aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 kaanin hiyarligi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 hahah efsane bi hareketti o ya. ben closed betada çook oynamıştım. her ranki görmüştük. sonra oyun çıktı tekrardan başladık 0 dan, resmen yormuştu karakter kasmak zaten 40 a getirememiştim die hatırlıorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 warhammer başlığını değiştirelm mi kapatalım mı? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Warhammer 40k yapın başlığı. Kapatmayın üzülürüm. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Dokunanin hayatini zindan ederim ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Çok sevdik be abi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 pvp'sinden en zevk aldığım oyundu. hatta belki genel olarak en zevk aldığım mmo'du. resmen çok üzüldüm ve desteğini esirgeyen herkesinde allah evlerine ateş salsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Anılarınız depreşsin. Bir yandan pvp yaparken bir yandan loot için zar atmak: http://www.youtube.com/watch?v=hpht52Wu0p8 Kapılarmı kırık? dert değil... Etten duvar örebiliriz. Nasıl olsa karakterlerin içinden geçme yok :P. http://www.youtube.com/watch?v=2CS4m9sSXMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Etden duvar hem de bold hmppfs hmpfss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 healer oynamaktan bu kadar zevk aldığım başka bi oyun olmadı ya, hele kuşatmalarda filan savunmadayken mmh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 warrior priest oyunun en gereksiz karakteriydi herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 sensin oyunun en gereksiz karakteri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Karşı tarafta oynayan birisi olarak, terör estiren warrior priest ler var dı. Healerları ayrı dert, melee si ayrı dert... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 acayip sıkıcı bir karakterdi.olmasa da olurmuş hani melee si ise bi poka yaramıyordu boş yere yapmışlar.direk healer olsada olurmuş melee yi sırf olsun diye yapmışardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 pff yılladır elimi sürmemiş olmama ragmen üzüldüm...gitti kel kotbs ım:( yılladır oynadıgım oyunlar arsında gercekten atmosferi, karakter tiplemeleri s açısından en begendigim oyundu diyebilirim ama yanlış ellerde şekillenmiş bir oyun yaşamadı işte:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 geçen ay oyunu yükleseydim keşke üşenmeyip ya, cd'siydi yamasıydı hangi username ve şifresiydi diye uğraşsaydım. benim kotbs de bugüne kadar bir oyunda oynarken "İŞTE BU" dedirten tek karakterdi. aaaah ah! ne diyim gözüne dizine dursun bioware ve ea'in. beddualarım swtor'u batırdı ama ona rağmen bunu kurtarmadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 swtor batmış falan değil ancak üzüldüm Wh güzeldi gerçekten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Magus oynamıştım, Rift özelliği geldiğinde iki gün işten izin alıp durdurak bilmeden oyun oynamıştım. Zerge katılmak mukemmeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 bu oyunun kapanmasında parmağı olan herkesin abv nasıl özlüyorum belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 kapattıranların da kapatanları olsun inşşşşaallllahhhh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 AMİN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 1999 yılından beri online oynuyorum,uo daoc dotalar wowlar riftler vs vs age of conanlar.Ama hiçbir oyun bukadar kötü değildi.Tam 2 gün dayanabildik.2.günün sonunda arkadaşla direk silmiştik oyunu.Kapanması isabet olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 2 gunluk oyundan ne nefret etmissiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 buram buram bir kalite kokusu geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bluerain Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Bin oyini sivmidimmm. Binim sivmidiğim oyin kipinsinnn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar