Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hukuk bilen insanlardan tavsiye istiyorum


bliksem

Öne çıkan mesajlar

Resimdeki bıçak 6136 sayılı kanuna göre taşınması serbest fakat taşınma şekli,

Üstte kolayca ulaşılamayacak şekilde, kılıfında ve insanların fark edemeyeceği şekilde olmak zorunda.

Fakat bu kanunu kolluk kuvvetlerinin çoğu bilmediği için sorun çıkartıyorlar, ya da bıçağa göz koymuşlardır, hacılamak istiyorlardır.

Birde tipine gbt ne bakıp duruma göre ya bırakırlar ya da işi yokuşa sürerler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gavurlarda "compensation for something" diye bi kavram var ya, ondan işte :D

Küçük pipililer ve pipisi kalkmayanlar kendilerini erkeklikte eksik hissettiğinden kendini kanıtlamak için böyle şeylerle teselli buluyolar. Ya gidip şehir içinde kullanmaya ayı gibi 4x4 alıyolar, ya telefonla veya sürekli şöyle hatun götürdüm bunu böyle duvara çaldım diye hikayelerle falan hava atmaya kalkıyolar, ya da çakı taşımayı, hatta bazıları silah taşımayı falan erkeklikle bağdaştırıp "bakın ben de erkeğim, erkek dediğin böyle olur, en çok ben erkeğim" diyolar.

Aman diyim, böyle "erkek dediğin şöyle olur böyle yapar" kalıbında cümleler kurmayın, otomatik o kategoriden algılanıyosunuz :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yanında pıçak, tabanca, sapan taşıyan zihniyeti hiç anlayamıyorum. Nasıl bir töt korkusudur bu arkadaş. Bide delikanlı ayakları yapmazlar mı, bileğine güvenen adamın silahla ne işi olur. Tanıdığım silah taşıyanların hepsi, çok zor bir çocukluk geçirmiş, sürekli mahallenin en ezileni, en çok dayak yiyeni, en hor görüleni olmuş, sonra ergenlikle beraber intikam duygularına bürünmüş kimseler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...