Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 arcane said: delikanlı gibi war thunder oyna kaan Ya onun da olayını çözemedim yani giriyosun tatatatata çıkıyorsun çok arcade geldi, yanlış mı geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Yanlis anlama olmasin :) Xeno daha iyi aciklamis, open pvp var ama ben tecrube etmedim. Grouping de simdiye kadar oynadigim hic bir mmo da olmayan bir yapida yada gelecekte olacak. Forum larda bol bol debate edilmis, insanlar ne istedigini yazmis, hepsinin uzerine Lead Designer eleman assagida post ile brainfuck olarak aciklamis http://forums.frontier.co.uk/showthread.php?t=6300&highlight=online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Sercan mesajını gördüm de nasıl cevap yazıcam bulamadım. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 açıklamalar için teşekkürler arkadaşlar..oyunda baya emek var gibi..player driven ekononomisini eve gibi olmaması dışında ve comm. dışında(şuan için) sanırım gideri var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 ben de yanlış yönlendirme yapmış olmayayım, en azından şu an için o supercruise bozma olayı galiba yok. NPC'ler gelip bozuyor ama playerların playerları bozmasını ben bulamadım. Hatta devo'nun önünü kestim de muhtemelen onun açısından böyle saliselik geçip gitmişimdir önünden :P ama forumları biraz karıştırdım, galiba interdiction module olacak ve bu modüle sahip olanlar supercruise bozabilecek. O yüzden evet, şu an için pvp instanced gibi bişey. NPC conflict zone'da seçtiğiniz factionun karşısını seçen player varsa ona da girişebiliyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Tam anlayamadım..instance mı degilmi pvp?neyi bozuyoz birde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 no fire zone (istasyon girişleri) dışında gördüğün adama dalabiliyosun benim gördüğüm kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 karışık kuruşuk olunca tabi öyle oldu sdf Şimdi oyunda 3 farklı hız var. Birincisi normal kullanım. Savaşlar, istasyona girişler çıkışlar vs. bu durumda yapılıyor. İkincisi Supercruise. Bir sistem içinde 2 gezegen-istasyon arasında gidiş geliş için supercruise'a geçiyorsun. Bu durumda silahlar vs. devre dışı ve gemi çok hızlı. Üçüncüsü ise hyperdrive. Bu bildiğimiz warp, sistemler arası geçiş için kullanılıyor. Normal hız ile supercruise arasındaki fark için şöyle bişey söyleyeyim, normalde gemi saatte 200-400 km arası hız yapıyor iken supercruise'daki en yavaş hız saniyede 30km. Çok azcık birazcık hızlısı saniyede 250km/saniye. en hızlısı baya hızlı asd Bizim mevzumuz supercruise ile. oyuncuların bir yerden bir yere gidişini supercruise'dayken net biçimde görüyoruz. Şimdi oyunda interdiction denen bi olay var. Supercruise'da giderken bazen npc'ler tarafından disrupt ediliyoruz ve supercruise modundan zorla çıkarılıyoruz. Böylece korsan npc'ler bize saldırıyor vs. Aktif open PvP olabilmesi için oyuncuların da supercruise bozabilmesi lazım. Yani ben supercruise'dayken başka bir oyuncuya belli bir mesafe yaklaştıktan sonra -interdiction modülüyle mi artık nasıl olacaksa- supercruise'unu bozup silahları açıp pewpewlamam lazım. Şu anda anladığım kadarıyla bu özellik oyunda yok ama muhtemelen gelecektir, yoksa hakikaten anlamsız olur. Oyun "korsanlık yapabileceksiniz" diyorsa bunun mümkün olması lazım. Ha bıngıldağın dediği, istasyonlara giderken supercruise ile gidiyorsun ama belli bi mesafeden sonra supercruise'dan çıkıyorsun ve istasyonun yaklaşık 20 km yakınlarında normal hızına dönüyorsun. o 20 km'yi normal hızla gitmen gerek. İstasyonun 10km'lik bi mesafesi no-fire zone. O yüzden o aradaki 10 km'de istediğin adama dalabilirsin ama muhtemelen pek bi getirisi olmayacaktır çünkü 1 dakika falan dayanabilirse zaten no-fire zone'a giriş yapıyor. No-Fire zone dışında da normal hızda gezen adam bulmak mümkün değil çünkü insanlar istasyondan çıkıp biraz ilerleyip ya hyperdrive yapıyor ya da supercruise'a geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 bu lazım hacı http://www.gamingdaily.co.uk/images/EVEMotherships-2010-7-28/Bubble.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Xenocide said: Oyun "korsanlık yapabileceksiniz" diyorsa bunun mümkün olması lazım. Bundan kasıt, Elite Frontierdaki gibi bi malı üretici bi gezegenden alıp illegal olduğu bir gezegende satmak olabilir. Tam karşılığı smuggler oluyo aslında Han Solo hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 kaçakçılık o yea. ben "pirate"lıktan gemi yağmalama anlarım banane :) ya o interdiction gelecek ya gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Suark said: bu lazım hacı http://www.gamingdaily.co.uk/images/EVEMotherships-2010-7-28/Bubble.jpg Gate e warplamissin, bir yandan cay ini iciyorsun, bir yandan TS de geyik yapiyorsun. Warp bitmeye yakin birden bir yavaslama, warp dan cikma... o motorun sesi,dalgalar, anlayamazsiniz... Yasayan bilir, capsule le topuklamaya ugras dur sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Gladmir said: Suark said: bu lazım hacı http://www.gamingdaily.co.uk/images/EVEMotherships-2010-7-28/Bubble.jpg Gate e warplamissin, bir yandan cay ini iciyorsun, bir yandan TS de geyik yapiyorsun. Warp bitmeye yakin birden bir yavaslama, warp dan cikma... o motorun sesi,dalgalar, anlayamazsiniz... Yasayan bilir, capsule le topuklamaya ugras dur sonra. aynen anlayamazsınız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Yedirmeyiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 48. jumpda yenen buble, bir anlık infial sonrasında kabullenme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 ahahaha 80 jumplik yolu gelirken 50 de gemi 75 de capsule patlatmak, priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Abi insan istasyondan çıkarken sağına soluna bakmaz mı ya. Herif kafadan bodoslama çarptı bana ya! :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 kafayı çekip elite oynamak çogzel olacak gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Lakon 6 aldım 100tonluk. Gelsin paralar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Beyler aldım alıcam..sc mi bu mu diye sorayim?amacım owpvp..cok da yormasın bünyeyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 lan hic oynamadim bu tur oyunlari ama anlattiklariniz baya hosuma gitti. ama 75 dolares yav pekte noob friendly degil sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 hype bunlar hiç oynamadıysan başalama elinde kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 bck ıslak hortumla mı dövsem bilemedim,tam alıcam bi baktım adam bunu yazmış dasdada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 bu 75$ düşecek mi ilerde mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 archeage gibi olur bu da 2 ay sonra ortalarda kimse yok, uzay ıssız ve tekinsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar