diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Ahahahahaha olum acaip acaip işler ya. Benim daha önce tanıştığım bi bayan arkadaş gelirken yaninda bi arkadssini gertirmis. Bende bizim arkadasi aldim yanima gittik yanlarina. Iciyoruz falan. Bizim arkadas bu ikimizin de tanımadığı kızın burnuna " du bakayım burun deliğın ne kadar genişmiş" diyerek serçe parmağını soktu. Ahahahahahaahah hayatimda bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum. Kız diğerine " bunlar.mi efendi adamm senin ayapicağın işi slkeyim" diyip.cekti gitti. Hala guluyoz. Bunu arakadaşlarla birlikte yaziyom.ahahahahahahq. Haftasonu değişik başladı.
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 kızlar sizin gibi deyyuzları tanıdıkça daha çok seçici olmaya başlayacak işte, iyi birşey tebrikler.
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 nesi komik ki lan bunun, gözünün üstünde kaş var diye kavga eden tiplerden heralde senin arkadaş fgdsgf
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 alfa erkeğiymiş. kız anlayamamış.
chrome Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Laorx said: yanlış deliğe sokmuş mal hueuhrehruh
senko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 anlatinca komik olmadi ama orda olsam ben de gulerdim
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Sosyal rahatsizlik olusturan ve olusan butun durumlari cok seviyorum ya Super bir adammis arkadasin
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 işte ölye kendiliğinden veya kaza ile olunca daha komik oluyor, bu komik değil.
chrome Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Vingthor said: Sosyal rahatsizlik olusturan ve olusan butun durumlari cok seviyorum ya Super bir adammis arkadasin ben de arap şakalarını seviyorum. uyuyan adamın odasına kaplan salmak yürüyen adama varil fırlatmak uçumdan aşağı adam ittirmek çok gülüyorum.
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 kız güzel küfretmiş yalnız efendi adam arayışı şaşırtı
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 "Tatar Ramazan" said: why hi One why
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 diaboliq said: Ahahahahaha olum acaip acaip işler ya. Benim daha önce tanıştığım bi bayan arkadaş gelirken yaninda bi arkadssini gertirmis. Bende bizim arkadasi aldim yanima gittik yanlarina. Iciyoruz falan. Bizim arkadas bu ikimizin de tanımadığı kızın burnuna " du bakayım burun deliğın ne kadar genişmiş" diyerek serçe parmağını soktu. Ahahahahahaahah hayatimda bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum. Kız diğerine " bunlar.mi efendi adamm senin ayapicağın işi slkeyim" diyip.cekti gitti. Hala guluyoz. Bunu arakadaşlarla birlikte yaziyom.ahahahahahahq. Haftasonu değişik başladı. 1. izmir'de misin? 2. parmağı sokanın adı nöri mi?
Öne çıkan mesajlar