interperez Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 emsgold satın alsa keşke oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 1000. mesajımı da ilk mesajım gibi warhammera atiyim bari :) oynadışım en iyi mmo'ydu. cidden çok kaliteli bi topluluk oynuyordu. kapanıyor olması üzücü ancak asla eskisi gibi olamayacağı gerçeğinden dolayı komadaki bu oyunun fişinin çekiliyor olması da bir yandan rahatlatıcı oldu benim açımdan. ex-parte exile ve red guard ile hem türkiyenin dört yanından hem avrupadan onlarca güzel insan ve çok kaliteli oyuncularla tanışma fırsatını bu oyunda sağladım. hem destrodaki hep orderdaki bütün tayfayı selamlarım tekrardan. it was one hell of a WAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 rr capini arttırdıkları gün oyunu kapatsalardı yine olurdu aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Bütün eski accountların subsız oyuna girişine izin verilmiş haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 girdim oynadım, cansız çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 yazık yaw. o kadar emek var. oyuncuların emeğinden bahsediyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 bir knight online değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Destoda kimler vardı gelsin hemen yanıma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Bir gameplay izleyeyim dedim hakikaten isabet olmuş. deyip taunt'u atar giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 alakası yok belki ama warhammer 40k'nın mobası geliyormuş 2014 ilk çeyreğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Bıktık be abi Moba'dan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 ah! son ayı ücretsiz herkese açmışlar, kaçırmışım. :( son bir girer fraps filan çekerdim pff. kahroldum şimdi meh. 18'ine kadar açıkmış aslında, dur bir bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 heyecanla alıp 2 gün oynayıp bu ne len deyip bırakmıştım... son 1 günü daha ultima bile açıkken bunu kapatmaları saçma biraz hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 çok fena patlamıştı bu oyun ya asfjlkasfn.öyle umutlarım vardı ki alırken.gerçi 2 ay falan oynamama rağmen çok zevk almıştım tam casual oyunuydu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Betasında hypeını yaptığım ve bölüm yöneticisi olduğum oyunlardan yine bir tanesi idi :) Baya keyif almıştım oynadığım süre boyunca. Üzüldüm. RIP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 kutusu hala duruyor bende ya... üzüldüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 collector edition ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 WAR'u bioware ve ea'e lanet okuyarak uğurluyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Bir yakınımı kaybetmiş gibi oldum...Nostalji yapıp ekran görüntülerine bakmaya cesaretim yok..Sürekli bir gün bir yerlerde yine çekirdek kadroyla oynarız gibi kimsenin bilmeyeceği dokunamayacağı gizli bir mâbetti warhammer. MMO dünyasına getirdiği public quest sistemi,RvR sistemi,PvP leveli ve moral sistemiyle çok büyük şeylere öncülük etti.Armor setler her ne kadar kopyala yapıştır dursada, skilller,talentler, moraller vs. ile hiç bir oyuncu birbirine benzemiyordu. Haydi diyelim ki piyasada artık bu mekanikler sektör standardı.Peki ya LORE ? Her mağaranın,her taşın,her kuşun hikayesi..Evrenin geçmiş ve gelecekle bağlantısı.. Ya sınıfların orjinalliği? YA..Ya... Güle güle bitanem..Güle güle ayrıldıktan sonra kıymete binen eski sevgili..Seni aldattığım için öyle pişmanım ki..Dön desem??! Dönemezsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 bunun yıl dönümünde insanlar mark jabocs'ı kickstartladılar ya ne diyeyim... warhammer online'ın mezarına sıçmak gibi bir hareket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Sannin said: Armor setler her ne kadar kopyala yapıştır dursada, skilller,talentler, moraller vs. ile hiç bir oyuncu birbirine benzemiyordu. Şuna kesinlikle katılmıyorum. Bunca yıldır mmorpg oynuyorum ama Warhammer kadar orjinal ve kaliteli armor tasarımları olan bir tek oyunla dahi karşılaşmadım daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 yazuach said: Sannin said: Armor setler her ne kadar kopyala yapıştır dursada, skilller,talentler, moraller vs. ile hiç bir oyuncu birbirine benzemiyordu. Şuna kesinlikle katılmıyorum. Bunca yıldır mmorpg oynuyorum ama Warhammer kadar orjinal ve kaliteli armor tasarımları olan bir tek oyunla dahi karşılaşmadım daha. Hocam kült tasarımlarına birşey demiyorum bi brightwizard bi wp vs hepsi orjinal duruyor ama zırh çeişitliliği benim bahsettiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Mortis said: Betasında hypeını yaptığım ve bölüm yöneticisi olduğum oyunlardan yine bir tanesi idi :) Baya keyif almıştım oynadığım süre boyunca. Üzüldüm. RIP abi kaan kollektör alıp vebkemden "BAK LAN OYUNCAĞI DA VAR" diye gösterip BİR KERE OYNAMADAN köşeye atmıştı lan, nasıl hype yaptıysan artık pis herif aısyhgfıhjsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar