paradoksalkedi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 bayadır aklımdaydı ya 35 tlye bundleı aldım. var mı şöyle bir 2k18 beginner guide'ı? 2k19 oldu gerçi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 abi 2 3 gündür okuyorum şu konuyu ama bi türlü karar veremedim değer mi değmez mi. haftada 1 2 gün pc başına oturabilen bi adam için değer mi bunu oynamak yoksa giremez miyim olayın içine az oynayarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 15 tli mi ne horizons aldım ya indirimdeyken girerim bu akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 mokoko said: abi 2 3 gündür okuyorum şu konuyu ama bi türlü karar veremedim değer mi değmez mi. haftada 1 2 gün pc başına oturabilen bi adam için değer mi bunu oynamak yoksa giremez miyim olayın içine az oynayarak? Sandbox ya oyun. 'Aman x arkadaş aldı başını gitti, level'ı uçtu, tek kaldım ben' gibi dertlerin yok. Amacın chill chill takılmak benim gördüğüm kadarıyla, o hafta yoğunsundur daha sakin görevler yaparsın, aksiyon istiyorsundur combat mission yaparsın. Bence bizim yaşlardaki adamlar için uygun bir oyun türü, ben bu kadar competitive kafasında olmasam full sandbox oyun takılırdım herhalde, ama işte elim ayağım titriyor 1 hafta competitive bişi atmayınca sdfs. Bir de oyunda hikaye yok, yani bir günlük tecrübemle söylüyorum bunu ama bizimkiler de pek hikaye yok demişti diye anımsıyorum. Fazlaca detay var ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 paradoksalkedi said: bayadır aklımdaydı ya 35 tlye bundleı aldım. var mı şöyle bir 2k18 beginner guide'ı? 2k19 oldu gerçi ama Ben şu ikisi ile başladım valla, oyunun kendi training portal'ı da var ama, https://www.youtube.com/watch?v=JX20fd2q2DI https://www.youtube.com/watch?v=ElCv7NzcKt0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Hey kocum young padawan be nasil sahiplendi oyunu 2 gunde. Aferin bu gidisle ilk gay jedi master olabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Gay Jedi Master hakaretin sebebiyle akşam yeni gemim Cobra ile kamikaze yapıcam sana, hyperspace'e senin içinden geçerek giricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Eee onu yapmamani tavsiye ederim. Kokpitimden cama yapişan sinek gibi gozukursun, yazik etme kendine :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Xenocide said: Kokpitimden cama yapişan sinek gibi gozukursun :D iyiydi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 https://www.reddit.com/r/EliteMiners/comments/a6ls9t/cmdr_madprophets_guide_to_core_mining/ yeni mining epey iyi, deep opallar 1.5m a falan gidiyor tanesi bazı sistemlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Kesin nerf gelcek ya. Dun biz de denedik, en kotu ihtimalle yarim saatte 15-20 milyon kazandiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 yok ya açıklama yapmış frontier, finite resource takılın zaten azalarak bitecek opal gibi bi açıklamaları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 E o zaman bitene kadar MİNEMİNEMİNE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 valla dün 1 saatte 35m civarında para getirdi Squadronun base oldugu sistemde resourcelar var bu arada (Elska), taşıyın gemilerinizi Görevler ile birlikte security state'i civil liberty, ekonomiyi boom yaptık; refah devleti kurduk gelin ake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 ulan işin en yoğun olduğu döneme getirdiniz ya giremiyorum. ilk fırsatta aranızdayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Boom time delivery missionlari da mis. " Hocam pacalardan refah akiyor. Ya sen al şunlari, şu az ilerde bi istasyon var oraya goturuyomus gibi yap ben sana 5-6 milyon atesliyim maksat hepimiz refah icinde olalim" kafasi tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 dün aspX ile deep core mining kastım, şanslımıydım yoksa cok iyi sistem mi buldum bilmiyorum ama 2 saatte 130 kadar void opal çıkardım 900k ya sattım tanesini saçma para oldu bi anda sdf bu oyun hakkaten muazzam ya son 3.3 patchiyle combat, exploration ve mining hepsi cok güzel 7$ falan şuan alın dursun oynamıyacaksanız bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 biraz şanslı olunca mining şu an fena ya. ama hani şanslı olmasan bile yarım saat 45 dakikada 2-3 tane buluyosun core asteroid. onlardan mineladığınla da yine bi 20-30 milyon geliyor tabi şimdi bu sefer de standart miningin bi anlamı kalmadı. gerçi mining missionlar standart lazerle yapılabilecek missionlar hep ama ne bilim yani kim, niye yapsın hahah oyun bi tarafı boostlarken diğer tarafı hep unutuyor. trade-off mantığı lazım, core mining çok kazanç ama şöyle şöyle sıkıntısı var, standart mining az kazanç ama böyle böyle avantajı var tarzı bi şey lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 yemişim miningi saatte 50-60mn getiriyor siriues görevleri. iki jump + beacon tarama + iki jump + görev teslim et repeat anaconda yı da aldım. bi ara pve yapak fasçdöm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 mining bence daha keyifliydi ya passenger görevleriyle ilk büyük paralarımı kastım ben ama yine de jeeztro'nun dediği sistem sıkıcı yane. btw: lei cheung diye bir engineerı açmaya çalışıyorum, 50 markette trade istemiş bende yok tabi öyle bir şey; kansere adım adım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Quel-Thul said: dün aspX ile deep core mining kastım, şanslımıydım yoksa cok iyi sistem mi buldum bilmiyorum ama 2 saatte 130 kadar void opal çıkardım 900k ya sattım tanesini saçma para oldu bi anda sdf bu oyun hakkaten muazzam ya son 3.3 patchiyle combat, exploration ve mining hepsi cok güzel 7$ falan şuan alın dursun oynamıyacaksanız bile krait phantom u da çok tavsiye ediyorlar abi o olay için bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 uzayınızbatsın.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 krait phantom veya python alacam zaten kararsızım biraz, phantom daha çevik ve yakışıklı, python da daha kullanışlı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 phantom tam bir Millennium Falcon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2018 phantomun thrusterlara engineer yaptım, 520'ye falan çıkıyor boostla. canavar canavar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar