pontipati Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 böyle gençliklerinde tuttukları günlük, notları falan bulabileceğim bi site var mı bildiğiniz?
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 paticikte bilim adamı vardı ya sor bakalım günlüğü var mıymış
Ren Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 günlük tutacak kadar boş zamanı nasıl olur bir insanın ben anlamıyorum, benim de boş zamanım var ama ben günlük tutmuyorum demek ki zamanım aslında dolu. zamanception.
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Ren said: günlük tutacak kadar boş zamanı nasıl olur bir insanın ben anlamıyorum Bilim adamının günlük tutması lazım, planlama ve geçmişe bakıp notları gözden geçirmeleri lazım. İlla "günlük tutacak kadar boş zaman" gerekmiyor.
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 adamlar zamanında cephede her gün traş olup, savaşıp üzerine günlük tutuyormuş, siz ne yapıyorsunuz da zaman bulamıyorsunuz çok merak ettim
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 bugün telefonu buldum. vardır tabii ama milyon dolarlara satılmıştır, satılacaktır.
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Ünlü bilim adamlarının günlüklerinin olduğu bir site bulundu umuduyla gelmiştim, güzel olurdu şimdi okurdum.
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 şimdi tesla'nın gençliğinde günlüğüne yazdığı "jeniifer bana vermiyo arkadaş. ne pis bi karı çıktı ya." tarzı birşeyi okuyunca adama olan saygını biraz kaybedersin. o sebepten bışver bro.
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 yok mu bilen hiç ya nasıl azimlenişler nasıl çalışmışlar nelerden etkilenmişler
senko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 ben simdiden gunluk tutayim da, 10 sene sonra olm senko corp'un ceo'su senko'nun gunlugu varmis desinler ama cok pis adammis lan bu dersiniz soyliyim bak. osurdum fln yazicam gunluge cunku
arcane Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 baran var hani arkadaşları ona aynştayn diyor. gerçek einstein da onun gibi sdfsdf. çocuk yaştan sırf meraktan fizik ve matematik abanıyor. mezun olduktan sonra patent ofisinde memurluk yapıyor falan ama yılmıyor ve sonunda üniversite hocalığı yapmaya başlıyor. sonrası malum.
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 diaboliq said: şimdi tesla'nın gençliğinde günlüğüne yazdığı "jeniifer bana vermiyo arkadaş. ne pis bi karı çıktı ya." tarzı birşeyi okuyunca adama olan saygını biraz kaybedersin. o sebepten bışver bro. tesla aseksüel
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 mesela faraday beyler said: Küçük yaşta gazete dağıtıcısı olarak çalışmaya başladı. On dört yaşında bir ciltçiye çırak olarak girdi. 1813 Mart ayına kadar devam ettiği bu işte ciltlenmek üzere getirilen kitapları okuyarak bilgisini genişletmeye başladı. Bu sayede gençliğinde pek çok kitap okudu. Bilhassa fizik kitaplarını büyük bir heves ve arzuyla okuyordu. Encyclopedia Britannica'nın üçüncü baskısındaki elektrik maddesinden özellikle etkilendi. Eski şişeler ve hurda parçalardan yaptığı basit bir elektrostatik üreteçten yararlanarak deneyler yapmaya başladı. Gene kendi yaptığı zayıf bir Volta pilini kullanarak elektrokimya deneyleri gerçekleştirdi. ilginç yani azme bak
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Myshkin said: diaboliq said: şimdi tesla'nın gençliğinde günlüğüne yazdığı "jeniifer bana vermiyo arkadaş. ne pis bi karı çıktı ya." tarzı birşeyi okuyunca adama olan saygını biraz kaybedersin. o sebepten bışver bro. tesla aseksüel Off abi adamın bu kadar çılgın olmasının sebebi ya.
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 senko said: versem okumazsın sen versen doktora yaparım senko
Öne çıkan mesajlar