NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 senko said: sdf ben de sirf o yuzden gitmedim kizilaya biton anarsik fakir var sen istanbula taşınmamış mıydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 yok haci angaradayim hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Samsun'da havanın bütün hafta güneşli gidip haftasonu kapatması.. Zamanlama manidar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 koymuşum şeyine... günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Gidiyim de sönene kadar kalorifer peteğine sarılayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 kalorifer sonuyor mu sizde bi saatten sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 merkezi sistem oyle birsey iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 evet sigara içip dur pencereyi açayım havalansın diye oda buz gibi oldu sabaha kadar götüm dondu gittim salonda uyudum geçen :4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Bizde ki sönmüyor amk dışarısı -5 derece salonun pencere hep açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 fakir şerefsizin teki tekmeyle arabanın bagajını ezmiş. bir ay akdar önce de bira kutusu bırakmışlardı. birilye mi karıştırıyolar nedir anlamadım ya. lanet olsun bu ülkeye de insanına da cahiline de, açlıktan ağzı kokan kurtlar vadicilik oynayan liselisine de. ülkedeki en delikanlı mert insanlar sarcasm yapmıyorum LGBT grubu. gerisi komple tiriviri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 geçmiş olsun tombik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 saçımı bi 3 numara yapacam ben günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Yeni arabamı aldım günlükkkkk. Oh be, sonunda istediğim gibi bir araba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 hayır ben ne yapayim şimdi yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 kritik bir haftaya dogru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 wastyrx said: saçımı bi 3 numara yapacam ben günlük Berberim 3 kere falan bi durup baktı durup baktı, 8-10 kere emin misin dedi abi dedim kökü bende 1 aya zaten uzar. Göz yaşı döktü saçımı keserken heauheau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 before/after fotoğrafları var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Var ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Ben sanırım küfredicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Özür dilerim, varsa eğer okuyan alınmasın. Benim anlamadığım dersin projesini niye bir kez bile derse gelmeyen "dersin asistanı" olacak orospu çocuğu notlandırıyor, sana mı yaptım ben o sunumları-projeleri o.ç, kaç hafta gece-gündüz senin için mi sabahladım, senin sorularına mı cevap verdim. Harf notuna tecavüz anasını satayım resmen bu, beynini siktiklerim ya. Sikeyim yapıcağın işi senin dingil. Yani hayatımda böyle büyük ibneliğe maruz kalmadım, nefret ediyorum ak insanlardan. Sikikler. Neden amk neden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 rage yapicagina zamaninda dersin asistani ile kankaya baglasaydin, sorun olmazdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 o asistanlar aramızda artık biliyosunuz di mi? en azından 5 arkadaşım doç olacak bi kaç seneye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 geceleri kabuslar gittikce kötüleşiyor lan, dün gece 2 kere kalktım birinde soluk soluğaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 asistan not veremez, ders bile veremez. kötü not alırsan ortalığı yık, hakkını ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 nasıl lan ? doktora yaptıgım ev arkadaşım asistan beraber okuduk geçen kağıtları kızlara falan baktık facebooktan +-10 puan verdik hatta sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar