Liebe Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Biyik said: abi açık açık dalga geçmişsin işte. neden kabul etmiyorsun? olm sizin marşınız yok mu re re re ra ra ra gasaray gasaray cim bom bom diye? galatasaray galatasaray cimbom bom de bakayım orda oluyor mu auehauehua
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Fenerbahçeye kısaca Fener, Galatasaraya da dilde kolay geldiği için kısaca Gaassaray diyor bütün Millet, Yazarlar, Yorumcular, Hocalar hatta Başkanlar, neyin zorlamasını yapıyorsunuz yahu hala
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Aynen. Zor bizim takımın telafuz. İngilizler falan FİFA spikeri tadında söylenirken bile zorlanıyor, Fransızlar Gala diyip kurtuluyor genelde
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 yazarken de parmakların birbirine mi dolaşıyor?
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 biyik son topraüı atmış çılgın fenervlilere
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 önceki sayfadaki fenerlilerin, takımızın adını, forum.paticik.com futbol bölümü kurallarına aykırı olarak, taraftarı kin, nefret ve düşmanlığa teşvik eder biçimde yazdıkları için banlanması gerekiyor çok üşeniyorsanız gs diye kısaltırsınız
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 gerçi biyik in yargısı da bandan betermiş
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 "Tatar Ramazan" said: Fenerbahçeye kısaca Fener, Galatasaraya da dilde kolay geldiği için kısaca Gaassaray diyor bütün Millet, Yazarlar, Yorumcular, Hocalar hatta Başkanlar, neyin zorlamasını yapıyorsunuz yahu hala Biyik said: yazarken de parmakların birbirine mi dolaşıyor?
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 mesele kisacaysa gs, fb, bjk yaziyoruz.
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Gassarayı Insanlar kötü mânâ gözeterek söylemiyor veya yazmıyor ki kötü bir anlamı falan mı var biz bilmiyoruz ;-)
Zealotone Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Rerore said: önceki sayfadaki fenerlilerin, takımızın adını, forum.paticik.com futbol bölümü kurallarına aykırı olarak, taraftarı kin, nefret ve düşmanlığa teşvik eder biçimde yazdıkları için banlanması gerekiyor çok üşeniyorsanız gs diye kısaltırsınız (tu)
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 teşvik primi de suç artık sahaya yansıması önemli deil
fenn Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 cincon,6alatasaray bunları aşmadık mı? Valla ben bjk,fb,ts başına gelen olumsuzlukları unutalı yıllar oluyor.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 herşeyi geçtim de cimbom ne demek ya troll degil, cidden gs ile ilgisini bilmediğim için soruyorum
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 cimbom demenin kötü bir şey olduğunu ilk kez patiden duydum.abi galatasarayın kendi tezahuratlarında geçiyor."rerere rarara gasray gasray cimbombom" şeklinde
Ozan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Şöyle bir yazı var, ne kadar doğrudur bilmem; "Galatasaray Spor Kulubü nün kurulduğu 1905 yılından itibaren bazı sloganlar kuluple özdeşleşmiş ve tarihsel bir boyut kazanmıştır.Bu sloganlardan en ekisi Galatasaraylı Ruşen Eşref Ünaydın a ait olan :"Dayan galatasaray" sloganıymış .1924 yılından itibaren yepyeni bir slogan "GALATASARAY GALATASARAY CİM BOM BOM ".mektepli mektepsiz binlerce galatasaraylı artık bu sloganla takımı coşturmaya başlamış.Bu sloganı Türkiye ye getiren Sabit Cinol dur. Cinol eğitim için gittiği İsviçre de aynı zamanda futbol oynuyordu Futbolcusu olduğu Servette kulubünün sloganından esinlenen Cinol bu sloganı galatasaraya uyarlamış ve bu adptasyon çalışması kulüp ve geniş çevrelerce benimsemiş.75 yıllık bu tarihi slogan bugün galatasaray ile aynı anlamı taşımaktadır GALATASARAY DERGİSİ 7. SAYI" Yurtdışında tezahüratı gören Galatasaray'lılar bir maçta CİM BAM BAM diye gösteride bulunurlar. Bu zaman içerisinde cim bom bom olur. Buradaki cim in Galatasarayın ilk harfi olan G harfinin ingilizce okunuşu (ci) cim (benim GS'M) hareketle; galatasarayım; rakibi bam bam indir;yani cim bam bam yap olduğu da söylenir. Zaman içinde cim bom bom olmuştur.
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 cimbom kotu diyen olmadi ki. ne demek ben de bilmiyorum asdf.
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 türkçe harfi ing çevirip ardına türkçe ek eklemek biraz saçma olmuş,bam bam da boks yapılsa mantıklı.bence dergi kafadan birşeyler uydurmuş durumu kurtarmak için.50 yıl sonra lets go içinde buna benzer bisiler cikar
fenn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Gizli said: cimbom demenin kötü bir şey olduğunu ilk kez patiden duydum.abi galatasarayın kendi tezahuratlarında geçiyor."rerere rarara gasray gasray cimbombom" şeklinde Onu kafiyeli olsun diye mecburi yapıyorlar. Aynı olay istiklal marşında da var. 'larda yüzen alsancak'
barbu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 fenn said: Gizli said: cimbom demenin kötü bir şey olduğunu ilk kez patiden duydum.abi galatasarayın kendi tezahuratlarında geçiyor."rerere rarara gasray gasray cimbombom" şeklinde Onu kafiyeli olsun diye mecburi yapıyorlar. Aynı olay istiklal marşında da var. 'larda yüzen alsancak' Adamınız penaltı diyo. Bana ne.
Red Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 yalnız kimse gassaray demiyor. burda gassaray baya taşak geçme amaçlı kullanılmış. gağsaray diye çıkıyor ağızlardan. kimse o s'yi bastırarak gassaray demiyor yani
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 typo yapmışız sorry gağsaray olacaktı o.
Öne çıkan mesajlar