bliksem Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Yok hayır, bu ülkenin davası olmaz artık, onu sormaya gelmedim. Yadigâr bir bıçagım var: boyutu 19cm kadar. üzerimde yakalanırsam sıkıntı olur mu? bunu taşımam legal midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 sıkıntı olur legal değil. bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 public quest çıkarsa diye mi yanında taşıycan bunu kardeş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 level 1 hunting knife Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 bişi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 şimdi araştırmak zor geldi ama şöyle bişey vardı sanırım , taşıyabileceğin belli bir büyüklük var santim bazında sanırım. onu araştır derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 diaboliq said: şimdi araştırmak zor geldi ama şöyle bişey vardı sanırım , taşıyabileceğin belli bir büyüklük var santim bazında sanırım. onu araştır derim. http://t24.com.tr/haber/26-santimetrelik-bicakla-gezmek-yasaya-uygun/123247 şöyle bir öncül varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 penisinizin uzunluğuna kadar serbest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 "bıçak taşımak" diye google'da falan aratınca çok zor bunun cevabını bulmak gerçekten onun için paticik'e sormakta son derece yerinde bir hareket yapmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 normalde sıkıntı olur ama palalı için yazdıkları gerekçeden sonra olmaması lazım ama ideolojik durumunun farklılığını anlarlarsa sıkıntı olabilir... >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 fistan, şehir efsanesi okumak yerine paticik'teki akıllı uslu hukukçulardan yasal tavsiye almak istedim. bunu anlamanın bu kadar zor olacagını sanmıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 direk türk ceza kanunundan maddeler çıkıyor be ne şehir efsanesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 insan niye bıçakla gezer. senin gibiler taşıdıkları bıçağı ona buna saplamasın diye yasak zaten. ormanda yaşıyorum ve aslanlardan korunmak için dallardan mızrak yapmam gerekiyor dersen tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 şunu taşıyamayacağını anlayabilmek için einstein olmaya gerek yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 kukriyle geziyo adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 serçe parmağının altındaysa boyutu taşımak serbest diye biliyorum.tabi serçe parmağı çok değişken bir ölçü 8cm de sen ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Fin said: penisinizin uzunluğuna kadar serbest. your password is too short Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Elinde kasaturayi sallayarak gezen bi adam gormustum polis cevirdi ne is filan biberleri dogramaya gidiyorum dedi saldi polis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Resimdeki bıçak 6136 sayılı kanuna göre taşınması serbest fakat taşınma şekli, Üstte kolayca ulaşılamayacak şekilde, kılıfında ve insanların fark edemeyeceği şekilde olmak zorunda. Fakat bu kanunu kolluk kuvvetlerinin çoğu bilmediği için sorun çıkartıyorlar, ya da bıçağa göz koymuşlardır, hacılamak istiyorlardır. Birde tipine gbt ne bakıp duruma göre ya bırakırlar ya da işi yokuşa sürerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Bu arada ben erkeğim diye herkes üzerinde en azından bir çakı taşımalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 abi bıçak mıçak ne gereği var böyle şeylerin. ayağın takılıp düşersin böğrüne möğrüne girer mazallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Gavurlarda "compensation for something" diye bi kavram var ya, ondan işte :D Küçük pipililer ve pipisi kalkmayanlar kendilerini erkeklikte eksik hissettiğinden kendini kanıtlamak için böyle şeylerle teselli buluyolar. Ya gidip şehir içinde kullanmaya ayı gibi 4x4 alıyolar, ya telefonla veya sürekli şöyle hatun götürdüm bunu böyle duvara çaldım diye hikayelerle falan hava atmaya kalkıyolar, ya da çakı taşımayı, hatta bazıları silah taşımayı falan erkeklikle bağdaştırıp "bakın ben de erkeğim, erkek dediğin böyle olur, en çok ben erkeğim" diyolar. Aman diyim, böyle "erkek dediğin şöyle olur böyle yapar" kalıbında cümleler kurmayın, otomatik o kategoriden algılanıyosunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Yanında pıçak, tabanca, sapan taşıyan zihniyeti hiç anlayamıyorum. Nasıl bir töt korkusudur bu arkadaş. Bide delikanlı ayakları yapmazlar mı, bileğine güvenen adamın silahla ne işi olur. Tanıdığım silah taşıyanların hepsi, çok zor bir çocukluk geçirmiş, sürekli mahallenin en ezileni, en çok dayak yiyeni, en hor görüleni olmuş, sonra ergenlikle beraber intikam duygularına bürünmüş kimseler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 şu hayatta yumruğuna güvenmiyosan zaten hiçbişey seni kurtarmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar