Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Timeless Isle Hakkında

Absolut

Öne çıkan mesajlar

Bu ada hakkındaki sorularımızı ve bilgilerimizi burada paylaşsak fena olmaz diye düşündüm.
Öncelikle buraya nasıl gidiyoruz?
Oyuna girdiğiniz ve Pandariadaki Ally ve Horda ana şehrine geldiğiniz zaman bir quest ekranı size beliriyor. Bunu kabul ettiğinizde sizi 5.4 patchinde kötülüğün yayıldığı havuzun hemen tepesine yolluyor ki bu Shrine of Two Moons'un güney doğusu gibi. Burdaki questi bitiren arkadaş size yeni bir quest veriyor ve çantanıza saat şeklinde bir item bırakıyor. Bu tek seferlik olarak Timeless Isle'a transport olmanızı sağlıyor.
Adaya gelir gelmez ilk işiniz hemen kuşcuyu işaretlemek olsun.
Bundan sonra zaten çevrenizdeki questleri alıp tamamlayarak adayı keşfediyorsunuz.
496ilvl itemları nasıl bulucaz bu adada?
Bu konuda yanlış bilgilendirmek istemem ama anladığım kadarı ile bu 496ları esas elde yolu adada sağda solda dağınık duran ufak hazine sandıkları ve elbette daha zorlu rare yaratıklarca korunan sandıklar. Elbette adadaki yaratıkları kestikçe bunlardan da item düşme şansı oluyor.
Ilvl535 nasıl yapıcam bu ilvl496ları?
Bu kısmı bilmiyorum açıkcası. Yani bir yerde okudum ve eğer siz 496lvl itemı USE ettiniz ise artık 535ilvl olmaz gibisinden bişiler yazmışlar. Ama ne kullanarak nasıl upgrade ediliyorlar ve bunları nerden nasıl alıyoruz veya düşüyor bir fikrim yok. Bu kısmı biri açıklarsa iyi olur.

496ilvl itemlarla ilgili bana garip gelen birşey ise eski 480+lvl itemlarımda 2 main 2de yan stat varken (mesela strength stamina dodge parry) bu yeni 496larda toplam 3 stat var. Yani illaki daha iyidir bunlar full seti alınca falan ama ne biliyim inan bi garip oluyor ilk 1-2 itemda.
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni set item düşüren bosslar arena dakiler, hepsinin ortak loot table ı var, haftada 1 kere öldürmeniz yeterli. Rollama şansına da sahipsiniz, pants/gloves veriyor yine. PVp itemlarıda düşebilir tabi. Ordos yeni oondastra oldu, daha zor bir mob , kesince kazanırsanız direk warforged veriyor (thunderforged un yenisi) , set itemlar felan yok tabi tek parça itemlar hepsi.

Bu 496 item coinleri adada yürüseniz bile düşüyor neredeyse, aşırı kolay. Zaten rare moblar o kadar kısa sürede ölüyor ki kesmesinden çok yetişmesi zor. Bütün altları felan gearladık zaten. Bu itemlarla LFR ye rahat girebileceksiniz, eski instancelarda sürünmenize gerek kalmadı.

Ufak chestlerin yanında birde büyükler var belli başlı haftada 1 lootlayabiliyorsanız bütün chestleri bu arada. Blazing chest midir nedir (Ordos un solunda kalan bölgede duruyor) kesinlikle haftada 1 lootlayın sizin bu aldığınız 496 itemları 535 e çevirebilen bir item düşürüyor (100% şansla).
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

Blazing chest midir nedir (Ordos un solunda kalan bölgede duruyor) kesinlikle haftada 1 lootlayın sizin bu aldığınız 496 itemları 535 e çevirebilen bir item düşürüyor (100% şansla).

Bunun yerini haritada bi göstersene kaçırmayalım veya koordinat falan verebilin mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Burden of Eternity ilvl 535 gear:

This can only be applied to the Timeless tokens, not wearable armor pieces, to upgrade them to ilvl 535. Upgrading them will remove the BoA quality.

http://www.wowhead.com/news=220025/patch-5-4-gear-guide-soo-timeless-isle-and-crafted-items

Itemın açıklamasında da nerden düştüğü yazıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

Yok yollayamıyorsunda zaten karakterin kullanabilmesi için 90 olması lazım.

Burada 5 yazan yer, zaten sadece 1 tane var bu chest den.

bu arada 0 5 yazan mekana cloak olmadan girilmiyor sanırım normalde. geçen gün şansa bug bulup girdim ben.

albatros'u kullanıp uçarken tam o 5 yazan yerin kuzeyindeki kulelerin yakınındaki tepenin üstünden geçiyor. o tepede inin kuştan. karşıdaki kuleye atlayın. kulenin üstünden de içeri girebiliyorsunuz. bossun olduğu taraftan denerseniz cloak olmadığı için dışarı tp ediyor. bu taraftan etmiyor.

chesti alıp ölmüştüm direk 600k falan vurmuştu bi mob.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bişi sorcam belki biriniz oturup hesaplamıştır falan. Bende Heroic 5 manlerden düşen set var tamamen üzerimde yani ilvl 470+ civarı bişi.
Şimdi burdan düşen 496ları direk gözümü karartıp giysemmi yoksa giymesem mi eminolamıyorum stat kaybı falan olur diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Ordos'un oraya gitmek için Blizz bir yol bırakmış. Hatta Rolo's Riddle questini yapmak için ya bunu yapman ya da şu kuşa binmen gerekiyor. Adanın arkasındaki bir kısımda sınırdan çıktığınızda uçan bineğe binebiliyorsunuz. İşte en tepeye çıkıp ilerliyorsunuz ve süzülerek aşağıya iniyorsunuz. Mage iseniz Slow Fall ile kusursuz iniş mümkün, ya da benim gibi questin olduğu yerdeki havuza düşmeniz gerekiyor.

http://www.youtube.com/watch?v=wfeW1_WZvT8

Bahsettiğim olay şu; 1:30'dan sonrası

Ordos gruplarına girmedim ama daha asdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...