Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 hastalıkla alay etmiyorum cinselliğe bakış açılarıyla dalga geçiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 zealea said: sessizcekimsesizce said: şuan yumurtlama dönemindesin ve sen buralarda dolanıyosun git kocanın yanına :) geçmiş olsun canım.. yok hehe su an reglim. napiyim kocayi, daha jinekologa gitmedim. sizleri önden alalim. ben pesinizden anca gelirim. önce tatil, sonra jinekolog sonra tutarsa erkekler, kocalar yalnızca sperm üreten vibratörlerdir. çirkinleşme Flam demeyin sakın boğazınıza çökerim. Çünkü zaten yeterince çirkin mevzu, bu kadınlardan daha çirkinleşebileceğimi zannetmiyorum. Biz hala "aşk" var zannedelim. Sevgiye inanalım. Sentimental, emo olanlar biz erkekleriz aslında. Kadınlar zerre duygusal değil. Nası sinirlendiysem kız arkadaşımla da kavga çıkardım durduk yere. Geeky olacam. Bilgisayarımdan başka bir şeyle muhatap olmayacam. O olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 bütün ömürleri boyunca ay aman dürtücekler beni diye gezen kadınların, ilk birleşmede (veya takip eden 10-16 senede lol) böyle psikolojik sorunlar yaşamaları "kendim ettim kendim buldum şeklinde" yorumlanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 inb4 türk kızlarını yetiştiren de türk erkekleri falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 lol konuda serçe parmaklar mumlar hava da uçuşuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 said: , bu normal ama sen zorlama ki dinlensin, sonra ilk denediğin zaman sana tavsiyem zeytinyağı çok iyi kayganlaştırıyor vajina içine eşininde yardımıyla z. yağ sürün ve eşinin p sinede sür ve zaten sen girişi yapıyorsun takıldığın yerde ıkınarak popo yönünde it canım p yi, ıkınınca vajina girişe izin veriyor açılıyor,böylelikle sorunun hallolur merak etme, iki kere kullansan yağı . de kullanmana gerek kalmaz, çünkü o yanma hissi kendimizi kastığımız acıyacak diye düşündüğümüz için yeterli kayganlık sağlanmıyor vajina içinde o yüzden bizde zorlarsak tanma hissi oluyor, ilk zamanlar korkumuzu aşmak için kayganlaştırıcıdan yardım alabiliriz ama benim işime yaramadı jel,yağ baya iyi bu konuda denemeni tavsiye ederim, geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 p? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Yağlayarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Neyse banlanmıyım. fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Abi mum denemeleri düşündüğüm şey olmasın. NOLUR OLMASIN! edit: link http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/251269-vajinismus-nedir-tecrube-deneyimlerimizle-vajinismusu-yenelim-15842.html#post31761264 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 bunun 14 santimetresini düşüneceksin işte http://images.gittigidiyor.com/4219/IKEA-Tindra-KOKULU-BLOK-MUM-CILEK-Ikea_Market__42193290_0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 http://24.media.tumblr.com/e6cc7afeca5d7e7fb9ff1dd287323064/tumblr_mo6iaxYQhl1s3pl3ao1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Abiiğğğ nolur yapma abiğğğğ *umut sarıkaya karikatürlerinde kıçını yere sürüye sürüye direnen tipleri düşünerek okumalısın bunu* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 içim parçalandı lan okurken, ne hayatlar var mum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 şimdi bunlar eşlerini mumla mı aldatıyor.. ulan bari eşininkini ölç öyle dene sonra 14-15-16 derken kocanın ki yetmicek sonra gelsin zenciler gitsin spor hocaları.. peh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 ben ilk olarak tıbbı eldiveni geçirdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Vajisnismuslu karı yoktur, ayı erkek vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Masakari said: Vajisnismuslu karı yoktur, ayı ön sevişmeyi bilmeyen erkek vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Silphatos said: goldbaren zaten hamile, o yendi başardı ^_______^ Gididan dogurucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Durun durun pozisyon tarifleri falan vermeye başladılar. PM'den de resimler falan atıyorlar öğretmek için. Bu iş çok kötü yere gidiyor bak benden söylemesi. Zuha. Şunların yarısını patide söylesek, "Elveda ay, elveda feza" oluruz. Bakın görün işte özgür ülkenin özgür insanlarını :D sıpo http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/251269-vajinismus-nedir-tecrube-deneyimlerimizle-vajinismusu-yenelim-15842.html#post31761927 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 seks muhabbetiyle inşallah maşallahlar, amin ecmainler birleşince bi garip oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Claiborne said: seks muhabbetiyle inşallah maşallahlar, amin ecmainler birleşince bi garip oluyor. +15 mi bilemedim ama ben tedbirimi alayım tşkler kızlar inş öncelikle rabbime ve size güveniyorum ben popo yönünde demişin ya kkaderim galiba biz yanlış yapıoruz onu konuyu biraz açarmısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 okumaya terbiyem yetmiyor. hemen habervaktim'e gönderelim ve bir temsilci seçip takip etsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 konuşup çözüolar abi işte ne var bunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 abi fake üyelik alıp "vajinismus size kafaya takımış bir cinin vajinanızı eliyle kapatması sonucu oluşur. kuran da geçer" yazsa ya biriniz nolur ya lütfen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar