applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 bingildak said: abi kız kaçıran takıp fırlatan patriot füzesi de takar fırlatır diye düşünüyorlar, bence çok yanlış bir yaklaşımda değil, siz daha iyisini yapın o zaman. ahaha cok iyi lan. miknatis ile kendini ceken araba yapmak bu alete patriot attirmaktan daha kolay ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 kıskaçların keskinliğine hayran kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Lancelion said: leman russ yakın (tu) Bence bu adama imkan verilirse Mad Cat felan da üretir. Böyle böyle dünyayı ele geçireceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 umut sarikaya karikaturu gibi, ok cikarip KISKAC ve FUZE yazsa tam olucakmis asdfadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 amnk ülkesinde iki tane tenekeyi bağlayan "benim gibi mucitler .... ülkemizde" diye çıkmıyor mu, o akrebin kıskaçları toplarını kessin de gör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 mr. brownu alttan kaptınmı kıskacla tersten okutursun bağımsızlık bildirisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 "kediler bıyıklarının şeyiyle avlanır" gibi bi cümle kuruyo 3:00'da, ne diyo abi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 umarım savunma sanayinde birilerinin dikkatini çekersin de adam gibi ekipmanlar ile faydalı işler yaparsın.insanın ne yaptığı değil ne planladığı daha önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Nako said: bingildak said: herif RL goblin ırkının temellerini atmış asdasdasd demeye gelmiştim birisi bişiy yazarda alıntılayıp demeye gelmiştim demeye gelmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Su 3. dunya savasi olsa bitse de gene ata binip cirit atsak. O konuda cok iyiyiz bi turlu ilerleyemiyoruz. Yine heryeri ele geciricez ne gussel. Amerika kisa vadeli planlarla ugrasirken uzun vadede gene biz ele geciricez dunyayi muhaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 ilk defa projesini açıklarken "hanii insan ayağıı hesaaabıı ağbi" diyen mucit gördüm lan neyse apaçiler boş durmuyormuş youtube a atarlı damarlı rap koyacağına adam makineli tüfekleri ihma eden kıskaçlı füze yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 dosta güven düşmana kahkaha salan silah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 1.06'daki amca çok güzel açıklamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 bu kadar malozunu görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 http://forum.paticik.com/read.php?62,7157174,page=1#msg-7157174 bunu unutmayın bu daha bomba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 haber7 said: Altınkaya'nın annesi Nehle Altınkaya ise tek oğlu Muhammed Emirhan'ın çocukluğundan beri çok zeki bir çocuk olduğunu anlattı. Öğretmenlerinin de oğlunda bu yetenekleri fark ettiğini söyleyen anne Nehel Altınkaya, bu yıl aldıkları Wisc-R raporuna göre oğlunun ileri düzey IQ'ya sahip olduğunu aktarıyor. Oğlunun en büyük destekçisi olan Nehle Hanım, HYDREX projesi için patent başvurusunda bulunacaklarını, oğlunun geliştirdiği projeler için yetkililerden destek beklediklerini aktardı. deniz feneri baksın size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 müslümanların önünü kapadığınız yeter. Artık ezemeyeceksiniz müslümanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Sene 2013 olmus, halen devlet bize yardim ederse... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seyh-hulud Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 AHAHHAEHAEHAE yazik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar