Flam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Sürekli asan kesen, nemrut adamlar bizim gibi "takılınıp geçilecek erkekler" olmuyor. Kadınların başını döndüren onlar. Arkadaşımın sırrını vermek istemiyorum o yüzden tam anlatamam ama çok yakın bir kız arkadaşım bundan dört gün önce evde oturuyorken mevzusu bile açılmadan bir adamı anlatmaya başladı. "ya karşında tam bir erkek oturuyor resmen" dedi. Erkek dediği, mafyatik, galerici görünümüyle mal getirip götüren bir tip. Üstelik bunlar metres olunca adamlar yakalandığında aldıkları parayı soruyorlar adliyede bunlara.(evet adliyede çalışıyorum). "Sevgilisiyim o yüzden verdi bana o paraları" dediğinde de savcının tavrı, he yav he, herkes aynı yalanı söylüyor tandanslı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 çok yakın kız arkadaşın maço hastasıysa yapacak birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Lord of varsayıms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 daha ne kadar aptal olunabilir diye sormayacağım eski bir vajili olarak ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Flam said: Sürekli asan kesen, nemrut adamlar bizim gibi "takılınıp geçilecek erkekler" olmuyor. Kadınların başını döndüren onlar. Arkadaşımın sırrını vermek istemiyorum o yüzden tam anlatamam ama çok yakın bir kız arkadaşım bundan dört gün önce evde oturuyorken mevzusu bile açılmadan bir adamı anlatmaya başladı. "ya karşında tam bir erkek oturuyor resmen" dedi. Erkek dediği, mafyatik, galerici görünümüyle mal getirip götüren bir tip. Üstelik bunlar metres olunca adamlar yakalandığında aldıkları parayı soruyorlar adliyede bunlara.(evet adliyede çalışıyorum). "Sevgilisiyim o yüzden verdi bana o paraları" dediğinde de savcının tavrı, he yav he, herkes aynı yalanı söylüyor tandanslı oluyor. Flam çünkü o tarz adamlar kendi tabiatına bir şekilde sahip çıkabilmiş aktif adamlar. İstediği kadar mafyatik olsun. Erkeğin tabiatında var bu. Mücadele etmek meşgul olmak. Toplamak getirmek bakmak kollamak sahip çıkmak. Gücü elinde bulundurmak. Hakimiyet kurmak. Galip gelmek. Kazanmak vs. Kadınlar bu tarz adamları tercih etmekle haklılar tabiatlarına göre. Sorun onlar için şurdan kaynaklanıyor bir süre sonra bu adamlarla uzun ilişki sürdürülemeyeceğini anlıyorlar. Çok nemrut filan diyorlar. Sorun şu hayat sadece yang dan oluşmuyor. Anlayışta istiyorlar sevecenlikte istiyorlar şefkat de. Erkekler de kadınsı vasıfların dışında bir süre sonra kendisini de anlayabilecek kadın istiyor. Ona saygı gösterecek iyi bir yuva kurabilecek. Hayatla mücadele ederken ona bir şekilde destek olabilecek ama hiç bir zaman kendisi kadar güçlü olamayacak tarzda bir kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Abi tartıştığınız konu.. baya ciddisiniz de, hatırlatmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Soris baya bilgili bir arkadaşa benziyor, özelden soru yağmuruna tutabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Flam said: Üstelik bunlar metres olunca adamlar yakalandığında aldıkları parayı soruyorlar adliyede bunlara.(evet adliyede çalışıyorum). "Sevgilisiyim o yüzden verdi bana o paraları" dediğinde de savcının tavrı, he yav he, herkes aynı yalanı söylüyor tandanslı oluyor. Kardeş, şu hatunların .db si vardır sende, bi göndersene sana zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 yok abi kadınlar konusunda tecrübem çok az. Ben sadece tao ya göre yorumladım kadın erkek ilişkilerini. Kanunu bilen bütün cevaplara ulaşır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Kadın ve erkeği tabiatlara ayırmak yanlış.Toplumsal cinsiyet büyük ölçüde sosyolojinin etkisi altında.Kadın gibi erkekler , erkek gibi kadınlar çıktığında hasta olarak algılanıyor sonra.Bunların hepsi kadın şöyledir erkek böyledir diye keskin sınırlar çizmenin sonucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 said: hepimiz hamis kalirizzzz ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/625082-vajinismusu-zeytin-yag-yendim.html ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Abi bunlar kocalarına ne diyor ya. İnternette okudum yağ sürüp öle yapıcaz mı diyorlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Yağlı, mumlu ortamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 aktiftablet said: http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/625082-vajinismusu-zeytin-yag-yendim.html ahahahaha çok erotik bir hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 "yerine tutarak yerleştirin sonra yavaşça oturun üzerine" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 mindfrak oldum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Biri de cikip dememis aga bu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 150k post mu var lan orada?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 said: said: Alıntı umutsuz16 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster Olmuyor yapamiyorum 1cm bile yol alamiyorum kkaderim söylediklerini denemeye calistim ama söylediğin oturma şeklini beceremedim korktum güzelim benim korkma bak önce tamamen dizlerin yere değik oturdun ya sonra afedersin p yi tut elinle tek ayağının üzerinde biraz kalk diğer diz fazla kalkmadan, sonra p yide elinle tutarak yerleştir sanki cansız bişey gibi düşün eşin hiç bişey yapmasın söyle ona sende yerini bulunca biraz ıkınarak içine doğru girdir sonra yavaşça bırak , korkuyu düşünme çünkü acımayacağına garanti veriyorum sana yağı sürdün değil mi ikinizede. lütfen canım benim inan bak bütün korkuların boşuna, biraz cesaret nolursun ömrün boyunca ne kadar bu strese dayanabileceksin inan boşuna acı çekiyosun, asıl şu durumda acı çekiyosun, bak ben öyle korkuyodum ki kalbim duracak sanıyordum öyle hızlı çarpıyordu okudum ayetel kürsiyi sanki korkumu aldı üstten de çok korkuyordum kendi kendime denedim bak istersen birde eşine yüzün dönük diyorum ya sırtın dönük dene altta dene birşekilde yağ mutlaka iyice sürülmüş olsun ama kaçma ısrarla dene tatlım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 penis yazamak yerine p' yazmayı ancak bunlar icat edebilirdi, her türlü detayı ver, ama penis yazama p yaz. çog iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Ee korkuyorlar ne yapsınlar P yazdıklarına dua et sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 daha penis yazmaya utaniyosun, bi de sokmaya mi ikna edicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gaflik Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 billik mi yazsınlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 y yazabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar