Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Epeydir hep Kemal Kükrer'in karışık turşusunu alıyorum ama bildiğiniz sirke kullanan, iyi turşucu varsa gideyim, alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Sakaryada balıkçıların yanında var hüsmen ağa, ya da vardı bende 5 yıl önce Ankara`dayken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 çubuk turşu festivali eylül ayında oluyordu. biraz bekleyip ordan al bütün yıl yetecek kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=ipp1EjZamYU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 dreagloth said: Sakaryada balıkçıların yanında var hüsmen ağa, ya da vardı bende 5 yıl önce Ankara`dayken. aynen, ssk işhanının karşısında kalıyordu tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Sirkesiz yapiyor diye biliyorum orasi, Kizilay'a gittigimde sorarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Evde kendin yap, daha zevkli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 çubuk'a gidin abi. oranın turşular iyi. çıbıh hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Bizimkiler gönderiyor ve bozuluyorlar yemiyorum diye ve göndermiyorlar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 ankarada uyuşturucu diye girenler buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 GERGE said: Sirkesiz yapiyor diye biliyorum orasi, Kizilay'a gittigimde sorarim. turşunun hası limon suyuyla olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Sirkeyle yapilmayan igrenc oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 başlık çok sakat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 ankarada tursucu bulamazsin baya zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 ankarada uyuşturucu okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Fistan said: ankarada tursucu bulamazsin baya zor Her yerde var yahu, kolayca bulunuyorlar. Sen gorememis olabilirsin tabii. Onemli olan iyisini bulmak, daha once Ankara'da tursucudan almadim hic tursu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 alala nasil olur ya turkiyenin baskentinde 5 milyon nufuslu yerde tursucu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 İstanbul da dolu var 10 numara yapan yer var hatta evime 5 dakika uzaklıkta. Öyle her dönem turşu yok adamda dönemlik getiriyor. En güzelide bu Patlıcan dolma turşusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 turkiye tursusunu cubuktan aliyor, ankarada tursu var mi diye sormak ayiptir artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 hüsmen ağa dendiği yerde konu çoktan bitmeliydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 hüsmen ağa halen duruyor o sakaryada can balık'ın sol tarafında hemen kafayı çekince üstünde ölüm işareti olan turşu suyundan 2 bardak içiyorsun hiç bir şeyin kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 çubukluyum yani çubuğun yegane tek güzelliği turşusu abi o kadar diyeyim.abartmayayım tr de yiyebileceğin en iyi turşuları bulursun.. ben teyzemlerin kurduğu yerli mahsül turşu yiyorum bulursan böyle al ama bulamazsan (bulamazsın büyük ihtimal)ben eşe dosta festival zamanı fatihhan marka alıyorum.feedback lerin hepsi"çok güzel lam bu","çabuk bitti" falan oluyor hehe..hiç şikayet duymadım ki kendi akrabalarımdan da bu işi yapanlar olmasına rağmen.. birde turşu alırken birkaç nacizane tavsiyem;karışık almayın alacaksanız da abartmayın,salatalık turşusu (0 numara isteyin),denemeden almayın yiyin zati festival zamanı zebil gibi.. birde turşuyu eylül-ocak arası alın bu zamandan sonra alacaklarınız/kuracaklarınız erir ebenizinkine döner.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Emek 4. Caddedeki Azeri turşucusu da iyiydi eskiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 allahsiz, canim tursu cekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 KHaRoN said: turkiye tursusunu cubuktan aliyor, ankarada tursu var mi diye sormak ayiptir artik. Cubuk iyi, biliyorum, ama bittikce tursu alan biriyim ben, Cubuk'a gidip, 3-4 kilo alip gelmek hayatimda yapmadigim birsey. Istanbul'da filan hep yarim kilo yarim kilo alirdim. Cubuk'a gitsem orada en iyi kimden alacagimi da bilmiyorum. Nesi ayip yani sormanin? Cubuk'a gitsem 100 tane tursu dukkani var. Hangisi iyi diye sormak ayip mi? Belki bilen vardir dedim. O Emek'tekine de gideyim, hangisi sirkeyle yapiyorsa ondan alirim artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar