ginaly Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 öf çok garip la bu iconlar. çirkin gibi biraz ama alışır gözümüz zamanla. lock screen güzel olmuş (lock screene geçerkenki ses de güzelleşmiş ekolu mekolu sdfsd) hız ise inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Geçenlerde çıkan gm beta ile şimdi çıkan release'ın aynı olduğunu iddia ediyor millet. Dosya içeriğinden, ismine, dosya boyutuna kadar her şey uyuşuyormuş. Galiba 1-2 ay içinde 7.0.1 falan çıkarırlar. i5'e yükledim sorun yok ama i4'de telefon kitleniyor bariz. O yüzden i4 sahipleri yüklemesinler, veya beklesinler biraz. i4s'de işte kıl payı kotarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Gold master public surume hazir hali, beta degil. Elbette ayni olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 bende burada sorayım. dün 7 çıkmadan 6.1.3 indirdim (4 varda bende ios 7 kasar diye düşündüm şu anda 5.0.1 mi ney öyle bişey), bu indirdiğimi direk "aha bunu yükle" diye gösterebiliyorum dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 İstedigin ipsw u mountlayabilirsin. Tek sart gecis ileri dogru olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 yeni yükledim de sayfa 2de passbook duruyor tek başına, sizde de öyle mi? teker teker yaşıyacaz mı şimdi applicationları ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 passbook'u utilities'e at profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 iPad 3'e de kurdum iOS7'yi, iPhone 4'ten güçlü olduğu için akıyor tabi iOS7. Hareketli arkaplanlar da çalışıyor falan, çok hızlı, akıcı animasyon falan. Abi bir kere App Store hızlanmış..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 4s'e kurdum çok akıcı çok beğendim bi yavaşlama yok bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Black_Lupin said: 4s e yukledik telefon pelt oldu adim atamiyoruz animasyon olayini abarmislar feciii gereksiz bir yuk binmiş alete Nasıl abi bende sıkıntı yok pek? Hareketli duvar kağıdı kullanmıyorum sadece. Genel olarak hafif bir yavaşlama var da pert olacak bir durum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Bu arada zamanında beta5 yüklemiştim su anki kasintilarin hic birisi yoktu. Yeni sürüm ciktikca düzelir muhtemelen. Ya da kasıtlı yapıyorlar itler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 App updateleri otomatik yapıyor benimki neden anlamadım. Onu sadece ben istediğimde veya wi-fi olan yerde yap gibi bir ayar var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 var var ayarlarda. ayarları falan karıştırın baya lüzumsuz şey açmışlar otomatik olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 nerde ben bulamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Hos gorunuyor, yeni Newsstand'i sevmedim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 chrome fontu bok gibi duruyor sildim onu fena durmuyor ya genel olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Yüklemek mantıklımı şuan ios7 ? pil nasıl yiyor hız nasıl yoksa oturmasına daha var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 pili test edicek bişi yapmadım yükledim baktım sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 itunes ve appstore diye yeni bi bölüm geldi ayarlarda. orada var otomatik indirme seçeneği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 KHaRoN said: İstedigin ipsw u mountlayabilirsin. Tek sart gecis ileri dogru olucak. sağol yeni gördüm mesajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 bu arada, 4 de yavaşlatıyor diyenler tekrar yüklesin. müdürümde de 4 vardı, yüklemiş, gayet akıcı animasyonlar vs. yavaşlama görülmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 4Se kurdum hafif yavaşlıklar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 arka planda çalışan uygulama ayarları da var. abidik uygulamalar arka planda çalışıyordu bende gps de kullanıyordu bi de. nike running falan. onlara da bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 4 kullanan müdür mü kaldı lel.temizlikçi bile 5kullanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Evet ordan kapattım. 15 gündür falan beta kullanıyorum pil konusunda bir fark yok bence yani ne arttı ne azaldı diyebilirim. Sadece %10dan sonra daha hızlı bitiyor gibi. ahmedinejad said: itunes ve appstore diye yeni bi bölüm geldi ayarlarda. orada var otomatik indirme seçeneği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar