quixef Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Tuor_annare said: liberal said: OP is a TRYHARD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Öte yandan motion activated diyor ama kaç motion olduğuna dair bir ibare yok, elini önüne getirip durduğun anda yapmış olduğun tek hareket trigger için yeterliyse el sallamak hakikaten manasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 adamın dert ettiği şeye bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Şimdi yine şeytanın avukatlığını yaparsak, Tuvalette bazı insanlar var ki, sıvı sabun vb. kullanmıyor ve sadece ellerini durulamakla yetiniyor, şimdi böyle bir insanın ellerini yeni durulamışken oluşmuş bu su + iğrenç madde karışımını elini kağıt havlu zamazingosunun önünde can havliyle sallayarak size sıçrattığını düşünün. Yaaa yaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 olm manyak mısın lan. komple el sallamıyor kimse akıl hastası gibi öyle su sıçratacak kadar. hafifçe sağ sol yapıyor. edit typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 quixef no fap falan mı deniyorsun? deniyorsan hemen bırak, sana gitmiyor o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Ne alaka lan EDIT: Sayfa başı. /summon Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Üzerinde gereksiz bir gerginlik var gibi ya. Bir rahatlasan bambaşka bir insan olacaksın sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Ya yok alttaki konuda gerdiler beni. Kıçı açık voleybol oynayanlara laf ettiğimizi zannedip dediğim o olmadığı halde beni muhafazakar strawman i olarak kullanmaya çalıştılar, olayı #direnkıça getirip bıraktılar. Ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Nako said: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b4/Georgia-Pacific_enMotion_paper_towel_dispenser.JPG "MOTION ACTIVATED" "MOTION" crit geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 dispanser başka bişi diilmiydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 motion diyo lan işte ne post kasıyon konu açıp buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Rasmon said: Nako said: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b4/Georgia-Pacific_enMotion_paper_towel_dispenser.JPG "MOTION ACTIVATED" "MOTION" crit geldi. Arkadaşlar, önünde el sallamanıza gerek yok. Elinizi bir kez (rakamla 1) önüne götürdüğünüzde zaten sensör görüyor. Olayı o o aletin. Ben haklıyım. Ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Mc_Lovin said: Arkadaşlar, el sallamakta olduğunuz dispanserlerin sensörleri el sallamak için değil, elinizi sensörün karşısına getirip bekletmek için tasarlanmıştır. Elinizi sensörün karşısına getirip beklettiğinizde dispanser size kağıt havlu verecektir. yo yo yo dostum artık geri dönüşü yok bu işin. hem o aletlerin %90 ının sensörleri bozulmuş oluyor 1 kerede algılamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Bir iki kere elini sallarsın ki algılasın.O kadar hassas olmuyor o detektörler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 http://spyhunter007.com/Images/eric_cartman_southpark.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 el sallayan bağzı kişilere seslenme, bazı kişilere seslen bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Mc_Lovin said: Rasmon said: Nako said: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b4/Georgia-Pacific_enMotion_paper_towel_dispenser.JPG "MOTION ACTIVATED" "MOTION" crit geldi. Arkadaşlar, önünde el sallamanıza gerek yok. Elinizi bir kez (rakamla 1) önüne götürdüğünüzde zaten sensör görüyor. Olayı o o aletin. Ben haklıyım. Ben. sana mı sorcaz bilae ben nah bile çekerim o alete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Tamam beyler, cenin pozisyonunu aldı vurun ölsün kahpe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 abi el sallamak istiyorum belki sanane, hem el sallamak güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 dispanser ne ola ki :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 rapçiler bazen çok sinirlenince, panzere falan çıkıp dis atıyor işte hem su sıkıp adama hep saydırıyor o zaman dispanzer oluyor. sonra halk arasında söylene söylene dispanser olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Verem savaş dispanserine el sallıyorum, o da bana el sallıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 dispenser olacak o harf hatası var. https://www.google.com/search?q=dispenser&safe=off&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=oN0sUqmiIIfPtQavxoDIBg&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1920&bih=975 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar