Lombardi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Gslilerin sevinmesine anlam veremiyorum Tamam hukmen kazandiniz 0-3 aldiniz. Fakat BJK nin ustune oynanan oyunu nasil sevebilirsiniz aklim almiyor Tromso macinda ve bir cok macta biber gazi yedik. Bunun nedeni hic bir sekilde polisle dalasma degildi. 10 tane kapi var ise 3 veya 4 tane acildi Uzerimiz kac kere arandi stada gorerken. Hangi macta 4 savci bulunmus su ana kadar Daha kotu maclarda oldu bundan once , taraftar bole bir sey yapmadi. Provakasyon var cok acik bir sekilde Buna sevinmeniz birilerinin ekmegine yag surmektir Tabi kisiliginiz onu gerektiriyorsa surun Afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Rahat 10 maç alırız cezayı. Bilici de tribune gondermıs o da alır 5-10 maç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Silphatos said: CthuLhu said: Hem hükmen hem de - 3 puan -3 puan ne panpa, -15 yaz bari Şimdi ligtvde kuralı koydular. Galibiyette alınan puan kadar puan silinebilir diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 rekor kıracaz ayağına stadda kim bilir ne kadar ipsiz sapsız adam vardı. yönetim hatası var aga burda. rekor rekor olayını fazla abarttılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Lİ DER Lider Fenerbahce sdfsgdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 BUNLAR HEP KOMPLE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 abartmayın ya yok - puan almakmış yok 10 maçmış. Bjk maksimum 5-6 maç ceza alır üstünede bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Ne puan silmesi hangi yarıda kalan maçta puan silmişler bugune kadar? Ben hatırlamıyorum. Sulu derbide bile birşey olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 beşiktaşın hakkı yendi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Ceza rekorunu da kiricaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Bence artık seyirci alınmasın stadlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 inprc said: ne melosu ya. bu olayın arkasında çok derin güçler var.bir provakasyon ve oyundur bu. bu arada beşiktaş sezonu kaybetti.8-10 maç arası ceza.zaten oyuncularda toparlanamaz artık.geçmiş olsun.favori olunan sezon 1 maçla gitti. ama yönetim bu işin peşini bırakmamalı.gerçi sırtta stat olayı varken kolay değil bu işler. AHAHAHHAAHAHHAAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 yalnız ben bariz provakasyon olduğuna inanıyorum. sürüsüne bereket 'ya allah bismillah' diye koşturan adam vardı yanlarında polis ve bayraklarla. çarşı grubunun böyle bir olay çıkaracağına, ya da kendi aralarında bu denli büyük bir kavga çıkaracaklarına inanmıyorum. bence sezon boyu yiyelim seyircisiz oynamayı. valla daha rahat ederiz. hatta benzer olay çıkaran herkese verilsin bu ceza. her yerinde siyaset var olayın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Kimin maci vardu bugun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Ya bjkli olupta 5 mac, ceza yok şampiyonluk gitti felan diye ne uzulcem amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 totemic said: Ne puan silmesi hangi yarıda kalan maçta puan silmişler bugune kadar? Ben hatırlamıyorum. Sulu derbide bile birşey olmadı. En son ne zaman maç yarım kaldı? Cidden hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 arkadaşlar beşiktaş kazansa bunları olacağına inanıyor musunuz ? veli'nin ve serdar'ın hata yapcağını planlayıp ona göre mi provokasyon düzenlendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 -Deno- said: yalnız ben bariz provakasyon olduğuna inanıyorum. sürüsüne bereket 'ya allah bismillah' diye koşturan adam vardı yanlarında polis ve bayraklarla. çarşı grubunun böyle bir olay çıkaracağına, ya da kendi aralarında bu denli büyük bir kavga çıkaracaklarına inanmıyorum. bence sezon boyu yiyelim seyircisiz oynamayı. valla daha rahat ederiz. hatta benzer olay çıkaran herkese verilsin bu ceza. her yerinde siyaset var olayın ya.işte şu akıl karı değil taraftarın bu olayları çıkartması şundan başka hiç bir açıklaması yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Hakem diyenleri anlamak zor , son 3 senenin en moralsiz GS'si , ilk yarı berbat bir oyun 1-0 geride. FT saçma kararlar alıyor , ama çıktı ikinci yari üstün oynayıp maçı çevirdi. 4-0 yapman gereken maçı nasıl verdin onu tartış, bırakın hakemi tribünleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Red said: rekor kıracaz ayağına stadda kim bilir ne kadar ipsiz sapsız adam vardı. yönetim hatası var aga burda. rekor rekor olayını fazla abarttılar. rekor satılan resmi bilet adediyle kırılmış zaten, gerisi turnike patlatanlar yüzünden oldu. Orada güvenlik emniyetindir. resmen göz yummadır. En ufak olaya tahammülsüzce dalıp turnikelerin patlatılmasına göz yummak nedir... Ben 2 sene önceki gs maçında turnike patladıldı diye Eski Açık'a polis kordonuyla kimsenin alınmadığını gördüm. Bütün yüklenmeye rağmen dışarıda tuttular herkesi ve tamir edilince almaya başladılar. İsteyince oluyor... Turnike kıran şerefsizlerin başına ne gelirse de gelsin zerre umurumda değil. Sahaya girenlerin yarısının amacı eminim forma hareketine gaza gelip Melo'yu dövmektir onda hem fikirim ve o yarısı da direkt bu kitledendir... Gezi'yla falan alakası yoktur o tiplerin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Beyler noldu biri özet geçebilir mi? , ya da pm olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 n'olmuş lan öyle?!?!?!?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Red said: arkadaşlar beşiktaş kazansa bunları olacağına inanıyor musunuz ? veli'nin ve serdar'ın hata yapcağını planlayıp ona göre mi provokasyon düzenlendi. Bir de işin bu yönü var . İlk yarı maç 3-0 'a gidebilirdi,o zaman da vay biz nasıl fark atarız diyip mi giriceklerdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 merak ettiğim bir husus var; şimdi real madrid galatasaraya 6 attı, galatasarayda beşiktaşa 2 tane attı. beşiktaş bu durumda 8 mi yemiş oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Lig tv başlamış goygoycula geziye bağlayıp bizi bitirecekler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar