BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 beklemiyordum.. "bir önceki sayfası vardır belki" dedim ama ı ıh
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 bence et sağlıklı çünkü içinde su var
di Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Sicmayi kolaylastirdigi kesin. Su icin, kabiz olmayin.
di Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Su zehirlenmesi diye bisey var lan. Aman bisey olmaz diye abanmayin, hele hele sicaklarda iyice dikkat edin.
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 yemek yedikten sonra içmek çok leş bişey lan. içtikçe daha çok içesim geliyo sonra karın ağrısından geberip gidiyorum odamın tozlanmış bir köşesinde.
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 samaella said: tersten alırsanız daha yararlı bkz. lavman... 8-)
Red Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 ben günde ortalama 3 litre su içiyorum. belki daha fazladır. çünkü kahvaltıda çay içmem. akşam yemeğinde de kola aysti falan içmediğimden sadece su içiyorum. eğer ki o gün fazla su içememişsem gece vücudum alev alev yanıyor uykumdam uyanıyorum su içmeye. sindirime yarar mı bilmem ama koladan iyidir.
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 su icmek sindirimi kolaylastirir mi bilmem de yuksek alkol tuketiminden sonra en az 1 litre su icmeniz yararınıza olacaktir
scorch Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Yemekten 30 dakika önce ve sonra içmek lazım yemek esnasında içilen sıvılar sindirim sisteminizde şu etkiyi görür; katı yiyecekler tam sindirilmeden bağırsak girişine sürüklenir sıvı yardımı ile ve tam sindirilmemiş halde bağırsaklarınızda sindirilmeye çalışılır. Sonuç ; kestel kestel kol kadar çıkarsınız. Su gibi sıvılar yemek yedikten sonra bir süre dik oturup vakit geçirdikten sonra içerseniz daha sağlıklı olur. İşte bu yüzden türk mutfağında vs ana yemek öncesi çorba kültürü vardır yiyeceklerin mideden kolay geçmesini sağlar sıvı ama bağırsaklarınızı yıpratır Yapmayın yapcaksanızda ara koyun sıvı - katı için
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 ben 6 lt civarı içiyorum kolaylaştırıyo herşeyi
Öne çıkan mesajlar