Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 hah tamam. herkese iyi akşamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 sequo kadar egoist diyerek o da listeye eklendi welcome black-ice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 seviyoruz seni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 beni seven yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Red said: pascalnouman said: çetin abi kibar tabi la sanki muhabbet ettin reelde insan neyse odur. şizofren miyiz biz farklı karakter kasalım forumlarda. adamın forumda ettiği hakaretleri say bitmez. onu bırak sırf facebuk sayfası rage'i bile tek başına yeter dfs Şu forumda Sequo, Ninja, Noyan gibi forumda 7x char kasan varken bunu söylemen çok talihsiz olmuş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 1x char kasıp 10 yıldır adepti geçemeyen var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 KAfam yarıldı. Madalya kayıt tarihi ilişkisi kurdum nedense sdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 yok sen değilsin kardeş seni trolleyip yada laf atacak kadar sevmiyorum henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 beni seviyo musun yani sen şimdi? http://cdn.alltheragefaces.com/img/faces/jpg/fuck-that-bitch-scared-yao.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 kozalak said: http://g1212.hizliresim.com/14/m/h1sx9.jpg ahah bunu friendzone topiği için bayağı aradım da bulamadıydım ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 beyler , beni de sevmiş mi? kaçırmışım ben konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 benim yerime seni sevsin, ben sevmedim arkadasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 aquila said: benim yerime seni sevsin, ben sevmedim arkadasi. :( diaboliq ofansif bi kisiliginde olsa cok tatli yorumlarin sende patinin %90 sevdigim tarafindasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 aquila said: benim yerime seni sevsin, ben sevmedim arkadasi. Abi mesaj sayın benim araba kilometresinden bile çok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Tirbiyisiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Beni sevmeyerek cok sey kaciriyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Fin said: bonec küsmeseydi görürdüm ikinizide adamın bi wotu sizin 300 postunuz kadar. onu niye küstürdünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Sorieno seni seviyorum.gönderdiğin poster o ka güzel ki seni seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Madalya alıcam diye ipne olmada aman diyim tecrübeyle sabit ekiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 beni sevme, bana para ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Vingthor said: çüküm düştü memelerim çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 madalyami aldigimi soylemeyi unuttum uzun yillar caba gostererek aldim ben bunu tesekkurler pati iyiki varsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar