Eternal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Hangi filmde beklediginiz anakarakter cok kral bir sekilde girdi filme. Mesela Pirates of The Caribbean da Jack Sparrow un ilk görünüşü ve filme girişine hasta olmustum ben. Siz hangi karakterin girişinde etkilendiniz veya beklediginizi aldınız.[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Lotr da Legolas'ın gırısıne hayran olmustum O sıradan bır kolcu degıl dıye girişi cok guzeldı..[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 jack sparrow benim de favorim açıkçası fight club- brad pitt de fena değildi ama gariban korsanların yerini asla tutamaz bence[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki: 12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 lotr da gandalf ın geri dönüşü olabilirmi?[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 kesinlikle adaptation - charlie kaufman[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 said: Mandooo, 11 Aralık 2004 20:39 tarihinde demiş ki: lotr da gandalf ın geri dönüşü olabilirmi? Evet 5.gunun safağı olabılır aslında[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Her zman her yerde Terminator rulaz[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver1 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 matrix 1 deki üzerinizdeki metalleri çıkartın sahnesiyle başlayan ve akabinde gelişen, uçuşan kurşunlar silsilesiyle son bulan sahne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Jack Sparrow diyorum ben de... Asılmış korsanlara selam vermesi ve limana ayak basışı... Güzeldi evet, aklımda da büyük yer etti.[signature][hline]i'm a real sucker when i play soccer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 limana ayak basışından sonra adamın gelip gemi için park parası istemesi onunda arkasına dönüp olmayan gemiye bakması :D[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Darth Vader - SW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 LotR'lar: Arwen Ama soru çok zor olmuş, aklıma hiçbişey gelmedi. MGS2: Snake desem mi demesem mi?[signature][hline]Ee nolcak şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Bırıncı olarak Jack Sparrow ıkıncı olarak ta Er Ryan ı kurtmarktakı ılk geçiş..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laiquendo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 The Matrix'de Trinity'nin kullandığı helikopter düşerken Neo'nun Trinity'e bakması ve helikoptere bağlı halatı koluna dolaması Mükemmel bir sahneydi.. Oha lan helikopteri mi tutacak demiştim :)[signature][hline]Pati Sözlük | Laiquendo Msn | [email protected] Torrent Download | NewTorrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 oyunlardan bahsediceksek, taa fi tarihindeki "indiana jones: the fate of atlantis" örnek verebilirim hehehe, karizmatik değildi ama komikti.. vardır ya bir sürü fiiilm, bir sürüü oyuuun. ancak çoğunu tekrar izlemem lazım, şu an aklıma fazla gelmiyor. işte şu pirates of the carribean sea olayına ben de katlıyorum.. Eurotrip'te Vinnie Jones'un barda ilk gözüktüğü sahne de çok hoştu :)[signature][hline]Did you know that 4 out of every 5 people have the potential to be a zombie? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Clockwork Orange'in girişi mukemmeldir[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum/// FRP olmak icin nereye basvurabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 bi kaç saat önce the ringi seyrettim... samara nın televizyondan çıkış sahnesi derim esip geçerim...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Ben halen Arnold un geri geldim huleyn lafına hastayım ama bir daha düşününce Russell Crowe un Gladiator de Hold The Line Stay With Me nidalarıyla olaya dalışı da güzeldi Ayrıca Tom Cruise ın Last Samurai da sarhoş olarak olaya girmesi de gayet güzeldi[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Usual Suspects - Kevin Spacey Oynadigi karakterin sahneden cikisi Asil karakterinin sahneye girisi.[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Shawshank hapisenesi(nasıl yazılıodu unuttum) bu fılmde bı bankacının hayatı wardı mukemmel birfılmdı ve olaya gusel giriodu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ama en iyi giriş Malkoçoğlu cuney arkındır:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 terminator 2'de abimizin gelecekten gelişi: tırı yararak anadan üryan klasik yunan heykeliymişçesine beton ve çelik buharı arasından yükselip etrafı gözleriyle taraması.. 8-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Tabikide Darth Vader. O yürüyüşü ve arkadan çalan İmperial Marcha hastayım.[signature][hline]-Affetmek, seni incitenlere vereceğin bir armağan değil, kendine vereceğin bir armağandır. Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Dumanlar içinde Darth Vader'ın gözükmesini ve Jack Sparrow'u tek geçerim ben de. Oyun olarak da, C&C Red Alert'da bölüm arası demolardaki karakterlerle tanışmalar, bana görevi anlatmaları falan.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear, fear is my ally - Darth Maul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Bravehearth Neydi Adamin ismi William Wallace galiba[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar