BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 selam, bugün gördüğümüz hakime sıktığımız yalan sayesinde "pazartesi günü gelin halledelim" cevabını aldık mutlumuyuz hüzünlümüyüz bilmiyoruz duygular sikip atılmış durumda sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 selam tam bir öküzüm. aslında arada bir canım tam bir öküz gib davranmak istiyor hepsi bu. ama kimse anlayış göstermiyor. en ufak öküzlükte reröreröre. çok yakında istifa ediyorum ayrıca. işimi değiştiriyorum, evi değiştireceğim, araba alacağım. yılı köklü değişikliklerle kapatacağım anlayacağın günlük. bakalım bir boka yarayacak mı tüm bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 kozalak, seks yapıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 her şeyi seks için yapıyorum panpa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Tayyipi gordum lan bugun gunluk.4566656 tane koruma esliginde Danistay a geldi.Herifte iyi boy varmis harbiden sdfda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Saeros said: komik olduğumu kabul edersen koyarım http://weknowgifs.com/gif/how-about-no-sloth-gif/how-about-no-sloth-gif/ telefondan gifi koyamadim ya biri el atilsa : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 boğazım kaşınıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Ağlayacağım ama sarılacak kimsem yok, kediye sarılıp ağlamak da istemiyorum, hayvanı da depresyona sokmaktan korkuyorum, bir şey yemiyor zaten zavallı. Balkona çıkıp donarak ölücem sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 sevgili gunluk son 14 saygilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 bi öğrencim fotoğraf makinalarıyla ilgili bişiler sordu araştırıyoduk işte bi de paticiğe bakayım dedim kız kahkaha attı "paticiğe mi" diye :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 kafa atsaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Oha yeni uyandım ya. Gün bitti olm, bu saatte uyanılır mı? Çok da geç yatmamıştım halbuki max 2 buçuk falandı herhalde .s.s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Kim temizlediyse buraları ellerine sağlık günlük :}} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 ulan iyi ki dun halletmisim ev işlerini yoksa yalan olurdu gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 bu gün erken kalktım güneş müneş var hiç bana göre dğl cok sıkıldım akşama kadar uyucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 kahrolsun bağzı arkadaşlar günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 This buddhist monk walks up to a hotdog vendor and says: "make me one with everything..." aghasgasghaas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 0ne said: Baybay paticik, bi daha görüşmemek üzere. Take care. gel lan geri alırım ayağımın altına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 hali saha maçi yapicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Nazca said: Ağlayacağım ama sarılacak kimsem yok, kediye sarılıp ağlamak da istemiyorum, hayvanı da depresyona sokmaktan korkuyorum, bir şey yemiyor zaten zavallı. Balkona çıkıp donarak ölücem sanırım. battaniyene sarıl, bi de depresyon hırkasını unutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 çok sıkıldım ya iş değiştirmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Komik misin gunluk?!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 istifa edemedim ya la? sdfasd yarın halledicez inşallak günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Bir an önce yatıp uyumak istiyorum ama akşam yemeği yemedim. Çıkıp bişeyler atıştırıp bi bira gelsem çok süper olcak ama öyle böyle üşenmiyor değilim.. Günlük beni şu bara ışınlasana, veya ordan bi bira bi de shrimp/tavuk kızartma bişeyler getirsen de olur copry said: Komik misin gunluk?!!! çokomik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar