün. ne o öyle, "ay berkecan bana şu konuda yardım eder misin, ay berkecan bana bu konuda yardım eder misin" falan yok. öyle saça böyle tarak. vel hasıl kelam, bir daha arkadaş olarak seçtiğin hatunları dahi mutlaka iyi analiz et. hayatının hangi aşamasına soktuğuna dikkat et. yoksa böyle sinirlenirsin. üzülürsün demiyorum çünkü 1 haftada bu tür olayları unutur insan. tabi saçma sapan alkole malkole dadanmamışsa. sakın içeyim sıçayım falan deme. bu dünyada en değerli göt insanın kendi götüdür, bunu hiç bir zaman unutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 bence kizla bi daha konusma hic bir ortamda o kiz döner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 istemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 lan o zaman neyin geyigini yapiyoruz kapayin gitsin topici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar