Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 KaRa_DaVuT said: Eve o işte abi tamam eyvallah da click&move olduktan sonra uzayda geçmesinin bi önemi yok o gemiyi ben kontrol etmiyorum ki lol bi de eve text based bi oyun. her ne kadar görsel kısmı da olsa, o ortadaki görsel, uzayı vs. tamamen çıkar oyun oynanır. o yüzden "Space Sim" mantığıyla alakası yok bence.
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 olm fiyat çok iyi zaten lan alın pahalı alanlar çekemiyo dahlksjldshdskhds
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 kesinlikle voice command işini yapın, inanılmaz keyifli
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 voice commandi steamdeki 4 liralık programlar mı yapıyosunuz yoksa oyunun kendisinde öyle bir imkan mı var
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 ben ücretsiz bir program kullanmıştım ama 1 yıldan fazla oldu hiç hatırlamıyorum. ses kayıt edip, o sesi duyduğunda neyi trigger edeceğini belirliyordun. kombat sırasında hiç tuşlara basmadan speed değiştiriyorsun mesela sürekli. warplanabiliyorsun, target almayı ayarlıyorsun falan falan. hemen her şeyi komuta alabiliyorsun.
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 BlackRose said: voice commandi steamdeki 4 liralık programlar mı yapıyosunuz yoksa oyunun kendisinde öyle bir imkan mı var https://www.youtube.com/watch?v=s4QkltClArw
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=uyPoaVRErE0
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 asdfghjklşi, https://www.youtube.com/watch?v=qYPtigdFxnA bu rezilliği çekecek miyiz?
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 asdfas yok abartmış baya komik olsun diye de, tabi landing beceremeyen insanlar yok değil. o yüzden oyunda auto-landing computer modülü var hahah ama geminin internal compartment slotlarından birini harcamış olursun böylece. lord_gorthaur said: https://www.youtube.com/watch?v=uyPoaVRErE0 ve sonunda uzaydan gezegene ilk giriş transition'unu da görmüş olduk. hadi bahalım.
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 bi ogrenemedim su oyunu ya ben ona yaniyorum
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 bende ilk cıktıgında aldim beceremedim , şimdi miner oynuyorum alıştım baya güzel geliyor.
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 aynen girdimde, becemeyince çıktım. Yarın akşam kasarım :P
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Xenocide said: KaRa_DaVuT said: Eve o işte abi tamam eyvallah da click&move olduktan sonra uzayda geçmesinin bi önemi yok o gemiyi ben kontrol etmiyorum ki lol bi de eve text based bi oyun. her ne kadar görsel kısmı da olsa, o ortadaki görsel, uzayı vs. tamamen çıkar oyun oynanır. o yüzden "Space Sim" mantığıyla alakası yok bence. abi nasi sen kontrol etmiyorsun gemiyi. ayni oyunu mu oynadik biz acaba. bi chessur, suitonia, garmon, mr hyde videosu izle istersen kendin mi kontrol ediyorsun gormek icin. he herkesin harci degil tabi o kadar micro management o konuda hem fikiriz ama manual control yok degil yani oyunda. eve ile ilgili yanlis bilinenlerin basinda geliyor asljnda bu manual control muhabbeti. bi de klasik skill muhabbeti one surulur yok efendim 30-40m sp olmadan bisey yapilamaz vs diye. o da asilsiz aynen. aksini kanitlayan bi ton suitonia videosu var low sp karakterle solo pvp yaptigi gorseli cikarinca nasil oynayabilirsin 3d ortamda ddiger gemilerin yerini ne yaptiklarinu vs tam olarak gormeden. overview tek basina yetmesi mumkun degil
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 şöyle ufak bir giriş rehberi buldum (tuşları vs. değilde, konsepti anlatıyor daha çok) https://www.youtube.com/watch?v=CjjRgIiTYkE NOT: BASIC TUTORIALLER İÇİN ALTDAKİ KANALI KONTROL EDİN! NOT: BASIC TUTORIALLER İÇİN ALTDAKİ KANALI KONTROL EDİN! NOT: BASIC TUTORIALLER İÇİN ALTDAKİ KANALI KONTROL EDİN! https://www.youtube.com/channel/UCd1Xmm1TFBD-lfZUWaWf7EA
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 ben eve'i 4-5 sene önce 2 ay kadar oynadım. Elimde joystick var. Eve'de gemimi joystickle kontrol edip silahımın nişanını joystickle alıp joystick'i kullanma becerime göre manevralar yapabiliyor muyum? Silahın miss'lemesi, oyundaki chance ile mi yoksa benim nişangahımı doğru yere tutturamamamla mı alakalı? ben oyun boş falan demiyorum, micro management çok var diyerek savunmana gerek yok. "tıklıyon vuruyo işte huamagoym" da demiyorum. Manual control dediğimi yanlış anladığını varsayıyorum. Ha eğer oyunun içinde "göstermelik" manual control getirdilerse bilemicem, ama yukarıda dediğim şekilde işlemiyorsa sistem -ki benim oynadığım dönemde işlemiyordu- o manual control değil. İstediği kadar micro managementı olsun. 3D kısmı da illa işe yarıyordur ama olmasa da oynanır diyorum ben. Championship Manager gibi, eskiden text based'di maçlar, sonradan bi tane temsili 2D maç görüntüsü getirdiler oyuna, olsa da olur olmasa da olur. Opsiyoneldi zaten yanlış hatırlamıyorsam. Herkesin hayalindeki oyun Eve Online derinliğinde ama point&click'siz, geminin kontrolünün sende olduğu bi space sim. Star Citizen'dan da buna benzer bir beklenti var işte, onda da o yüzden hype var. Elite Dangerous bu değil ama.
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 eve online güzel uzay şeysi ama elite/star-citizen'cılar olarak bayık bir oyun. atmosfer zêro eve'de. düşmanın kalkanlarını indirip son hızla karşı gemiye bindirmek, afterburner yakıp arkadan gelen roket boost sesi, gezegen halkalarında dolaşma vb. bunsuz uzay oyunu olmaz.
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Akşam aldım. DOwnload a koydum yattım sabah işe gitmeden iki tıktıkladım. iki training yaptım (vapuru kaçırıdm işe geciktim zaten ikinci mission yüzünden) Arkadaş undock tamam. Yahu niye dock layamıyorum? Hayır beni vuruyorlar o yüzden dock layamıyorum. önce cargo scoop diyor. da cargo yok? Bi de alışamadım daha klavye kontrollerine. Zor değil de acaba joystik mi alsam.
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 lord_gorthaur said: eve online güzel uzay şeysi ama elite/star-citizen'cılar olarak bayık bir oyun. atmosfer zêro eve'de. düşmanın kalkanlarını indirip son hızla karşı gemiye bindirmek, afterburner yakıp arkadan gelen roket boost sesi, gezegen halkalarında dolaşma vb. bunsuz uzay oyunu olmaz. EVE in atmosferi sıfır mı :D lel evet bir sim değil. fakat eve in meta sı gibi meta ya sahip bir sandbox oyun yok. bok atarken az bil öyle at gardaş
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 horizons da olay gezegene inip araçla dolanmak mı tam olayı ne. üs falan kuramıyomuyuz :) maden işletmesi falan kurulsa fena olmaz
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Insallah gezegene inildiginde binalar vs var ise gezilebilir olur. Yoksa gemiden arabaya donus gez dur gezegeni explore et ile gecistirmezler. Makina sim istemiyorum!
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 http://elite-dangerous.wikia.com/wiki/Elite_Dangerous:_Horizons Meh gene yok istedigim, zaten sadece atmosfersiz gezegenleri explore etmece oda tas toprak.
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 alın aldırın abi. bu fiyat bida olmaz (belki yılbaşı) bende aldığım şeyi herkese aldıracağım.. olurda beğenirsem yanlız kalmayım korkusu mu acep?
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 steamde 37TL 'miş şuan bence süper fiyat kaçırmayın. zamanında 150tl+joystik (150) aldım sırf bunun için ama hala arada girip takıldığım oluyor.
nienna Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 atmosferli faunali gezegenler var roadmap'te. ekleyecekler yani. gorev sistemini de yenileyip guzellediler. daha aksiyon daha para.
Öne çıkan mesajlar