Esh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Fin said: 4 kullanan müdür mü kaldı lel.temizlikçi bile 5kullanıyor sizin temizlikçiler zengin demek. vay beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Bu takılmalar iyi olmadı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 4-4s ler patladi demek, bu iyi olmamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 4 lerde takılmayanlar da var işte ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Yuklenen app sayisiyla alakali heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 olabilir. zaten iğrenç olmuş görüntüsü 7 nin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 4 ve 4s'e kurup memnun olanı duydum bi çok yerde ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Abi bende aman aman app yok. Ve hafızanın yarısı boş 32 GBlık cihaz. Takılma olarak hissettiğim mesela mesaj yazıyorsun emote ekliyim diyip tıklayınca hemen göndere basıyorum el alışkanlığı ama emote'u eklemiyor ve bir sonraki mesaja ekliyor filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 6.1.3 e geçeyim ben bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 4s de cok az yavaslama olan yerler oluyor ama benimde telde yok yok sacmasapan dolu tamamen 32gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Yeni iPad alma vakti geldi diyordum ama iPad 2 ile takilmadan kullaniyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 yeni ipad dediğin ipad3 retinalıysa oda takılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 bu ios7 de, uygulamalar, ayarları, vs ile ilgili daha çok etkileşim şansımız var mı? mesela normalde uygulama yükler silersin ama bir kısmı hafızada "diğer" diye yer kaplar ya saçma sapan. onları fln silebiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 yok satın alınanlar duruyor listede silinmiyor benimde silmek istediğim bi kaç gereksiz şey var listeleniyor hala orda tekrar download için kolaylık sağlıyor sanırım gerçi ios7de denemedim daha ama icloudla alakalı sanırım o olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 iPad 2 ama Geekbench'de iPhone 4'un 2 kati, iPhone 4S'in de 1,5 kati puan veriyormus, oradan kazaniyor sanirim. Cozunurluk de 720p zaten. Ama ayip etmisler gecen nesil calimiyorsa, retina iPad takiliyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 bir de müziklerde normalde satın aldığınız ama telefona indirmediğiniz şeyler de listeleniyor. çok sinir bozucu o. sanki telefondaymış gibi netten indirip dinletiyor falan. onun da ayarı var o itunes ayarlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Fin said: yok satın alınanlar duruyor listede silinmiyor benimde silmek istediğim bi kaç gereksiz şey var listeleniyor hala orda tekrar download için kolaylık sağlıyor sanırım gerçi ios7de denemedim daha ama icloudla alakalı sanırım o olay. ama o ciddi yer kaplıo. itunes a taktığımda 2 gb yeri onlar kaplıo sadece. tek çözümü de full format mış ohooo edit: icloud yokken de vardı o ya. ben icloud kullanmıyorum hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Fin said: yok satın alınanlar duruyor listede silinmiyor benimde silmek istediğim bi kaç gereksiz şey var listeleniyor hala orda tekrar download için kolaylık sağlıyor sanırım gerçi ios7de denemedim daha ama icloudla alakalı sanırım o olay. genç kamasutra'cılar rahatsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 asdsadasd ios bile android'e doğru gidiyor siz hala 6 ayda bir aynısının mavisine at yüküyle para veriyorsunuz, yakışmadı. çok mainstream gördüm paticiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 kamasutra için BB markete girin top10 app 3ü kamasutra commentlerin 90%ı arapça eheuhe bi kaç tane hayday clash of clans falan var bide indirime girince aldığım baya büyük oyunlar var sikko oyunlar falan filan var ilk aldığımda heves edip free olan ne kadar ot bok varsa indirdiklerim falan derken o liste gereksiz kalabalık gelmeye basladı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 arka planda çalışan appleri kapamak için teker teker yukarı mı ittirmek gerekiyor? eskiden birine basılı tutup seri şekilde tıktıktık kapatılıyordu ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 evet yukarı atıyorsun. bu daha iyi olmuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Bana da garip geldi basta ama bu multitasking bence de daha iyi olmus. Bir de klavyeyi coook tuttum ben. Nokta ve virgul tuslari gelmis =) Ders notlarini iPad ile aldigim icin cok kullaniyorum, boylesi cok daha kullanisli benim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 iphone4 var bende update yaptım alttan gelen ayar penceresi bende gri transparan millette janjanlı transparan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar