inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Launchpad iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Norak said: http://www.youtube.com/watch?v=iIaHeK9f3YY çok komik abi şu hahaha, mahalle kavgası eden veledler resmen sadece üzerilerine zırh giymişler asdadsasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 e asagi yukari oyle oluyordu muhtemelen zaten. antik caglardaki gibi formasyonmus hoplaytmis falanxmis falan pek oldugunu sanmiyorum, mahalle kavgasi gibi giriyorlardi birbirlerine iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 abi adam karşısındakinin kafasına greatswordla 12 kere falan vurdu, ne gerçekliği, bildiğin mahalle kavgası bu çubuklarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 o kadar detayini bilemem de greatsword sallamasi o kadar kolay bisey degildir muhtemelen. standart bir adamin salladigi greatsword zirha o kadar zarar vermeyebilir, ozellikle oyle dandirik bir acidan gelince. ama orda tahminimce hakemler vardir buna karar veren yoksa yorulana kadar vurmacaysa sacma evet. gerci ring dovusleri gibi puan bazinda da olabilir. yani live rpg tarzi bisey degilse o kadar sacma da degil tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 abi konunun experti değilim ama benim elimde kılıç olsa ve karşı taraf plate giyiyor olsa ben kesmeye çalışmaktan çok saplamaya çalışırdım kılıcın küt tarafıyla zırh giyen adama vurmanın bir etkisi olacağını sanmıyorum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 o zamanların, 1000 -1400 avrupasının silah kalitesinide göz önünde bulundurun, bun ayakın işler zaten, silahları da kesmiyordu zaten, vur ha vur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 videodan anlasılıyoda, 400 yıl boyunca avrupadaki en etkili teknik celme takmaymıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Improved trip işte. Bi kaç tane spring attack almış eleman vardı onlar da başarılı. Players handbooku hatmeden her genç şurda başarılı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 jousting zırhı (normal zırhın 2-3 katı ağır bu) olmadığı sürece çok ağır değil zaten zırhlar, videodaki gibi adamlar rahatça koşup hoplayıp zıplıyor içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Cuce said: videodan anlasılıyoda, 400 yıl boyunca avrupadaki en etkili teknik celme takmaymıs. di mi Baya eglendim ben izlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 bizim palalıyı salıcan buraya işte rahatlasın pezevenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 tabi hiçbirin elinde savaş çekici ve baltası yok normal olarak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Suark said: Arma said: Norak said: http://2-akamai.tapcdn.com/images/thumbs/taps/2013/09/just-awesome-37-e352245b-original.gif küsen çiçek bu. efsane. balkonda var bizim Aa bizim çiçek.. Dallarına dokununca da dalını kırıyor kendi kendine, manyak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 kirlenmiş hissediyor kendini demekki. dokunmayın sizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Böcüklere, diğer canlılara karşı kendini koruyormuş.. Ben gidip gelip elliyorum. Aşırı eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=iZ8CfgI_Y5I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Patice said: Böcüklere, diğer canlılara karşı kendini koruyormuş.. Ben gidip gelip elliyorum. Aşırı eğlenceli. çok ellersen solabilir yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 kalp krizi geçirir yapmayın. nasıl ayılıyo bu arada? suluyo musunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 gönlünü almaya çalışıyon 10dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Patice said: http://www.youtube.com/watch?v=iZ8CfgI_Y5I resmen enseye vurdu bitkinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Soğuktan, soğuk sudan, gece karanlığından nefret ediyor. Hemen yaprakları sararıyor, kapatıyor kendini akşam karanlık olunca. Sabahları çok güzel. Sürekli aynı yere dokununca da bir süre sonra orası soluyor özellikle. Çiçekleri çok güzel. Pembe tüylü pinponlar.. :) Diyelim ki dokunduk, kapandı. 15 20 dakika sonra tek tek sırayla açıyor yapraklarını. Yarım saatte kafayı toplamış oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 imamizer said: Patice said: http://www.youtube.com/watch?v=iZ8CfgI_Y5I resmen enseye vurdu bitkinin. hahaha lan adam gerçekten bitkinin ensesini bulup vurmuş ya hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar