Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En güzel ana karakter girişi

Eternal

Öne çıkan mesajlar

Hangi filmde beklediginiz anakarakter cok kral bir sekilde girdi filme.
Mesela Pirates of The Caribbean da Jack Sparrow un ilk görünüşü ve filme girişine hasta olmustum ben.
Siz hangi karakterin girişinde etkilendiniz veya beklediginizi aldınız.[signature][hline]puô comprare il sesso
ma non l'amore
Sosyal ağlarda paylaş

jack sparrow benim de favorim açıkçası

fight club- brad pitt de fena değildi ama gariban korsanların yerini asla tutamaz bence[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
valla en çok kutluyoruz arkadaşı
abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum

[b]Cthulhu_, 05 Aralık 2004 20:57 tarihinde demiş ki:

12 yaşımdan beri sertleşmeye başladım hala da sertleşiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

Bırıncı olarak Jack Sparrow ıkıncı olarak ta Er Ryan ı kurtmarktakı ılk geçiş..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

oyunlardan bahsediceksek, taa fi tarihindeki "indiana jones: the fate of atlantis" örnek verebilirim hehehe, karizmatik değildi ama komikti..

vardır ya bir sürü fiiilm, bir sürüü oyuuun.
ancak çoğunu tekrar izlemem lazım, şu an aklıma fazla gelmiyor.
işte şu pirates of the carribean sea olayına ben de katlıyorum..
Eurotrip'te Vinnie Jones'un barda ilk gözüktüğü sahne de çok hoştu :)[signature][hline]Did you know that 4 out of every 5 people have the potential to be a zombie?
Sosyal ağlarda paylaş

Ben halen Arnold un geri geldim huleyn lafına hastayım ama bir daha düşününce Russell Crowe un Gladiator de Hold The Line Stay With Me nidalarıyla olaya dalışı da güzeldi

Ayrıca Tom Cruise ın Last Samurai da sarhoş olarak olaya girmesi de gayet güzeldi[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!..
Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken)
Sosyal ağlarda paylaş

terminator 2'de abimizin gelecekten gelişi: tırı yararak anadan üryan klasik yunan heykeliymişçesine beton ve çelik buharı arasından yükselip etrafı gözleriyle taraması.. 8-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

Dumanlar içinde Darth Vader'ın gözükmesini ve Jack Sparrow'u tek geçerim ben de.

Oyun olarak da, C&C Red Alert'da bölüm arası demolardaki karakterlerle tanışmalar, bana görevi anlatmaları falan.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear, fear is my ally - Darth Maul
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...