Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 olabilir olm, tuvalet bulamamış çaktırmadan akıtmış. sonrası problem. o göt kokar be metroda deli gibi. oturamaz bi yerde, zaten ishal olmuş, böyle sulu karışık damla damla bacaktan akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Black-ice said: Llama said: su sadece bizim kültürde var http://blogs.name.com/wp-content/uploads/2013/04/objection.jpg bidet 17.yy fransız icadı https://www.google.com.tr/search?q=bidet&um=1&hl=tr&biw=1280&bih=909&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=oU8kUo6bGYboswbf44CwDw vay anasını pardon o halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 çoğu yerde yok ama avrupada. italyada kaldım ben 6 ay bu hayatımı kurtardı valla heryerde vardı. bi de bazı yerlerde klozetin yanında duş ahizesi var böyle kıçını yıkıyosun ve mükemmel bişey. taharet musluğu x3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 ya tiksindim alayınızdan sabah sabah pfft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Black-ice said: çoğu yerde yok ama avrupada. italyada kaldım ben 6 ay bu hayatımı kurtardı valla heryerde vardı. bi de bazı yerlerde klozetin yanında duş ahizesi var böyle kıçını yıkıyosun ve mükemmel bişey. taharet musluğu x3 vallahi de benim aklıma gelmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Rasmon said: olabilir olm, tuvalet bulamamış çaktırmadan akıtmış. sonrası problem. o göt kokar be metroda deli gibi. oturamaz bi yerde, zaten ishal olmuş, böyle sulu karışık damla damla bacaktan akar. ıslak mendil taşımak lazım demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Llama said: Black-ice said: Llama said: su sadece bizim kültürde var http://blogs.name.com/wp-content/uploads/2013/04/objection.jpg bidet 17.yy fransız icadı https://www.google.com.tr/search?q=bidet&um=1&hl=tr&biw=1280&bih=909&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=oU8kUo6bGYboswbf44CwDw vay anasını pardon o halde Özellikle uzakdoğuda gayet yaygın bu arada. Hatta lüks otellerde adamlar sıçmayı resmen hobi haline getirmişler. Taiwan'da mesela ısıtmalı klozet var, basıncı, su sıcaklığı ve hatta su çıkış açısı ayarlanabilen taharet muslukları var, kitap tutacağı falan var. Bayağı TV kumandası gibi kontrol düğmeleri var taharet musluğunun orada. Adamlar gerçek anlamda lüks sıçıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Rasmon said: abi boka zoom yapmak nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 tekerlek ne süfer uçtu lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Llama said: su sadece bizim kültürde var canım,bunu ben farklı tartışma başlıklarında birkaç kez söyledim; yurtdışında uzun yaşayan ve hele yabancı sevgilisi olanlar bana acaip kızdılar. benim bildiğim ve fikrim değişti mi? Yooo... Bizdeki tuvalet temizliğinin bir başka kültürde eşi yok...Sadece benzeri var. Ve evet... kardeşim.Barcelona'da,Paris'te,Porto'da,Prag'da,Varşova'da ve daha pek çok şehirde kıçını yıkamayan şoförlü bir arabaya binmişseniz takside kışın giderken bok kokusunu gayet net hissedebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 adam gibi baslik koysaniz su topiclere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 işeme sıçma videolari da koymaya baslamissiniz bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 işemeli sıçmalı tarz paylaşımlar iyi olmuş. sandoviç kategorisinden de bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 KidLazer said: Rasmon said: abi boka zoom yapmak nedir? asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Sıçan kadın her türlü tezgah. Çekimi yapan nereden bilecek orada oturan kadının sıçacağını da çekime yapacak. Bir de zoom falan yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 yav ne alakası var? herkesin elinde android.adam orada görmüş,çıkarmış telefonu,çekmiş... zumlaması çekenin hayvanlığı. o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 hatta ishal ilacı viralı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Yıl olacak 2014 halen kadınların sıçtıklarına inanamayanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Heee kadınlar sıçıyormuymuş ? Hadi gidin işinize yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 çocuk bile bile yapmış onu ya. bi de ben sıçan kadından işeyen kıza geçtim. sıçan daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 teyallam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar