Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3'lü Füze Atan Kıskaçlı Türk İşi Patriot

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bingildak said:

abi kız kaçıran takıp fırlatan patriot füzesi de takar fırlatır diye düşünüyorlar, bence çok yanlış bir yaklaşımda değil, siz daha iyisini yapın o zaman.

ahaha cok iyi lan. miknatis ile kendini ceken araba yapmak bu alete patriot attirmaktan daha kolay ahaha
Mesaj tarihi:
amnk ülkesinde iki tane tenekeyi bağlayan "benim gibi mucitler .... ülkemizde" diye çıkmıyor mu, o akrebin kıskaçları toplarını kessin de gör.
Mesaj tarihi:
Nako said:

bingildak said:

herif RL goblin ırkının temellerini atmış asdasdasd

demeye gelmiştim

birisi bişiy yazarda alıntılayıp demeye gelmiştim demeye gelmiştim
Mesaj tarihi:
Su 3. dunya savasi olsa bitse de gene ata binip cirit atsak. O konuda cok iyiyiz bi turlu ilerleyemiyoruz. Yine heryeri ele geciricez ne gussel. Amerika kisa vadeli planlarla ugrasirken uzun vadede gene biz ele geciricez dunyayi muhaha.
Mesaj tarihi:
ilk defa projesini açıklarken "hanii insan ayağıı hesaaabıı ağbi" diyen mucit gördüm lan

neyse apaçiler boş durmuyormuş youtube a atarlı damarlı rap koyacağına adam makineli tüfekleri ihma eden kıskaçlı füze yapmış
Mesaj tarihi:
haber7 said:

Altınkaya'nın annesi Nehle Altınkaya ise tek oğlu Muhammed Emirhan'ın çocukluğundan beri çok zeki bir çocuk olduğunu anlattı. Öğretmenlerinin de oğlunda bu yetenekleri fark ettiğini söyleyen anne Nehel Altınkaya, bu yıl aldıkları Wisc-R raporuna göre oğlunun ileri düzey IQ'ya sahip olduğunu aktarıyor. Oğlunun en büyük destekçisi olan Nehle Hanım, HYDREX projesi için patent başvurusunda bulunacaklarını, oğlunun geliştirdiği projeler için yetkililerden destek beklediklerini aktardı.

deniz feneri baksın size
  • Yeni Oluştur...