Absolut Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Dizi ya izle gec a artacak bisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 supernaturalda samle dean kurtariyo, o neyin propagandasi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 onlar allahsızlık kürsüsü başkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 yeni bölüm gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 ahahaaha yorumlar diziden daha çok ilgimi çekti. bu arada pilot bölümü izledim dizi fena değil izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Bir bolum daha izledim ama biraktim. Kalitesiz bence. Su zaman yolcusu iyi oynuyor bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 fena degil gibi ama bir supernatural degil ivit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Üçüncü bölüme geldim. Konu falan güzel ancak birşeyler diziden soğutuyor insanı tam olarak ne olduğunu çözemedim. Crane karakterini canlandıran Tom Mison hakikaten iyi oynuyor bu arada o yoruma katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 esmer hatun (lar) cok kazma.. hic ama hic yakismiyor adamin yanina. ne alakaysa artik. cuk kadar hatun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 ahaha evet hobbit gibi kalıyor Ichabod'un yanında kadın sdf said: Fox has ordered a 13-episode second season of “Sleepy Hollow” 2.sezon onayını almış dizi Fox'tan. Hatta 2001'de ki 24 ten beri Fox'un en çok izlenen drama premiere'i olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 iyi güzelde bişey eksik gibi lan 3. bölümde daha iyi anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Bu bölüm (03) vasattı bence Ichabod Crane çok iyi karakter ama, oynayan elemanın da oyunculuk bayağı iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 abi dizi çok fringei anımsattı nedense bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 4.bölüm güzeldi izleyin izlettirin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 3 den sonra iyi geldi 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Supernatural'dan kopya çekmişler. 1x5 Her iki dizide de Kayıp Koloni olayı mahşerin dört atlısından hastalık getirene bağlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 acaba neden oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 incilde yazan şeyleri anlatan tek supernatural ya zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 İncil'in hangi kısmında Roanoke kolonisi ile ilgili bir şey yazıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Şimdi wikipedia'dan baktım. Orası ilk koloni kurulan yer olduğundan olmasın? Sonuçta adamlar tarihi ve mistik bir hava katmak istiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 http://newswatch.nationalgeographic.com/2013/10/15/what-sleepy-hollow-didnt-tell-us-about-roanokes-lost-colony/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Shean said: Şimdi wikipedia'dan baktım. Orası ilk koloni kurulan yer olduğundan olmasın? Sonuçta adamlar tarihi ve mistik bir hava katmak istiyor? Kayıp koloni hikayesi gerçek. İncil'de de mahşerin dört atlısı var. Supernatural ve Sleepy Hollow'un bu iki olayı ayrı ayrı ele almalarında bir tuhaflık olmazdı. Fakat her iki dizide de Roanoke olayının hastalık getiren atlıya bağlanması oldukça büyük bir tesadüf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 supernaturalda croaton bolumu 3. sezonda, 4 horseman bolumleri 5. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Yav tamam abi çalmışlar ya. 4 Atlı var. Atlının adı salgın. Adamlar en uyacak şeyi seçmişler hep işte. Çalıntı, özenti diyip sürekli güzel bir yapımı itişiniz insanı uyuz ediyor yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Duygusal tepki vermeden önce insanların ne dediğini objektif olarak anlamaya çalışsan daha iyi olur. Dizinin kopya çektiğini söyledim de bunu özenti, çalıntı vs. şeklinde aşağılayıcı bir tarzda söylemedim. Kurgusal eserlerin birbirlerinden etkilenmelerine kızmıyorum. Tabii öyle düşünmek de bir suç değil, ama neticede ben olaya o şekilde yaklaşmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar