Absolut Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Bu ada hakkındaki sorularımızı ve bilgilerimizi burada paylaşsak fena olmaz diye düşündüm. Öncelikle buraya nasıl gidiyoruz? Oyuna girdiğiniz ve Pandariadaki Ally ve Horda ana şehrine geldiğiniz zaman bir quest ekranı size beliriyor. Bunu kabul ettiğinizde sizi 5.4 patchinde kötülüğün yayıldığı havuzun hemen tepesine yolluyor ki bu Shrine of Two Moons'un güney doğusu gibi. Burdaki questi bitiren arkadaş size yeni bir quest veriyor ve çantanıza saat şeklinde bir item bırakıyor. Bu tek seferlik olarak Timeless Isle'a transport olmanızı sağlıyor. Adaya gelir gelmez ilk işiniz hemen kuşcuyu işaretlemek olsun. Bundan sonra zaten çevrenizdeki questleri alıp tamamlayarak adayı keşfediyorsunuz. 496ilvl itemları nasıl bulucaz bu adada? Bu konuda yanlış bilgilendirmek istemem ama anladığım kadarı ile bu 496ları esas elde yolu adada sağda solda dağınık duran ufak hazine sandıkları ve elbette daha zorlu rare yaratıklarca korunan sandıklar. Elbette adadaki yaratıkları kestikçe bunlardan da item düşme şansı oluyor. Ilvl535 nasıl yapıcam bu ilvl496ları? Bu kısmı bilmiyorum açıkcası. Yani bir yerde okudum ve eğer siz 496lvl itemı USE ettiniz ise artık 535ilvl olmaz gibisinden bişiler yazmışlar. Ama ne kullanarak nasıl upgrade ediliyorlar ve bunları nerden nasıl alıyoruz veya düşüyor bir fikrim yok. Bu kısmı biri açıklarsa iyi olur. 496ilvl itemlarla ilgili bana garip gelen birşey ise eski 480+lvl itemlarımda 2 main 2de yan stat varken (mesela strength stamina dodge parry) bu yeni 496larda toplam 3 stat var. Yani illaki daha iyidir bunlar full seti alınca falan ama ne biliyim inan bi garip oluyor ilk 1-2 itemda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 535 lik itemlar arenadaki bosslardan düşebiliyor anladığım kadarıyla haftada 1 kere olmak üzere, mesela bana düşmedi ama şansı varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Yeni set item düşüren bosslar arena dakiler, hepsinin ortak loot table ı var, haftada 1 kere öldürmeniz yeterli. Rollama şansına da sahipsiniz, pants/gloves veriyor yine. PVp itemlarıda düşebilir tabi. Ordos yeni oondastra oldu, daha zor bir mob , kesince kazanırsanız direk warforged veriyor (thunderforged un yenisi) , set itemlar felan yok tabi tek parça itemlar hepsi. Bu 496 item coinleri adada yürüseniz bile düşüyor neredeyse, aşırı kolay. Zaten rare moblar o kadar kısa sürede ölüyor ki kesmesinden çok yetişmesi zor. Bütün altları felan gearladık zaten. Bu itemlarla LFR ye rahat girebileceksiniz, eski instancelarda sürünmenize gerek kalmadı. Ufak chestlerin yanında birde büyükler var belli başlı haftada 1 lootlayabiliyorsanız bütün chestleri bu arada. Blazing chest midir nedir (Ordos un solunda kalan bölgede duruyor) kesinlikle haftada 1 lootlayın sizin bu aldığınız 496 itemları 535 e çevirebilen bir item düşürüyor (100% şansla). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 PvP realminde insani hayattan bezdiriyorlardir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 ben pve realmdeyim, 1 kişi yok abi adada moblar öyle duruyor kesen yok qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Darksun said: Blazing chest midir nedir (Ordos un solunda kalan bölgede duruyor) kesinlikle haftada 1 lootlayın sizin bu aldığınız 496 itemları 535 e çevirebilen bir item düşürüyor (100% şansla). Bunun yerini haritada bi göstersene kaçırmayalım veya koordinat falan verebilin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 chestler rareler nerflenmiş. ilk günler bi chestten 2 epic falan düşüyordu. 4-5 chestten 1 epic şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 BOA olan bu epicleri başka serverdaki charlara yollayamıyoruz hale değilş mi sadece aynı serverda oluyor yollama falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Yok yollayamıyorsunda zaten karakterin kullanabilmesi için 90 olması lazım. Burada 5 yazan yer, zaten sadece 1 tane var bu chest den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 baya varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 5 tane 90 olduda digerlerine yollayabilsem iyi olurdu cıkan BoAları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Absolut said: 5 tane 90 olduda digerlerine yollayabilsem iyi olurdu cıkan BoAları. 90 karakterlerin varsa onlarla git direk hiç deymez yani, millete takıl zaten çatır çatır rare avlıyor herkes. Çabucak gearlarsın. Bir necklace düşmüyor doğru düzgün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Peki bişi daha sorucam. Dün 1 saatte falan nerdeyse full 496 set düştü. Bunları kullansam sonra ileride 535e upgrade edebiliyor muyum? Yoksa kullanmadan mı upgrade lazım. Ve upgrade nasıl bulunuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Burden of Eternity ilvl 535 gear: This can only be applied to the Timeless tokens, not wearable armor pieces, to upgrade them to ilvl 535. Upgrading them will remove the BoA quality. http://www.wowhead.com/news=220025/patch-5-4-gear-guide-soo-timeless-isle-and-crafted-items Itemın açıklamasında da nerden düştüğü yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 bingildak said: ben pve realmdeyim, 1 kişi yok abi adada moblar öyle duruyor kesen yok qq slyvanasdayım ada full kaynıyor.%65/%35 aly ağırlıklı bir denge var.Birde anlamadım itemlamı oluyor ally adam herkese düşman herkese saldırabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 bi npc var ruin taraflarında. bi alet satıyor onu kullanınca dost düşman herkese kırmızı gözüküyorsun. insanlara saldırıp öldürürsen blood coin gibi bir şey kazanıyorsun. 500 tanesine mount falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 pvp token muhabbetı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Darksun said: Yok yollayamıyorsunda zaten karakterin kullanabilmesi için 90 olması lazım. Burada 5 yazan yer, zaten sadece 1 tane var bu chest den. bu arada 0 5 yazan mekana cloak olmadan girilmiyor sanırım normalde. geçen gün şansa bug bulup girdim ben. albatros'u kullanıp uçarken tam o 5 yazan yerin kuzeyindeki kulelerin yakınındaki tepenin üstünden geçiyor. o tepede inin kuştan. karşıdaki kuleye atlayın. kulenin üstünden de içeri girebiliyorsunuz. bossun olduğu taraftan denerseniz cloak olmadığı için dışarı tp ediyor. bu taraftan etmiyor. chesti alıp ölmüştüm direk 600k falan vurmuştu bi mob. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 2 tane flame elemental var orada, ortalarına gelip mümkün olan en uzak noktada basarsanız agro yemeden alabilirsiniz chest i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Ya bişi sorcam belki biriniz oturup hesaplamıştır falan. Bende Heroic 5 manlerden düşen set var tamamen üzerimde yani ilvl 470+ civarı bişi. Şimdi burdan düşen 496ları direk gözümü karartıp giysemmi yoksa giymesem mi eminolamıyorum stat kaybı falan olur diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Zaten bu yeni 496 (yada 535 e upgrade) lerin amacı eski LFR lerle felan uğraşmayıp direk yenisine dalmak. Stat eksik çünkü çok ideal setler değil ilvl ını yükseltmeye yarıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Character sheetten statlarına bakıp karşılaştırma yapabilirsin abso. Böyle bi imkan da sunuyor blizz sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Ohooo o kombinasyonla uğraşabilecek olsam buraya topik açarmıyım yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Ordos'un oraya gitmek için Blizz bir yol bırakmış. Hatta Rolo's Riddle questini yapmak için ya bunu yapman ya da şu kuşa binmen gerekiyor. Adanın arkasındaki bir kısımda sınırdan çıktığınızda uçan bineğe binebiliyorsunuz. İşte en tepeye çıkıp ilerliyorsunuz ve süzülerek aşağıya iniyorsunuz. Mage iseniz Slow Fall ile kusursuz iniş mümkün, ya da benim gibi questin olduğu yerdeki havuza düşmeniz gerekiyor. http://www.youtube.com/watch?v=wfeW1_WZvT8 Bahsettiğim olay şu; 1:30'dan sonrası Ordos gruplarına girmedim ama daha asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 ordosun arkasında %100 şansla burden dusuren cheste legend cloak olmadan gitmek icin noggen fogger elixir alıp slow fall özelliğini kullanabilirsiniz. belki yukarıdaki vidyoda vermiştir izlemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar