incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 chrome said: karıştırdım ice tea. dragonfruity güzel de oldu valla son bardağı da koydum kalanı da döktüm abi. klas bitirdim. dönme de başladı zaten. esen kalın. paticiğin güzel insanları. 2013 yılının dünyasının insanları. sizi seviyorum. iyi geceler. 10 dakka sonra sen herhalde O KIZ buraya GELCEEEK diye bagirirdin lan raki etkisi yarstmis sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Aynen, hatta bundan sonraki ilk uyumak isteyişinde gerçek bi erkek gibi rakı alıp onla takılman lazım Hatta bu cuma yapayım onu ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 şöyle alıntılamak istiyorum çünkü aynan bu :) chrome: chrome said: 2013 yılı dünyasının güzel insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 beyler migrosdan falan olmeca alınca yanında shot bardak veriyorlar mı ? Bunlardan 2 tane var bende, nereden bulabilirim ? http://i53.tinypic.com/x1c85s.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 bardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 blue labela yazık olmuş. ispirto+redbull falan deneseydin amacına güzelim viskiyi piç etmeden ulaşırdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 stormeagle said: beyler migrosdan falan olmeca alınca yanında shot bardak veriyorlar mı ? Bunlardan 2 tane var bende, nereden bulabilirim ? http://i53.tinypic.com/x1c85s.jpg üst kattaki komşu abladan bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 nben de bardan diyecektim aybike benden çok yaşayacaksın sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 sende yahud Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 BlaCk said: stormeagle said: beyler migrosdan falan olmeca alınca yanında shot bardak veriyorlar mı ? Bunlardan 2 tane var bende, nereden bulabilirim ? http://i53.tinypic.com/x1c85s.jpg üst kattaki komşu abladan bulabilirsin. win win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 küfür etçek yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Yok yok sigara yaktım bu sefer. Beni banlatamayacaksın black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 abi boşver iyi yaptın sen. ekrek olarak biz de seçebilmeliyiz bence. ne o öyle her isteyene. hoş değil. pußy de olsan iyi adamsın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Kanal tedavasini yakın zamanda gerçekleştirdim çünkü. http://t1309.hizliresim.com/1f/d/slr7y.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 ne yazıyor burda biri tercüme etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 puroları yakın beyler this guy! this guy got laid! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Kafası iyiyken bizi kandırmaya çalışıyor sanırım feyk mesajlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 İşte bunlar hep seks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 çarşaftaki şarap lekesi Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Asırı kilise abi hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 bunu yayınlamayacaktım black yine damarıma bastı. gay değilim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 azgin_milf_disci.avi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 arkadaş dedicated başarılı bir trollmuş, takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Kadını komşu diye kaydetme lan artık ayıp.Pompik arkadaşım falan yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 incdarkness said: lan bitek ben miyim alkol alinca uyuyamayan çakır keyif falan olunca ben hiç uyuyamıyorum,paso hayal falan kuruyorum mesela,sarhoş olunca da direk uykum geliyor mis gibi uyuyorum bunun gibi bir şeydir belki,öldürücü vuruşu yap :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar