Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abowwwwwww

Bayram Yalanları

Bugünkü Sabah ve Takvim gazetelerinde aynı kişinin imzasıyla yayınlanan “Arena’da Skandal” ve “Arena skandalına Aysal sansürü” başlıklı yazıların bir süredir yayın organlarında sürdürülen maksatlı bir politikanın bir başka tipik örneğini teşkil ettiğini, baştan sona hayal mahsulü olduğunu ve kimler tarafından üretildiğinin tüm camiamız tarafından bilindiğini belirtmek isteriz.

Üzücü olan, bazı basın organlarımızın bu tuzaklara düşüyor olmasıdır.

Galatasaray Spor Kulübü

ergenlere kaldı klüp
Mesaj tarihi:
ben şeyi anlamıyorum. neden skandal

ulan galatasaray ile ünal aysal ile stadın otoparkında sevişen iki insan nasıl bağdaştırılır. basın fatih terim gittikten sonra sağlam çalışıyor hakkaten. umarım kopenhag'dan 6 puan alırız da gruptan çıkarız susar bunlar.
Mesaj tarihi:
maç 13'te, içerisi kalabalıklaşsın diye kapı açmışlardır. Ne kadar boş beleş gerizekalı beleşçi varsa içeri girmiştir. Tribünler bayağı boştu maç başı, ortalara doğru doldu aklıma başka bir şey gelmiyor.

Zaten o tipleri aldın mı ya sahaya giriyorlar, ya küfrediyorlar sağa sola sonra olay çıkarıyor. Biz iyi biliriz o tipleri asdfsd
Mesaj tarihi:
Bu sezon 3.5 milyon Euro, gelecek sezon 4.5 milyon Euro alacağı açıklanan teknik adam yaptığı alışverişlerde vergi indirimi almak için Tax Free’de işlem yaparken objektiflerimize yansıdı.

Mancini işlem sonunda yaklaşık 150 TL indirimi aldıktan sonra alışveriş merkezinden ayrıldı. Ünlü teknik direktörün, Türkiye’de çalışma izninin geçici olduğu, bu yüzden tax free’sini aldığı öğrenildi.
Mesaj tarihi:
tamamen saçmalık kararın o kısmı, drogba'Nın gollerini tescil edip 1 sahipsiz gol bırakıyorsan Almeida'nınkini de tescil etmen gerek.

Geçen yılda Şanlıurfa maçında yanılmıyorsam yine 3-0 tescillenmişti ama karşılıklı gol atan herkesin golü resmen kayıtlara geçmişti.

Onun dışında beklenen karardı zaten aksi saçmalık olurdu. Gerçi 3-0 tescillenmesi saçmalık 90'dan sonra tatil edilen maçında bu ülkede böyle, o yüzden üstünde durmamak gerek. İkili averajın içine edildi.
Mesaj tarihi:
mükemmel bir herif lan sarbi

TARAFTARLA ARAMA KİMSE GİREMEZ
“Taraftarla aramıza karbon kağıdı bile giremez. Hem alt yapıdan yetişmem hem de hırs ve yüreğimle oynamam sebebiyle taraftarın gözdesiyim. Yeri geliyor kötü de oynuyorum, tepki de gösteriyorlar. Ama ben hiçbir zaman onlara kızmıyorum.”

ŞAHSIMA ESPRİ YAPANLARIN CANI SAĞ OLSUN
“Adıma çok fake hesap var. Onlara hiç sinirlenmiyorum. Kimseyi ne mahkemeye verdim ne de cevap verdim. İnsanlar espri yapıyor sonuçta. Allah beni sevenden de sevmeyenden de razı olsun. Şahsıma yapılan esprilere canları sağ olsun derim.”

KAFAMI KUMA GÖMMEK OLMAZ
Kendime güveniyorum. Görev verildiğinde hakkını vermeye çalışıyorum. Şımarmak bana yakışmaz. Kötü oynadığım günler de oldu ama kötü mücadele edemem. Kötü oynayıp da o karamsarlıkla kafamı kuma gömmek de olmaz.
  • Yeni Oluştur...