Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara'da turşucu


GERGE

Öne çıkan mesajlar

çubukluyum yani çubuğun yegane tek güzelliği turşusu abi o kadar diyeyim.abartmayayım tr de yiyebileceğin en iyi turşuları bulursun..
ben teyzemlerin kurduğu yerli mahsül turşu yiyorum bulursan böyle al ama bulamazsan (bulamazsın büyük ihtimal)ben eşe dosta festival zamanı fatihhan marka alıyorum.feedback lerin hepsi"çok güzel lam bu","çabuk bitti" falan oluyor hehe..hiç şikayet duymadım ki kendi akrabalarımdan da bu işi yapanlar olmasına rağmen..

birde turşu alırken birkaç nacizane tavsiyem;karışık almayın alacaksanız da abartmayın,salatalık turşusu (0 numara isteyin),denemeden almayın yiyin zati festival zamanı zebil gibi..
birde turşuyu eylül-ocak arası alın bu zamandan sonra alacaklarınız/kuracaklarınız erir ebenizinkine döner..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
KHaRoN said:

turkiye tursusunu cubuktan aliyor, ankarada tursu var mi diye sormak ayiptir artik.


Cubuk iyi, biliyorum, ama bittikce tursu alan biriyim ben, Cubuk'a gidip, 3-4 kilo alip gelmek hayatimda yapmadigim birsey. Istanbul'da filan hep yarim kilo yarim kilo alirdim. Cubuk'a gitsem orada en iyi kimden alacagimi da bilmiyorum.

Nesi ayip yani sormanin? Cubuk'a gitsem 100 tane tursu dukkani var. Hangisi iyi diye sormak ayip mi? Belki bilen vardir dedim. O Emek'tekine de gideyim, hangisi sirkeyle yapiyorsa ondan alirim artik.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...