pontipati Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 25 kasımda şunu yazmış asdfghj :'D http://forum.paticik.com/read.php?20,5908300,7310293#msg-7310293 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 kızlı erkeklinin sonuçu işte hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 pontipati said: 25 kasımda şunu yazmış asdfghj :'D http://forum.paticik.com/read.php?20,5908300,7310293#msg-7310293 o daha önceki bi kız ama ev arkadaşı değil. takip etmeyi bilmiosunuz sonra günahsız kızın günahına giriosunuz ayıp djhasl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 lan flam ne adamsın sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 ev tutunca bizi davet edecekti ama kız ürkmesin diye ses çıakrtmıo bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 http://www.cezmikalorifer.com/video/izle.php?id=713273 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Olm ne biçim hortlattınız lan. Eve geçemedik hala eski kiracının çıkmasını bekliyoruz. sorun yok. sizi vilyada sgiştirecem olum. bi geniş takılın hele. diğer kiracının bi kontratı bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 taam ya biz anladık taam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Ben bile eve çıktım oha ne süreçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Sorma eve öyle hasta oldum ki resmen otelde kalıyorum. o evi kaçırırsam oturur ağlarım. yıl sonu geldi bile işte. değdi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Pics or didnt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 as you wish. just in time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Beyler öyle ortaya sallamış kaçmış gibi olmasın. Kadıköy'de değilim, iki bağyan arkadaşla çıktım eve, evet. döt olmadım yani. biz ne dediysek yaparız. onlar muhalefet, biz icraaat siyaseti yapıyoruz. ey chp genel müdürü. senin zamanında istanbulu b.k götürüyorduuuu! neyse, açık bir davet vardı patiye, hala devam etmekte. Kadıköy değil ama Taksim'de ev. Galatasaray lisesine de pek yakın. Misafir olmak isteyen varsa her zaman gelebilir, ağırlamaktan onur duyarım patileri. Poster getirin ev hediyesi. Yok ben daha işe yarar birşey yapmak isterim diyen varsa matkap+getireceği matkap ucuna uygun dübel+vida getirebilir. matkap kullanmayı biliyor olursa acayip makbule geçer çünkü ömrü hayatımda kullanmış değilim. neden matkap sorusu gelecek elbette, zira posterleri duvara asamıyoruz. odaya koydum yerde duruyorlar. boya yaptırırken boyacı duvarı tamir etmek amacıyla duvarlardaki çivileri filan söktü sıvadı duvarı. şimdi duvar tertemiz dümdüz. sinekler bile konamıyor kayıp düşüyorlar. o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 http://scs03.resimyukle.com/files/view/ryu.pho.img/736/85/pasli-cekic-ve-civi_3.jpg http://scs03.resimyukle.com/files/view/ryu.pho.img/735/94/cekic-ve-civi_3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 yok onu istemiyorum sonra duvar parça parça oluyor çivinin çakıldığı yerde, esniyor filan zamanla. böyle çivi kendi halinde takılmaya başlıyor kendi etrafını aşındırıyor falan. Ayrıca çakarken duvar boyasını kaldırıyor sağdan soldan. Nahoş bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Flam said: Beyler öyle ortaya sallamış kaçmış gibi olmasın. Kadıköy'de değilim, iki bağyan arkadaşla çıktım eve, evet. döt olmadım yani. biz ne dediysek yaparız. onlar muhalefet, biz icraaat siyaseti yapıyoruz. ey chp genel müdürü. senin zamanında istanbulu b.k götürüyorduuuu! neyse, açık bir davet vardı patiye, hala devam etmekte. Kadıköy değil ama Taksim'de ev. Galatasaray lisesine de pek yakın. Misafir olmak isteyen varsa her zaman gelebilir, ağırlamaktan onur duyarım patileri. Poster getirin ev hediyesi. Yok ben daha işe yarar birşey yapmak isterim diyen varsa matkap+getireceği matkap ucuna uygun dübel+vida getirebilir. matkap kullanmayı biliyor olursa acayip makbule geçer çünkü ömrü hayatımda kullanmış değilim. neden matkap sorusu gelecek elbette, zira posterleri duvara asamıyoruz. odaya koydum yerde duruyorlar. boya yaptırırken boyacı duvarı tamir etmek amacıyla duvarlardaki çivileri filan söktü sıvadı duvarı. şimdi duvar tertemiz dümdüz. sinekler bile konamıyor kayıp düşüyorlar. o derece. Bir de yönetke erklerinden ricam, artık başlığın pazar alanıyla işi bitti, maslahatı yerine geldi. Kişisel yahut Garbıça doğru şutlarlarsa, çok seksi olur. Seksi resimleri için tıklayınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Gece konaklamalı gelsek olurmu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 my body is ready! http://gifs.gifbin.com/reverse-1235984207_benny_benasssi_satisfaction.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Bu nasıl bi gif kahrolsun böyle gif güzelim klibin içine etmiş pis gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 duvara poster asmak için çok güzel askı var ikeada. edit: böyle plastik askı işte. 3 mini çivisi hazır. tık tık çakıosun duvara. öyle dökülme vs de olmuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Olur tabi gel kal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 böbrek mi lazım olay nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 numarani at ugrayayım deleyim duvarları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Oke, bi tane daha eklendi yapılacaklar listesine. Revangelis ile buluş. Caka Cafe'ye uğra. Flam'a ev ziyaretine git. Tamamdır, gelecek seferin planı da hazır. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 dota oynayacağiz, muhabbetin belini kıracağız dedin, herkes kendi odasına sevgilisini atacak dedin. Bunun üstüne 2 kızla mı çıktın eve, hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar