sylvanas Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 abov ne güzel olmuş madencilik keşif falan. baya keyifli bildiğin artık. güzel para da getiriyo opal ve diamond işi. corvetimi aldım a rated yaptım.
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 2014'den beri 2. buyuk update'ini aliyor. Star Citizen'a gore nasil olacak acaba
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 muhtemelen aşırı pahalı olmazsa oynarım. keyif de alırım. lakin tahminimii yazıyorum, gemiden inebilcez. bu kadar sdfgjdnb SRV sürmek yerine koşucaz yani. gerçi FPS combattan bahsediyor da, o da herhalde yine srv ile ateş etmekten farksız olur. yani oyuna yepyeni bir vizyon getirir mi bilmiyorum. Lakin frontier'ın şu ana kadar oyuna vizyon eklediğini düşündüğüm 2 şeyi var, biri planet landing, diğeri exploration overhaul. onun harici gelen her şey optional, ana oyunla bağlantılı değil vs. bi kopuk böyle. misal power play olayı. hani orada kocaman bi gameplay sistemi duruyor, ama nerdeyse kimse ellemiyor. çünkü tamamen oyundan kopuk. hiçbi getirisi-götürüsü yok. ayrı bi oyun modu gibi.
sylvanas Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 bütün gün hype'ını yaşadım. şunu düzgün yapabilirlerse başka bi space sim aramayacağım. ED'den tek beklentim bu ve atmosferli gezegenler. multi crew hayalkırıklığıydı, spacelegs ile farklı bir tadı olabilir. hiç umrumda olmayan fleet carrier'ler bile odysey ile birlikte gözüme güzel gözüktü. x4'teki gibi yapabileceklerini sanmıyorum, koltuktan kalkıp geminin içerisinde yürüyüp kapıdan bir yere inebilmeyi beklemiyorum pek. tahminen srv geçiş mekaniği gibi olur ama olsun. hiç olmazsa geminin içi ayrı bir instance olsun lütfen. geminin içinde gezebilmeyi ve bazı konsollarla etkileşime girebilmeyi istiyorum. x4'ü oynama sebebim bu. uzayda duruyorum, gemide dolanıyorum, spacewalk yapıyorum tamir vs.
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 boş gezegenlerde çiçek böcek toplarız artık
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 2 saat önce, sylvanas dedi ki: bütün gün hype'ını yaşadım. şunu düzgün yapabilirlerse başka bi space sim aramayacağım. ED'den tek beklentim bu ve atmosferli gezegenler. multi crew hayalkırıklığıydı, spacelegs ile farklı bir tadı olabilir. hiç umrumda olmayan fleet carrier'ler bile odysey ile birlikte gözüme güzel gözüktü. x4'teki gibi yapabileceklerini sanmıyorum, koltuktan kalkıp geminin içerisinde yürüyüp kapıdan bir yere inebilmeyi beklemiyorum pek. tahminen srv geçiş mekaniği gibi olur ama olsun. hiç olmazsa geminin içi ayrı bir instance olsun lütfen. geminin içinde gezebilmeyi ve bazı konsollarla etkileşime girebilmeyi istiyorum. x4'ü oynama sebebim bu. uzayda duruyorum, gemide dolanıyorum, spacewalk yapıyorum tamir vs. abi geminin içinde de inanılmaz detay var bu arada yani. VR'la oynayanlar arkasına falan bakabiliyor. Hani resmen geminin içini gezebilcekmişsin gibi tasarlanmış. Okuduğum bazı şeylere göre oyunun motorunda ciddi değişiklikler yapıcaklarmış, belki o loading mantığından kurtuluruz bu vesileyle ne bileyim. hayaller hayaller.
sylvanas Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 gece usenmedim yattim binlerce post okudum. millet aç. acayip hype var. fdev momentumu dogru kullanirsa resmen yeni bir ip yaratabilir. su anki generic gorevler bi yana storyline gibi quest sistemi eklenirse, npc etkilesimi olacak zaten, baya oynanasi bi space sim olacak. hic olmasa bile canli bir evren olacak artik. social hub istasyonlarinda guzel geyik ve rp doner. factionlarin liderlerini gorup konusabilmek powerplaye anlam ve immersion katar.
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 evren buyuklugunde olmasi sorun.. 1 metre derinliginde okyanus, degisken derinlikte gol olsa nefis olacak.
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2020 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2020 On 04.06.2020 at 00:43, Xenocide dedi ki: abi geminin içinde de inanılmaz detay var bu arada yani. VR'la oynayanlar arkasına falan bakabiliyor. Hani resmen geminin içini gezebilcekmişsin gibi tasarlanmış. Okuduğum bazı şeylere göre oyunun motorunda ciddi değişiklikler yapıcaklarmış, belki o loading mantığından kurtuluruz bu vesileyle ne bileyim. hayaller hayaller. VR ile oynuyorum, cok eglenceli koltuktan donup cevreye bakmak geminin icinde. Vr alan herkese ilk tavsiye ettigim oyun elite.
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2020 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2020 2 saat önce, cicibeybe dedi ki: VR ile oynuyorum, cok eglenceli koltuktan donup cevreye bakmak geminin icinde. Vr alan herkese ilk tavsiye ettigim oyun elite. hangi vr'ı kullanıyorsun? oyunla uyumlu bir şey baktım da
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2020 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2020 Ben valve index kullaniyorum ama Oculusun First Gen VRi bile calistiriyor Elite. Tekrar tekrar soylerim Half Life Alyxden bile daha guzel bir oyun VR icin bence.
sylvanas Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2020 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2020 oyun telefonu kafaya takınca bile level atlıyor. gear vs ile apayrı oluyordur. şu odyssey'den başka bir şeye hype'ım yok zaten azınlığım.
sylvanas Mesaj tarihi: Ekim 7, 2020 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2020 odyssey dev günlüklerini takip ede ede ağzımın suyu aktı be. çok güzel görünüyor. gemi içleri için de birkaç ay bekleyeceğiz sıkıntı yok. istasyon ve gezegenler hayat bulmuş resmen. barlarda da güzel geyik rp döner.
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 7, 2020 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2020 olay umarım rp'nin ötesindedir benim de tek derdim o. hani gemiden inmenin tek olayı rp olacaksa koca bir MEH çekerim artık şu evrenin ciddi hayat bulması lazım, boşluk hissinden kurtar bizi frontier
sylvanas Mesaj tarihi: Ekim 7, 2020 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2020 Ayak ustu questler interaktif npc ler ve silahlar filan da var. Ekstra cesitlilik katacak yerde disarda yapilacak gorevler. Motor da yenilenip gelistigi icin bircok sinirlamasi kalkacakmis. Geminin ici disi fizik grid vs olaylari icin soyluyorlar bunu. Bir de powerplay hayat bulur biraz. Kime neye hizmet ediyoruz bir portreden ote sarayina gider bow falan cekeriz.
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2020 Oyunun 99.999% hacmini kucultsunler ki kosarak döneyim. Dark matter i boşaltın, bomboş trilyon zilyon kare alan. Rafine olsun daha güzel.
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 controller zormu? hiç bir bilgimin olmadığı bir oyun daha
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 uçuş modeli uçak gibi. sağa sola roll yapıyorsun, dönmek için pitch axis. bi de yaw axis ile hantal hantal dönebiliyon işte. alışmak gerekiyor. Ama geçmişte Battlefield'da uçak falan kullandıysan aynı mekanikler.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 HOTAS ile takıldım ben biraz, eğlenceli.
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2020 Freelance 2 den beri hiç simülatör tarzı oyun oynamadım :S Bir ara şu janjanlı joystickler falan revacta olduğu zaman biraz hareketlenme oldu bende ama yemedi.
sylvanas Mesaj tarihi: Ekim 27, 2020 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2020 horizons ek paketi beleş olmuş, herkesin hesabına eklendi galiba base oyuna. pakede sahip olmayıp oyuna dönmek isteyenler için bahane olabilir.
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 27, 2020 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2020 Odyssey icin guzel ön hamle. Hype yaratip satis costurabilirler. Hadi bakalim be frontier, al şu uzay bayragini dik star citizenin dotune.
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 Gote dikilenide gemi diye satarlar, aman.
Öne çıkan mesajlar