Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ios7 güncelleştirme şeysi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
öf çok garip la bu iconlar.
çirkin gibi biraz ama alışır gözümüz zamanla.
lock screen güzel olmuş (lock screene geçerkenki ses de güzelleşmiş ekolu mekolu sdfsd)
hız ise inanılmaz.
Mesaj tarihi:
Geçenlerde çıkan gm beta ile şimdi çıkan release'ın aynı olduğunu iddia ediyor millet. Dosya içeriğinden, ismine, dosya boyutuna kadar her şey uyuşuyormuş.

Galiba 1-2 ay içinde 7.0.1 falan çıkarırlar. i5'e yükledim sorun yok ama i4'de telefon kitleniyor bariz.

O yüzden i4 sahipleri yüklemesinler, veya beklesinler biraz. i4s'de işte kıl payı kotarıyor.
Mesaj tarihi:
bende burada sorayım. dün 7 çıkmadan 6.1.3 indirdim (4 varda bende ios 7 kasar diye düşündüm şu anda 5.0.1 mi ney öyle bişey),

bu indirdiğimi direk "aha bunu yükle" diye gösterebiliyorum dimi?
Mesaj tarihi:
iPad 3'e de kurdum iOS7'yi, iPhone 4'ten güçlü olduğu için akıyor tabi iOS7. Hareketli arkaplanlar da çalışıyor falan, çok hızlı, akıcı animasyon falan.

Abi bir kere App Store hızlanmış.....
Mesaj tarihi:
Black_Lupin said:

4s e yukledik telefon pelt oldu adim atamiyoruz animasyon olayini abarmislar feciii gereksiz bir yuk binmiş alete

Nasıl abi bende sıkıntı yok pek? Hareketli duvar kağıdı kullanmıyorum sadece. Genel olarak hafif bir yavaşlama var da pert olacak bir durum yok.
Mesaj tarihi:
Evet ordan kapattım.
15 gündür falan beta kullanıyorum pil konusunda bir fark yok bence yani ne arttı ne azaldı diyebilirim. Sadece %10dan sonra daha hızlı bitiyor gibi.
ahmedinejad said:

itunes ve appstore diye yeni bi bölüm geldi ayarlarda. orada var otomatik indirme seçeneği.
  • Yeni Oluştur...